You are currently viewing Mit üzen a tarot áprilisra?

Mit üzen a tarot áprilisra?

Mit üzen a tarot áprilisra?



Válassz egyet a három kártya közül, és tudd meg, mit üzen számodra az áprilisi ingyen jóslás!

 

Tarot jóslás

Egyes lap: Bolond

 

Mi is lehetne az első áprilisi lap, ha nem a Bolond? A lap komoly bátorítást ad azoknak, akik kifejezetten szeretnek a szakadék szélén táncolni. Pénzügyeidben talán belefér most némi kockázatvállalás, arra viszont vigyázz, hogy túl sokat ne kockáztass! Kívülről lehet, hogy vakmerőnek tűnsz majd, de belül erős stabilitás kell, hogy lakozzon. Munkádban is érdemes magabiztos hónapot tartanod, s bátran a dolgok elébe menned!

Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 530-as melléken, kérj szerencse jóslást, mert ez a hónap a tiéd lehet!  

Szerelemben talán túl gyorsan jön a változás, túl gyorsan szánjátok el magatokat pároddal valamire, amiről azt gondolod, jobban át kellett volna gondolnod. Ne gondold, időnként fejest kell ugranod a dolgokba! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, ideje felfordítanod a világod. Ne kövesd a régi utakat! Keress extrém dolgokat, amelyek új embereket varázsolnak a közeledbe! Az április könnyen lehet így tüzes, szerelemhozó hónap.

 

Olvasd el ITT az ingyenes éves jóslatod is!

 

Második lap: Igazságszolgáltatás

 

Pénzügyekben nem kedvező kártya. Jobb, ha csak a legfontosabb dolgokra költesz. A legtöbb lap mutat egy utat, amit ha tartasz, baj nem ér a jóslás szerint. Ennél a kártyánál felmerülhetnek új, vagy eddig halogatott kiadások, de ezek nem okozhatnak bajt, ha nem tervezed túl magad. Munkádban könnyen szakadhat el számodra a cérna. Lehet, itt az ideje helyre raknod a dolgokat végre! Jobb, ha inkább kimondod sérelmeid, mert most kell ezt megtenned a lap szerint.

 

Szerelemben valaminek történnie kell! Időnként minden párkapcsolat megremeghet. Most kiderül, erős-e még a szerelem, vagy ideje egymástól eltávolodni. Talán csak egy kis szünetre van szükségetek, és a szerelem úgyis összehoz titeket. Mire itt a hónap vége, könnyen nagy meglepetésben lehet majd részed. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, lépned kellene. Mondd meg neki, vagy ha még nincs kinek, keress valakit, akinek majd egyszer elmondhatod, hogy szereted!

 

Hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 985-ös melléken, kérj tőle szerelem-vonzást, ha úgy érzed, nem találod az igazit.



Talán még nem tudod, hogy milyen az, amikor minden sikerül, amit szeretnél? Ezentúl megtapasztalhatod csak kövesd az útmutatást ITT!

 

Harmadik lap: Remete

 

Pénzügyekben időszerű a magad útját járnod. Nincs mindig szükséged tanácsokra. Az sem mindig hasznos, ha megmondják, hogy mire költsd a pénzed. Tudsz jó döntéseket hozni még akkor is, ha drágábbnak tűnik, mint amit környezeted javasol. Munkádban inkább azokra a területekre koncentrálj most, amiben a legjobbnak érzed magad! Kerüld azokat a zónákat, ahol inkompetensnek érzed magad, mert most nagyot bukhatsz!

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), 619-es melléken, kérj pénzügyi jóslást, tudd meg, hogyan érheted el az anyagi bőséget még most tavasszal!

Szerelemben kicsit nem árt egyedül lenned. Az utóbbi időben túl sokat támaszkodtál partnered társaságára. Jobb a távolságtartás, az egyedüllét, s utána a szenvedélyes együttlét, mint az unott civakodás. Meg kell értened, hogy nem kell mindig pároddal lenned, még ha belül ezt is érzed helyesnek. Amennyiben nincs párkapcsolatod, lehet, nem ez a te hónapod. Inkább az önmegvalósítással foglalkozz, a lelki és testi egészségeddel, sporttal és kikapcsolódással!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!