You are currently viewing Mit üzen a tarot májusra?

Mit üzen a tarot májusra?

Mit üzen a tarot májusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a májusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás

  • Egyes lap: Remete

Mintha a természet üzenne, hogy hiányoztok egymásnak. A Remete lapja pénzügyekben nem biztos, hogy ebben a csodálatos hónapban az elszigetelődést fejezi ki. Talán munkádban el kellene gondolkodnod kicsit a kezdeteken. Amikor elkezdtél munkahelyeden dolgozni, mit is szerettél volna? Vizsgáld meg, hogy a reményeid szerint alakultak-e a dolgok! Anyagiakban pedig nem szabad engedned magadnak semmi feleslegest, hiszen minden egyre drágább, talán közeleg az idő, amikor a hasadon spórolhatsz a legtöbbet. Törekedj az egyszerűségre, s élvezd azt a szépséget, amely körülvesz! Ha nem találod, akkor ideje felfedező útra indulnod saját világodban.   

Szerelemben nem most van a közös partik ideje a barátokkal, még akkor sem, ha úgy érzed, itt a grillszezon. A múlt eseményei túl pörgősek voltak, s a jövőben is erre számíthatsz. Nem biztos, hogy további zsongásra van szükséged. Vegyétek elő párotokkal a piknik kosarat, és fedezzetek fel valahol messze egy szép zöld tisztást! A szabadban étkezni együtt, talán ez hiányzik a legjobban. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most keress, mert valakit biztosan találsz majd!

Hívd Eugéniát az 486-os melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj májusi tisztítást, ha úgy érzed, egy átok kísér az utadon!

ITT azt is megnézheted, milyen hónapot jövendöl számodra a május havi horoszkópod!

  • Második lap: Szerencsekerék

Pénzügyekben lehetséges, hogy radikális lépésekre érdemes elszánnod magad. Bizonyos célokat érdemes átgondolnod, s ami nem megy, azt nem szabad tovább erőltetni. A május is olyan, mint egy újév, hiszen bevezet minket a legzöldebb időszakba. Most gondolj át mindent, hogy a jövőd szerencsésen tudjon alakulni! Munkádban érdemes elgondolkodnod a tanulás lehetőségén, mert valamilyen jó lehetőséged lesz a lap szerint!

Szerelemben sok meglepetés érhet. Talán túl sokat vállalsz párod családja felé. Jó, ha az anyós és após boldog, de te? Időnként törekedj arra, hogy ne csak párkapcsolatotok legyen, hanem magánéletetek is. Nagyon fontos, mert túl sok a család, s nagyon kevés az együtt töltött szerelmes idő. Amennyiben nincs párkapcsolatod, légy óvatos az ismerkedéssel! Egy ördög s egy angyal kerül a közeledbe, s nem tudni, kit választasz majd.

Hívd Xalent a 453-as melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj tőle szerencse vonzást a májusi bőségért!

ITT megtalálod a legtutibb pénzbevonzó tárgyakat, amiket könnyen beszerezhetsz!

  • Harmadik lap: Uralkodó  

Pénzügyekben most sokat számít, hogy mit teszel. Mindenre hatással lehetsz sorsodban. Próbálj meg másokkal is beszélni jövőbeli terveidről, mert valaki egy lehetőséget tartogat számodra! A szerencse ebben a hónapban veled lesz, amennyiben sikeresnek is érzed magad. Munkád sikerei és a szerencse kapcsolatban lehetnek. Ebben az időszakban érdemes béremelési kérvénnyel fordulnod főnökeid irányába.

Ha úgy érzed, nem tudod mostanában megoldani anyagi helyzeted, hívd Aurethielt az 530-as melléken, 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd a májusi szerencse- és pénzkódod!

Szerelemben időnként neked is tudnod kell, hogy mit akarsz. Jobb, ha te határozod meg az irányokat ebben a hónapban. Nem szabad minden döntést a párodra hagynod, mert úgy érzed majd, hogy mindenből ki vagy hagyva. Bizonyos csatákat is meg kell vívnod, mert egyre több rossz szokásra lettél figyelmes. Amennyiben még nincs párkapcsolatod, most érdemes felvállalnod a kezdeményező szerepet!  

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!