You are currently viewing Mit üzen a tarot kártya januárra?

Mit üzen a tarot kártya januárra?

Válassz egyet a három szám közül, és tudd meg, mit üzen számodra a januári ingyen tarot jóslás!

  • Első lap a Csillag

Pénzügyekben sok ígéretet kapsz, amit a jövőben be is fognak tartani. Sok olyan jel és impulzus ér majd, ami miatt bizakodni kezdhetsz. Ideje végre kicsit fellélegezned, mert nem mindig megy minden könnyedén a sorsodban. Munkádban érdemes kis figyelmet fordítanod a tanulásra. Még időben kell lépned, ha a jövőben magasabb munkakörben szeretnél dolgozni.

Szerelemben nem szabad kompromisszumokat kötnöd! Neked is kijár a boldogság, így nem mindegy, mi az, amit kiveszel az éves terveitek közül, mert nem mindenen érdemes spórolnotok. Próbálj meg egy élményekben gazdag évet tervezni, s időnként azért bízhatsz a szerencsében is. Amennyiben nincs párkapcsolatod, a január inkább csak új utakat tár majd eléd. Viszont könnyen lehet, hogy egy hozzád közelálló személy kelti majd fel az érdeklődésed.

Hívd Jázmint a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha a közeledben van a szerelem, de mégis tehetetlennek érzed magad!

ITT elolvashatod az egész éves Tarot jóslatod is. Felkészültél?

  • Második lap a Remete

Pénzügyekben nem kell a terveidről beszélned senkinek, különösen nem, ha az üzleti életben vagy tevékeny. Ebben a hónapban érdemes elgondolkodnod azon, miként faraghatsz majd le a költségeidből. Sokszor a túlköltekezés is blokkolhatja a szerencséd. Munkádban lehetőséged adódik megerősíteni a pozíciód. Nagyon fontos, hogy csak magaddal érdemes foglalkoznod ebben a hónapban!

Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj tarot jóslást, amennyiben bizonytalan vagy a pénzügyi döntéseidben!

Szerelemben sokkal nagyobb szükséged van arra, hogy pároddal kettesben lehess, mint bármilyen más társasági eseményre. Próbáld szabadidődet pároddal tölteni s kerüld a társaságot. Ideje, hogy végre a romantikusabb éned is teret kapjon. Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen megzavarhat egy régi ismerős. Lehetséges, hogy olyan érzelmeket fedezel fel önmagadban, amelyek téged is meglepnek majd.

Eláruljuk az egész éves sikereid titkát! Lesd meg ITT!

  • Harmadik tarot lap a Világ

Pénzügyekben ez egy nyitott kártya, amely lefedi az egész januárt. A lap – nyitottsága miatt – jót és rosszat is beenged a sorsodba, de ha előre haladsz és keményen küzdesz, akkor mindig jól jöhetsz ki a bajokból. A Világ lapja bizonyos dolog lezáródását is jelzi, ami azt jelenti, hogy már nem is tudsz rajtuk javítani. Mindennek ellenére, egy bőségre utaló kártyáról van szó. Szerencsében is érhet meglepetés, különösen a hónap második felében.

Szerelemben sokszor nem tudtok mit kezdeni önmagatokkal. A rossz kapcsolatok most könnyen szakadhatnak teljesen szét. Minden attól függ, milyen most a párkapcsolatod. Amennyiben jó, ez egy boldog hónap lesz. Akkor viszont, ha gondok vannak, lehet, hogy itt az ideje a lezárásnak, váltásnak. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban fogsz megismerni sok embert. Akár többen is megérinthetik a szíved, ami miatt nem lesz könnyű dolgod.

Találd meg az igazit Xalen segítségével! Hívd bizalommal a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!