You are currently viewing Áprilisi jóslat – Mi vár rád áprilisban?

Áprilisi jóslat – Mi vár rád áprilisban?

Az április havi jóslatból megtudhatod, mi vár Rád áprilisban. Fogadd szeretettel ezt a rövid jóslatot, és legyen vidám hónapod!

Április, azaz a 4-es szám rezgése

Április szerencsenapok: 16., 17., 30.

Az április színei: szürke, kék

Az áprilisi hónap üzenete: Csinálj ma valami olyat, amit a jövőbeni önmagad megköszön majd!

A hónap kristálya: Gyémánt

Rövid cikkünkben összeszedtünk mindent, amit az áprilisi hónapról tudni érdemes spirituális szempontból.

Április nem a lazsálás időszaka, hanem a pontos intézkedéseké. Vedd át lépésről lépésre a teendőidet, ha kell írj listát, amit követhetsz! Ne hagyatkozz másra, vedd kezedbe az irányítást! Ne engedd, hogy a pesszimista hozzáállás felülkerekedjen rajtad, mert ez kihathat akár a májusi hónapra is! Ha mégis úgy érzed, hatalmába kerít a melankólia, akkor sportolj, menj ki a szabadba, sétálj, élvezd ki a tavaszi napsütést! Akár végezz kerti munkát, ami kizökkent!

Olvasd el ITT, miket jövendölt Nostradamaus a 2022-es esztendőre!

Ez a hónap a jóslat szerint,  a tavaszi újjászületés hava, ami azt jelenti, hogy nem csak a természet ébred, hanem a benned szunnyadó energiák is. Kérj tisztítást, védelmet, blokkoldást, spirituális nagytakarítást erre az időszakra! Tanácsadóink segítenek megtalálni azt a területet, amiben erősítésre szorulsz! Keresheted bizalommal Violát vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Az áprilisi havi horoszkópod is FONTOS üzenetet tartogat, olvasd el ITT!

Áprilisban meg kell találnod az egyensúlyt a munka és a magánélet között! Igaz, hogy ez a hónap a cselekvés hava, de találd meg a módját a szórakozásra is, ami feltölt. Engedj teret a kreatív oldaladnak! Legyen az egy lakásfelújítás, esetleg egy hétvége a barátaiddal, szeretteiddel.

A 4-es szám anyagiakban nagyon szerencsés, ezért amibe belekezdesz ebben a hónapban, többszörös szerencsével bír, ami hosszú ideig veled maradhat, legyen szó párkapcsolatról, munkáról vagy egy rossz tulajdonság elhagyásáról. Érdemes egy dologra fókuszálni, amit régóta szeretnénk bevonzani az életünkbe. Az Újhold energiái erre tökéletesen alkalmasak, ami az áprilisi hónap legvégén lesz. 

Törekedj valami újat alkotni április havában, ami új kihívások elé állít! 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!