You are currently viewing Anyahoroszkóp – Ilyen anya vagy a csillagjegyed alapján!

Anyahoroszkóp – Ilyen anya vagy a csillagjegyed alapján!

A horoszkóp szerint is különbözőek vagyunk. Minden anyuka is más, másképp tesz dolgokat. Másképp funkcionál anyaként, családként. Te ilyen anya vagy a csillagjegyed alapján?

Olyan, hogy rossz anya, nem létezik. Anyának lenni a legnagyobb áldás. Az anyahoroszkópot sokban befolyásolja csillagjegyünk, de persze lehet, hogy valakire az aszcendense van inkább hatással. Ebben a horoszkópban érdemes elolvasnod az aszcendensednek megfelelő jegyet, ha teljes körű elemzést szeretnél arról, milyen anya vagy a csillagjegyed alapján.

 

A Kos édesanya – aki sosem fárad el

A Kos jegyű anyukát könnyű megismerni, a széltől is óvja a gyermekét. Túl sokat vállal magára, nagyon ritkán kéri mások segítségét. Igaz, hogy minden este a teljesen kimerülten tér nyugovóra, másnap reggel, mintha mi sem történt volna újult erővel, teljes erőbedobással koncentrál gyermeke boldogságára, szükségleteire.

A Bika anya – az egyik legmegbízhatóbb

A Bika csillagjegyű anyát leginkább a szigorú és jól kigondolt napirendjéről ismered fel. Egy igazán következetes édesanyáról van szó, aki mindig a gyermeke érdekeit tartja szem előtt, és nagyon következetes a nevelésben. Szigorú, viszont ennek köszönhetően a gyermekének megtanítja, mi mindent érhet el szorgalmas munkával.

Az Ikrek –a vicces anyuka

Az Ikrek csillagjegyű anya egyáltalán nem szigorú, persze nem enged meg mindent a gyereknek. A gyermekeire inkább barátként tekint, mindig játékosan, viccesen nevel. Tele van ötletekkel, jobbnál jobb programokat szervez. Vele nem unalmas a gyerek élete, és soha sem fogy el az energiája.

Kérj jóslást alapdíjas számon! Részletek, információ itt!

A Rák – az anyukák gyöngye

A Rák csillagjegyű nő anyának született. Az egyik legjobb anyuka, egy földre szállt angyal. Néha túlságosan aggódó, olykor túl sokat megengedő, de a legnagyobb szeretetben és gondoskodásban neveli a gyermekeit. A Rák csillagjegyű anyukát onnan ismered fel, hogy ő hozza a legfinomabb sütiket az ovis, sulis bulikra.

Az Oroszlán –aki anyaként is rendkívül büszke

Az Oroszlán édesanyát onnan ismered fel, hogy folyton és megállás nélkül a gyerekeiről beszél. Ódákat zeng róla/róluk. Imádja a gyerekét, minden hibájával együtt. Magasak az elvárásai a gyerekkel szemben is, néha túlságosan is, viszont minden létezőt megad a gyermekeinek. Hihetetlenül lelkes,  és odaadó. Oroszlán jegyű édesanyaként érdemes arra vigyáznod, hogy eljön az idő, amikor a gyereknek meg kell adnod a döntés lehetőségét.

A Szűz anyuka – a figyelem tetőfoka

A Szűz jegyű anyukát a túlaggódásról ismered fel. Kicsit hajlamos túlbonyolítani, és veszélyesnek ítélni bizonyos egyszerű dolgokat. A Szűz csillagjegyű anyának elég nehéz megtalálni a középutat. Legtöbbször abba a hibába esik, hogy annyira sokat szeretne a gyereknek adni, hogy túlterheli. Nem túl szigorú, viszont annál jobban kontroll alatt tartja a gyermekeket. Az anyaság őt is formálja, és szereti annyira a gyermekeit, hogy hagyja őket kibontakozni.

A Mérleg anya– igazságosság, önállóság

A gyermeket már egészen kis korától önállóságra tanítja. Azt gondolnánk, hogy túl kényelmes a Mérleg anya, és nem törődő, de ez egyáltalán nem így van. A Mérleg csillagjegyű nő is a legjobb anyának születik, és az önállóságra nevelést tudatosan, következetesen alkalmazza, hiszen ezáltal a gyermek sokkal jobban boldogul majd az életben.

Még több horoszkóp? Heti, havi, éves és kínai ITT

A Skorpió édesanya – szuper csini

A Skorpió csillagjegyű anyukát mindenki felismeri, nem csak ő, hanem a gyerekek is rendkívül stílusosan öltözködnek. Kívülről úgy tűnik nagyon vagány, de legbelül minden apróságtól félti a gyermeket. Anyaként, nem egyszerű a Skorpió nőnek legyőzni a gyermekével kapcsolatos félelmeit, olykor szorongásait, de idővel megtanulja.

A Nyilas anya –aki mindenhol helyt áll

A Nyilas jegyű anya nagyon jól szervezi a család, a gyermek és a saját életét. Igyekszik arra törekedni, hogy sem neki, sem a párjának ne kelljen lemondania a szórakozásról, a kalandokról. A gyerek egy Nyilas jegyű anyuka mellett már egészen kicsi korában részese hatalmas kalandoknak. Ezáltal önállóbb lehet, mint a többiek, és sokkal fogékonyabb az új helyzetekre, ismeretlen dolgokra.

A Bak anyuka – nagyon tudatos

A Bak csillagjegyű édesanya is tipikus született anya. Tőle is bátran kérhetnek az anyukák tanácsot, azonnal van egy jó válasza, egy jó módszere. Tudatosan, jól szerevezetten egyengeti a gyerek sorsát. Igyekszik jó példát mutatni, és a szeretet a varázsszó, amivel bármit elér. Mindig kiáll a gyerekei mellett, és minden apró részletre figyel.

A Vízöntő anyuka – igazi polip anyuka

A Vízöntő csillagjegyű anyát könnyű felismerni, ő az, aki épp a gyerek háziját nézi, közben a munka megbeszélésre is 100%-san összepontosít. Tipikusan olyan anyuka, akinek 100 szeme, 100 keze, és 100 lába is van. Mindenhova odaér, képes több dolgot egyszerre csinálni. Persze, ez hosszútávon senkitől sem elvárható, és a Vízöntő anyának meg kell tanulnia, nem túlterhelni magát.

A Halak – anyáskodó édesanya

A Halak csillagjegyű anya hajlamos túlgondolni, túlaggódni a gyerek körüli feladatokat. Nagy erőveszítések árán tanulja meg, hol vannak a határok, és hogyan kerülheti el az ebből fakadó konfliktusokat. Nagyon érzékeny édesanya, emiatt is különös érzéke van a gyerekekhez, mindig tudja, mire van szükségük. Élvezi az anyaság minden pillanatát, de így is nagyon nehezen fogadja el az idő múlását.

Asztrológusainkat és spirituális tanácsadóinkat a nap bármely órájában elérheted!

Kérj személyre szabott asztrológiai előrejelzést, családi horoszkópot vagy egy kártyajóslást! Tudd meg, mi vár rád a jövőben, milyen akadályok vagy előnyök várhatóak, amikre érdemes odafigyelni! a Jövő megismerhető!