You are currently viewing A 9-es szám rezgése.

A 9-es szám rezgése.

A hónap mottója: EGY-ségben vagyok

Szeptemberi szerencsenapok: 3., 9., 27.

A hónap üzenete: Amikor lezárul egy ciklus, bezáródik egy ajtó, véget ér egy fejezet – mindegy, hogy nevezzük, a lényeg az, hogy magunk mögött hagyjuk életünknek azokat a pillanatait, amelyek már elmúltak!

A hónap színei: barna, bordó, arany

A hónap ásványa: jáde

 

A 9-es szám a legmagasabb szellemi szám, az összes szám rezgése benne van, ő a teljesség száma.

Mágikus hónap elé nézünk, szó szerint bármi megtörténhet szeptemberben, jobb ha felkészülsz rá! Magas szintű pozitív energiák szabadulnak fel most, amit a segítségünkkel a megfelelő helyre összpontosíthatsz. A számmisztikában a 9-es szám a beavatás száma, mert a spirituális fejlődés szakaszának végét jelzi. Az 1-es szám, ami az egyéniséget jelenti, megnyitja az egyjegyű sorozatot, a 9-es pedig lezárja, ami a mindenséget és az egyetemességet jelképezi.

Nézd meg ITT, hogyan tartsd magadtól távol a negatív energiákat és a negatív embereket!

 

Szeptember az elengedés hava is, na de nem a lemondásé, hanem a ragaszkodásainké. Engedjük el a mások irányába tett túl nagy elvárásainkat, engedjünk egy kicsit a gyeplőn. De légy óvatos, mert amit ezeken a napokon lezárunk, az végleges! 

Mágikus napok szeptemberben a 9-e, 18-a, és a 27-e. Ezeken a napokon érdemes hallgatni a belső intuícióra, figyeljünk az angyali jelekre. 

 

ITT találsz egy útmutatót a sikeres elengedéshez!

Kiváló alkalom nyílik a szelektálásra, akár kapcsolatokban, akár tárgyakban. Minden, ami nem téged szolgál vagy rossz érzést kelt benned, szabadulj meg tőle! Viszont, akik igazán fontosak, ápoljuk velük a kapcsolatot, mondjuk el, mit jelent számukra a barátsága, szeretete!



Mivel nagy energiák dolgoznak ebben a hónapban, ügyelj arra, hogy a haragod ne vegye át az irányítást az érzelmeid fölött! Vegyél pár mély lélegzetet, és gondolj olyasmire, ami mindig megnyugtat! Próbálj türelmes lenni másokkal.

 

Hallgasd meg személyre szóló üzeneted is szeptemberre, hiszen téged is várhat öröm, de ugyanúgy buktató is, és jobb ezekre időben felkészülni! Keresd Violát vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!