You are currently viewing Tízmilliószoros napok 2022-ben

Tízmilliószoros napok 2022-ben

A tízmilliószoros napokat nem véletlenül tartják az év csodatévő napjainak, hisz amit ezen a napon kívánunk, gondolunk, cselekszünk, az tízmilliószoros energiával hat az életünkre, jövőnkre. A 2022-es évben teljesen más megvilágításba kerülnek a teremtő napok, hisz a Jupiter évébe lépünk, ami a szerencse, a boldogság és a bőség bolygója. Ennek hatására empatikusabbnak, önzetlenebbnek érezhetjük magunkat, felül tudunk kerekedni a tárgyi javakon, előtérbe helyezve a szellemi beteljesülést.

Olvastad már az éves cigánykártya jóslatod? Ha nem, ITT most megteheted! 

Fontos kihangsúlyozni, hogy ki kell tisztulnia a tudatnak, hogy befogadhassuk e csodanap minden pozitív hatását.  Zárd ki a negatív gondolatokat, fókuszálj arra, amit be szeretnél vonzani! Kérhetsz ehhez segítséget, tanácsadóink felkészülten várják ezeket a csodanapokat, és neked is segítenek abban, hogyan használd ki jól a tízmilliószoros energiákat. Kérj tisztítást lelkedre, házadra, ezzel megtisztítva az utat az energia fogadására, beépülésére! Teendőktől sem lesz mentes ez az időszak, hisz neked is kell érte tenned. Ezeket a teendőket megkapod mesteredtől vonalunkon.

ITT leírtuk neked, hogyan vonzhatsz be, pénzt, sikert, szerencsét vagy szerelmet 2022-ben, könnyedén!

A tízmilliószoros napokat a tibeti kultúrához köthetjük. Hitük szerint ezeken a teremtő napokon cselekedeteink, gondolataink tízmilliószoros teremtő erővel bírnak. Tégy jót, segíts másokon, mindenbe csak pozitívan kezdj bele! Légy hálás, mondj köszönetet, engedd magadhoz a szeretet energiáit, hisz ez a legmagasabb szintű pozitív energia, ami segít bevonzani az életünkbe a csodát!

2022 első teremtő napja március 18. Aznap telihold is lesz, ami segít az elengedésben. A következő tízmilliószoros nap június 14. Ezen a napon is telihold lesz. Ismét óriási segítséget kapunk az univerzumtól, hogy a terheinktől megszabadulhassunk. Nyáron nem csak egy, hanem két teremtő napunk van, méghozzá a másik augusztus 1.-én. Az utolsó november 15.

Mindenkinek vannak vágyai. Ha ezeken a napokon utat engedsz a beteljesülésnek, a ráfordított pénz és energia többszörösen tér vissza. A nap zárásaként pedig összegezd, mit adott neked ez a nap, amiért érdemes hálásnak lenni.

A legerősebb teremtő mágiákat a nap 24 órájában, bármikor kérheted felkészült és gyakorlott szakemberektől a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Telefonálhatsz külföldről is!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!