You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya augusztusra?

Mit üzen a cigánykártya augusztusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az augusztusi ingyen jóslás!

 

3 lapos jóslás

Egyes lap: Ellenség lapja

  • Jelentése jóslásnál: akadály, veszély, távolságtartás

 

Az augusztus a nyár utolsó teljes hónapja. Ilyenkor nem jó, ha pénzügyeidet egy váratlan akadály keresztezi. Próbálj szembenézni félelmeiddel, és semmit se seperj most a szőnyeg alá! Bármit is próbálsz kerülni, az most az utadba fog állni, ezért szerencsésebb, ha a dolgok elé mész. Munkádban most lehetőség lesz bizonyítani. Nem csak anyagiakban lehetsz eredményes, munkatársaid tiszteletét is kiérdemled, amennyiben nem futamodsz meg az eléd kerülő akadályok elől.

 

Szerelemben csak az számít, hogy képes legyél minél kevesebb feszültséget a kapcsolatodba vinni. Kerüld a kényes kérdéseket, inkább csak a könnyed dolgokra érdemes koncentrálnod. Az elvárásaiddal is legyél nagyon óvatos, hiszen könnyen eshetsz át a ló másik oldalára. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most nehezen találhatsz szerelmet. Ha mégis sikerül találnod valakit, készülj fel, mert nem lesz könnyű kapcsolat belőle!

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), hogy kiderüljön, milyen akadályok várnak rád az év hátralévő részében!


Havi horoszkópod is ellát pár jó tanáccsal. Olvasd el ITT!



Második lap: Katonatiszt

  • Jelentése jóslásnál: törvény, hűség, hivatalos személy

 

Anyagiakban nem biztos, hogy szerencsés a félelmeidre hallgatnod. A bátorságod most komoly eredményeket hozhat. Bizonyos esetekben érdemes a szerencséd is próbára tenned. Munkádban légy céltudatos és ne mondj nemet a jövődre! Ha most még valamihez kevésnek érzed magad, az nem jelenti, hogy később nem nőhetsz bele egy új, számodra ismeretlen feladatkörbe. 

 

Szerelemben amikor azt érzed, hogy sok áldozatot hozol a kapcsolatodért, lehet, hogy te viszel bele túl sok energiát. Olyan szekeret tolsz, ami magától is megy. Ideje, hogy elengedd a gyeplőt és hagyd, hogy a dolgok maguktól haladjanak egy kicsit! Amennyiben nincs párkapcsolatod, találhatsz valakit, de kezdeményezned neked kell majd.

Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), hogy tudd, milyen meglepetés vár rád augusztusban!



Hogyan lehet tiéd a pénz, a siker és a szerelem is egyszerre? ITT megtudod!



Harmadik lap: Lelkész

  • Jelentés jóslásnál: egyházi személy, ájtatosság

 

Pénzügyekben most hallgass a szívedre és ne feledd azt, hogy „hallgatni arany”! Nem szükséges mindenkinek utat mutatnod. Magadnak kikaparhatsz egy kis gesztenyét, de ha másokkal is meg akarod osztani, akkor könnyen lehet, hogy neked semmi sem marad majd. Munkádban sem szükséges mindig teljesen az egyenes úton járnod. Időként a szürke zóna elfogadható alternatíva. 

 

Szerelemben légy titokzatos, lepd meg partnered, mert a hétköznapok elvették kapcsolatodból az igazi varázst. Kiszámíthatatlanságod a kapcsolatodba újra tüzet visz, ahol egy kis távolságtartással még jobban felkorbácsolhatod majd a szenvedélyt. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban nehezen tudsz majd ismerkedni, nem sok esélyed van az új szerelemre. 

Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), nézesd meg, nincs-e rajtad szerelmi kötés, rontás vagy átok!


Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!