You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya szeptemberre?

Mit üzen a cigánykártya szeptemberre?

Elhoztam a szeptemberi ingyenes cigánykártya jóslatot. Ahogy már megszoktátok, három kártyalap közül választhattok és a hozzájuk tartozó jóslatot itt nézhetitek meg. Olvasás után egy megosztást kérek!

Most pedig koncentrálj és válaszd ki, melyik lap legyen a tiéd a háromból!
Természetesen ezek a jóslatok teljesen általánosak, nem személyre szabottan készültek, de ha tudni szeretnéd a szeptemberi jóslatot, tanácsadóinkat itt találod!

3 lapos jóslás

  • 1-es lap a Féltékenység

A Féltékenység lapja nem kizárólag magát a féltékenységet jelöli egy kapcsolaton belül, ha általános jóslásnál húzzuk. Jelentése pozitív is lehet. Ugyanis, ha épp most keresel párt, vagy megoldást valamilyen élethelyzetre, akkor a szeptemberi cigánykártya jóslatod szerint ez jelentheti azt is, hogy egy új szerelem, vagy egy új megoldás, válasz érkezik a kérdésedre, problémádra. Munkát és anyagi helyzetet tekintve viszont ez a lap egy nehéz időszakot jelöl. Pontosabban arra utal, hogy a terveidet, helyzetedet egy ártó személy befolyásolhatja. Ilyen viszonylatban érdemes egy átfogó képet kérned. Itt találod a kártya jós kollégáimat! Jelentkezz nálunk, már alapdíjas számon is!

  • 2-es lap a Katonatiszt

A Katonatiszt egy cigánykártya jóslásban jelezhet nagyon jó, és nagyon rossz dolgokat is. Fontos az, hogy milyen lapok vannak mellette, és az is, hogy éppen milyen kérdésekre keressük a választ! Nem mindegy, hogy egy szerelmi jóslásban, vagy egy anyagi, családi, illetve munkára vonatkozós jóslásban mutatkozik meg. A mostani esetben, mivel ez egy rád vonatkozó általános cigánykártya jóslás, ez a lap téged jelöl. Azt üzeni, hogy határozottnak kell lenned, küzdened kell, és ami a legfontosabb, nem szabad elfelejtened, hogy csak magadban bízhatsz! Erősítsd meg a hited! Erre a legjobb alkalom az angyalok havában az, hogy üzenetet küldesz az Őrangyalodnak. Segítünk benne. Válaszd legolcsóbb csomagunkat a webáruházból, jelentkezz!

  • 3-as lap a Ház lapja

Ebben a jóslatban az előző két laphoz képest ez egy szerencsés választás. A Ház lapja a stabilitást és a biztonságot jelöli. Munkát, anyagiakat tekintve jutalomra is utalhat, vagy rég várt pénzösszeg érkezésére. Szerelem és család tekintetében pedig nagyobb híreket jelölhet. Ezzel a lappal a „kezedben” érdemes most kiderítened azt, hogy hogyan teremthetsz és, hogyan vonzhatsz be egy nagyobb összeget, vagy egy anyagi fordulatot hozó szituációt. Részletes jóslást kérj most a kollégáimtól! Itt várnak!

Ha szeretnél egy bővebb jóslást, tedd fel MOST a konkrét kérdésed, és nézd meg, mit mutat neked a cigánykártya!

Ne feledd, nálunk még mindig bevezető áron vásárolhatsz jóslási csomagot, rejtett költségek nélkül! Infó, vásárlás ITT