You are currently viewing Mit üzen a tarot júliusra?

Mit üzen a tarot júliusra?

Válassz egyet a három kártya közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a júliusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás



Egyes lap: Bolond

 

Pénzügyekben ez a kártya leginkább a bátorság és vakmerőség közötti vékony mezsgyét próbálja kifejezni. Nagyon nehéz lesz megtalálnod a határt, ahol még elég vakmerő lépéseket tudsz hozni, de ne érjen kudarc, azaz nem szabad semmit sem túlzásba vinned! Abban biztos lehetsz, hogy sikeres hónapod nem magától lesz, hanem a te munkád és kockázatvállalásod eredménye a siker júliusban. Munkádban viszont légy merész, vállald be még a lehetetlent is, így lehetsz majd igazán sikeres! Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj tőle tanácsot, ha úgy érzed, nem mersz nagyot előrelépni!

 

Szerelemben ideje kicsit szeszélyessé válnod. Nem muszáj mindent megbeszélned a partnereddel. Különösen nem szabad a partnered családjával, most az „anyósnyelv” mindent elronthat. Légy szenvedélyes, kiszámíthatatlan és kicsit őrült, legyen ez egy nagyon boldog időszak számotokra! Amennyiben nincs párkapcsolatod, jobb, ha elfelejted az elvárásaid. Olyan értékeket találsz majd valakiben, aki messze nem az lesz, akire eddig vártál, mégis tüzet gyújt majd benned.

Nézd meg ITT, hogyan kerülhet rád védelem mások rossz energiái ellen!

 

Második lap: Hold

 

Pénzügyekben jobb időnként elfogadni a segítséget, minthogy a büszkeséged miatt érjen veszteség. Amennyiben megfontolt vagy és nem szórod a pénzt, még egy kölcsön is megoldás lehet gondjaidra. Fontos, hogy mindent többször is gondolj át! Munkádban most minden azon függ majd, hogy mennyire vagy csapatjátékos. Ha ezt jól meg tudod majd oldani, biztos lehetsz abban, hogy kiemelkedő teljesítményt tudhatsz majd magad mögött.

 

Szerelemben hol is vannak a határok? Talán kicsit ki kell tolnotok ezeket a határokat ebben a hónapban. Próbáld meg maximálisan elengedni a gátlásokat, és éljetek kicsit a vágyaknak! Szerelemben most nincs határ! Amennyiben nincs most párkapcsolatod, a nagy Ő keresése helyett lehet, jobb lenne kicsit a könnyedebb kapcsolatokra koncentrálnod. Hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), segít abban, hogy tudd, hol is vannak a határok, illetve egy szerelmi jóslással utat mutathat neked!

Induljon be a bőség áramlás még ezen a héten! Nézd meg ITT, mit kell tenned!

 

Harmadik lap: Halál

 

Pénzügyekben nagy változások előtt állsz, ez a lap mindig ezt jelzi előre. Jobb, ha ennek elébe mész és nem halogatod, mert annál nehezebb lesz a váltás. Amennyiben így teszel, új dolgok és új utak nyílnak meg előtted. Munkádban is közel a váltás ideje. Talán jobb is, hiszen sehol sem szabad túl sok időre leragadni! Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd a júliusi nagy szerencse- és sikermantrát, hogy csodásan alakulhasson minden!

 

Szerelemben időnként meg kell beszélni a gondokat, sőt, talán egy kis veszekedés is jót tehet a kapcsolatnak. Ott, ahol eddig csak parázslott a szenvedély, most könnyen lehet, hogy lángol majd a szerelem. De előtte kicsit egymásnak feszültök majd. A hónap eleje viharos lesz, a vége pedig szenvedélyes. Nincs ezzel baj! Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen lehet, hogy szerelemhozó hónapod van. Végre valaki apróbetűs használati utasítás nélkül érkezik, amitől az életed megváltozik!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!