You are currently viewing Mit üzen a Tarot márciusra?

Mit üzen a Tarot márciusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a márciusi ingyen jóslás!

 

Tarot jóslás

  • Egyes lap: Papnő

A Papnő az örök életen át való tanulás bölcsességét hordozza magában. Hamarosan a Nap a Kos jegyébe lép, s ezzel kezdetét veszi a tavasz. Számodra ez a tavasz – amennyiben az egyes lapot választottad – pénzügyekben sok megújulást hoz. Mindent átgondolva indulsz majd el egy eddig számodra ismeretlen úton. Munkádban is érik a változás. Valami újat szeretnél, valami mást. Még csak nem is igazán többet, hanem te akarsz több lenni. Elindulsz egy szokatlan kibontakozás felé.  

 

Szerelemben nem biztos, hogy pároddal összekötve kell most lenned, időnként szükséged lehet a magányra is. Talán itt az ideje az elmélyülésnek, annak, hogy kicsit egyedül is legyél. Párkapcsolatodban éppen olyan fontos az egyensúly, mint a lelkivilágodban. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, könnyen megérinthet a mély szerelem. Sokszor vonzóbb a sugárzó értelem, mint a szexi külső.

Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), 530-as melléken, kérj tőle tavaszi jóslást, ha tudni akarod, mi vár rád!

Nézd meg ITT azokat a könnyen beszerezhető tárgyakat, amelyek segítenek a pénzbevonzásban!

 

  • Második lap: Bolond

Pénzügyekben a vakmerőség, bátorság lapja a Bolond. Különösen így van ez márciusban, ahol a Kos, mint tüzes jegy, átveszi majd az uralmat, elhozva a tavaszt. Légy vakmerő, de a tényleges kockázatot kerüld pénzügyekben! Most érdemes belevágnod az új dolgokba, amit a sors felkínál számodra. Igaz ez munkádra is. Nemet mondani most nem igazán lenne szerencsés számodra.   

Hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), 386-os melléken, kérj tőle szerencseszámokat a tavaszi hónapokra!

 

 

 

Szerelemben fogadd el a bizonytalanságot, s vedd úgy, fűszere az most párkapcsolatodnak! Nem kell mindig mindent kőbe vésnetek! Adj időt most a változásra s komolyabb dolgok feszengetése nélkül élvezzétek a közelgő tavaszi napokat! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ideje kicsit előre lépned. Nagy szerelmet akkor találsz, ha kicsit lejjebb rakod a mércét. Időnként meg kell csókolni a békát, hogy herceg lehessen melletted!   

 

Mondd el minden nap EZT a mantrát, hogy folyamatos bőségvonzásban részesülhess!

 

  • Harmadik lap: Nap

Pénzügyekben gondolnod kell most a számodra fontos emberekre is! Nem rossz ez a kártya, hiszen szerencsés időszakot jelez előre neked. A környezetedben viszont lehetnek bajok, amelyek orvoslásában neked is részt kell majd venned. Munkádban ez a kártya komoly előrelépést jósol. A tavasz végig erről fog majd szólni, mindennek ez lesz az alapja a jövődben.

 

Szerelemben ez a kártya gyermekáldást is jelezhet! Lehetséges, hogy párkapcsolatod most új dimenzióba lép. A Nap tüze találkozni majd március huszadikán a Kos tüzével. Ki tudja, mi lesz ebből! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ez a hónap érdekes lehet majd számodra. Amennyiben érzed azt, hogy valakit teremtett számodra a sors, most könnyen találkozhatsz is majd vele!  

Készülj fel sorsod nagyobb fordulataira! Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 830 kódon, kérj személyre szabott kártyajóslást a tavaszi időszakra!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!