You are currently viewing Tarot kártya jóslat szeptemberre

Tarot kártya jóslat szeptemberre

A szeptember havi tarot jóslás során két lap közül kell választanod. Természetesen még az előtt, hogy elolvasnád a jóslatot. Ez egy általános jóslás erre a hónapra, ha szeretnéd tudni, mi vár rád, konkrét kérdéseid felteheted a tanácsadóinknak bármikor a nap 24 órájában. Ne feledd, ha alapdíjas számon hívsz minket dupla annyi időt beszélhetsz! Jóslási csomagjainkat ITT találod!

Most pedig következzen a tarot jóslat szeptemberre!

  • 1-es lap a Csillag lapja

Ez a lap azt üzeni, hogy bízz a sorsban és bízz a megérzéseidben! Most egy olyan helyre juthatsz el, ahova már régóta szerettél volna a tarot lapja szerint. Ez igaz lehet, anyagi, szerelmi életed vonatkozásában is, olyan értelemben, hogy egy régi vágyad válhat valóra, és ott állhatsz vagy odatarthatsz, ahová már régóta szerettél volna kerülni. Most a hónap elején még növőhold ideje van, érdemes gyors varázslatot végezned a siker érdekében. Te vagy, aki régóta álmodik erről a helyzetről, és Te vagy az, aki a legjobban tudja, hogy mi kell Neked! Ezt ne feledd! Kérj angyali energiát és a 9-es siker energiát! Derítsd ki még ma, milyen titkos üzenetet szánt neked a tarot szeptemberre! Tanácsadóinkat itt találod!

  • 2-es lap a Próba lapja

Lehet, hogy úgy érzed, hogy elakadtál, és minden előre megtett lépés után kettőt hátralépsz, vagy valaki akadályoz az előre jutásban. Ez a tarot lap arra hívja fel a figyelmed, hogy legyél körültekintőbb, mérlegelj és tegyél fel kérdéseket. Miért vagy ott ahol? Mit kell tenned? Hová indultál? Hova tartsz? Lehet, hogy nem kedvedre való a helyzet, de nem is olyan rossz? Próbálj meg fókuszálni! Türelemmel, kellő körültekintéssel most nagyon nagy előrelépést tehetsz! Az első és legfontosabb dolog, hogy szerezd vissza az életkedved. Az elmúlt hónapok próbatételeket hoztak. Most meg kell tudnod, hogyan teljesítettél, és kaphatsz-e igazi jutalmat! Személyreszabott tarot jóslatod téged vár!

Azonnal elérheted a tanácsadóinkat a 0690603831 (508Ft/perc) számon, illetve jóslási csomaggal akár fél áron kérhetsz jóslás. Infó a webáruházban.