You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya júliusra?

Mit üzen a cigánykártya júliusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a júliusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

 

Egyes lap: Veszteség lapja

  • Jelentése jóslásnál: veszteség

Anyagiakban ez kártya veszteséget jelez előre, ami fölösleges kockázatvállalásból fakad. Nem szabad ebben a hónapban bevállalnod mindent, mert könnyen nagyot bukhatsz! Próbálj csak a legszükségesebb rutin feladatokra koncentrálni, így a legkisebb a kudarc esélye. Jó csillagállás esetén a kártya szerencsére is utalhat egy bizonyos időszakban. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd tőle a szerencsenapjaid júliusra!

Szerelemben ez a kártya meglévő párkapcsolat esetén kimondottan nem rossz kártya. Ha nincs szerencséd a pénzben, szerencséd van a szerelemben. Párkapcsolatod, az ebből eredő boldogság képes lesz ellensúlyozni az anyagi gondok miatti stresszt. Érdemes kerülnöd pároddal az olyan helyeket, ahol költekezni lehet, mert az megzavarhatja a boldogságotokat. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a hónap jól alakulhat számodra.

Nézd meg ITT a havi horoszkópod is, hiszen felhívja a figyelmed fontos lehetőségekre, és a buktatókra is!

Második lap: Bíró

  • Jelentés jóslásnál: döntés, vétó

Anyagiakban tudnod kell döntést hozni. Gyors és határozott, akár kemény lépésekkel érhetsz leginkább célt. A félelem most nem uralkodhat el rajtad, mert minden kilengés bajt okozhat számodra! Munkádban is fontos, hogy tudj gyorsan dönteni. Még fontosabb, hogy időben beismerd, ha hibázol, és tudj kitartani döntésed mellett, akár feletteseiddel szemben is!

Szerelemben most rád vár a domináns szerep, még ha nem is vagy kimondottan irányító típus. Partnered bizonytalanságát ellensúlyoznod kell, hogy mindkettőtök számára meglegyen a kapcsolat komfortérzete. Természetesen ha nem szeretsz mindig dönteni, akkor ezt a szerepet nem kell örökké magadra venni! Amennyiben nincs kapcsolatod, időnként az vezethet célra, ha kimondod, mit is akarsz igazán. Sokszor jobb, ha nyílt lapokkal játszol, mintha félre lennél értve. Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj tőle szerelmi jóslást, ha bizonytalan vagy!

Leírtuk neked ITT, hogyan indíthatod be a pénzáramlást mielőbb!

Harmadik lap: Szerelmes nő

  • Jelentés jóslásnál: szerelem, elhamarkodott döntés

Pénzügyekben nem szabad mindent gyorsan elhinned! Ha ígéretes lehetőség adódik, inkább gondolj át mindent többször, és ne éld bele magad abba, amit még meg sem szereztél! Bármilyen döntést is hozol, jobb, ha több pénzügyi szakértővel is beszélsz előtte! Munkádban jó lenne időnként nemet mondanod. A túl sok igen minden energiádat felemészti. Amikor többletmunka van, a legelső vagy, jutalomosztásnál viszont a legutolsó. Jobb lenne időnként kicsit hangosabban jelezned, hogy ott vagy!

Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), ő tudja, hogyan lehetsz igazán sikeres munkában és anyagiakban!

Szerelemben túl sokat terveztetek júliusra, talán jobb lenne egy kicsit visszafogni magatokat. Pároddal inkább egymásra lenne szükségetek, mintsem a zsongásra, még akkor is, ha úgy érzitek, ebben a forró nyári hónapban a zsongásnak van itt az ideje. Jobb időnként kicsit a boldogságba visszavonulni, mint eltévedni a világ káoszában. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a hónap hozhat szerelmet, de légy vele nagyon óvatos!  

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!