You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya júniusra?

Mit üzen a cigánykártya júniusra?

Mit üzen a cigánykártya júniusra?



Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a júniusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Özvegyasszony lapja

 

  • Jelentése jóslásnál: veszteség, talpraállás

 

Szent Iván hava kezdetben csak gondokat hoz neked. Először nem sok esélyt látsz majd arra, hogy pozitív anyagi mérleggel zárd a hónapot, aztán ahogy közeledik a nyári napforduló, úgy veszed majd észre, hogy kezdesz a bajok fölé magasodni. A hónap végére kifejezetten erős vagy szerencsés helyzetbe kerülsz. Munkádban is megmutatkozik majd, hogy képes vagy két kézzel s szorosan kezedbe venni az irányítást. Fontos dolgok alapjait rakhatod most le. Mire az aratás befejeződik, megérted az Özvegyasszony lapjának a tényleges jelentését.

 

Szerelemben szükség lehet egy kis drámára, mélypontra, hogy elinduljon kapcsolatod valamilyen irányba. Amennyiben a nehéz kezdet után boldog időszak következik, kapcsolatod jövője miatt nem kell majd aggódnod. Abban az esetben viszont, ha az egész hónap civakodással telik, akkor segítségre van szükséged, ha meg akarod óvni párkapcsolatod. Ha még nincs párkapcsolatod, már a hónap elején esélyed van komoly ismerkedése.  

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj tőle párkapcsolati jóslást, ha bizonytalan vagy!

ITT elolvashatod a számmisztikai elemzésed is júniusra!

 

Második lap: Veszteség

 

  • Jelentés jóslásnál: kudarc, veszteség

 

Anyagiakban nagyon kockázatos dolgokat vállalhatsz fel. Amennyiben kicsit gondolkodsz, te magad is rájöhetsz, hogy ebben a hónapban nem szabad semmilyen kockázatot sem vállalnod. Fő a biztonság és a stabilitás, még abban az esetben is, ha kecsegtető és ígéretes lehetőség adódik számodra! Munkádban is inkább a munka kivitelezése, a fizikai siker az, ami megmutatkozik majd számodra. Az anyagi elismerés ebben a hónapban sajnos elmarad. A türelmed viszont a legjobb tőkének ígérkezhet.

 

Szerelemben nincs nyereség! A befektetett energiád el fog veszni, de minden cseppje megéri majd. Áldozz a szerelem oltárán, s használd ki Szent Iván havát! Élvezzétek a nyár első napsugarait pároddal ott, ahol azt szeretnétek. Spórolnotok nem érdemes most, hiszen a Veszteség lapja az uralkodó, azaz ha otthon maradsz, vagy ha utaztok s élvezitek is az életet, bármit is teszel, az sokba kerülhet majd. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most könnyen megismerheted az igazit. Igaz, lesz benne egy kis csavar, és nagyon nem lesz majd egyszerű!

Hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, milyen meglepetés vár rád júniusban!

Nézd meg ITT, milyen fordulatok várnak rád a 2022-es jóslat szerint!

 

Harmadik lap: Pénz

 

  • Jelentés jóslásnál: siker, pénz

 

Pénzügyekben jobb visszafognod a költekezést, mivel ezt a hónapot egy kis erősödéssel zárhatod majd. Költened azért nem érdemes, mert nem mindegy, mire költöd a plusz pénzed. Felaprózhatod és észre sem veszed majd, hogy kicsit jobb, vagy a következő hónapban meg tudod venni azt a dolgot, amire egy ideje vágysz. Munkádban légy éber, mert több olyan lehetőséget is kínálnak, ami a jövőben pozitívan hat majd az anyagi helyzetedre!

Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj sorselemzést, sok érdekes dolgot hallhatsz majd a jövődről!

 

Szerelemben termékeny hónap előtt állsz. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akár gyermekáldást is jelezhet előre a lap. Bőségkártya, ami utalhat termékenységre is. Egy biztos, energetikus időszak áll most előttetek. Ha nincs még párkapcsolatod, most érdemes majd mindent beleadnod a keresésbe. Sok energiádba telhet, de megéri!  

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!