You are currently viewing Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2022.

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2022.

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2022.

 

A nagy őszi szerelmi horoszkóp szerint szenvedélyekkel teli hónapok várnak ránk. Olyan bolygók sorakoznak fel 2022. őszén, amik sorszerű találkozásokat és régi fellángolásokat idéznek elő. Nagy jelentősége lesz a retrográd bolygóknak is. A Merkúr, a Jupiter és a Mars kellemes és kellemetlen meglepetéseket is tartogat. De most lássuk az őszi szerelmi előrejelzésed, csillagjegyek szerint!

 

KOS:

Az őszi szerelmi horoszkóp rendkívüli meglepetéseket és változásokat tartogat a párkapcsolatban, házasságban élőknek. Most minden a helyére kerülhet a szerelmi életetekben, és végre megélhetitek a szerelem csodáit. Ha egyedülálló Kos vagy, most jött el a te időd, olyan társsal hozhat össze a sors, akivel még egy élet is kevés. Deríts ki mindent a szerelmi életedről, akár alapdíjas vonalon is eléred asztrológus, kártyajós kollégáinkat! Bővebb információ ITT!

 

BIKA:

A Bika számára mindennél fontosabb az egyensúly és a harmónia. Társa most teljesen kizökkentheti a nyugalomból, és a megszokott életéből. Sokat kell mérlegelnie a párkapcsolatban, házasságban élő Bikának. Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és maradjon higgadt! A szingli Bika a szerelmi horoszkóp szerint, idén még saját magán is megdöbben. Érdemes figyelni a jeleket, és kivételesen hagyni, hogy sodorjon az ár! Személyre szabott jóslást már 2980 Ft-tól kérhetsz! Részletekért KATTINS ide!

 

IKREK:

Szerelmi horoszkópod szerint most igazán forró pillanatokat élhetsz át. Az Ikreknek, akár kapcsolatban van, akár nem, egy igazán szenvedélyes ősz ígérkezik. Megeshet, hogy szexuális vágyaid fékezhetetlenné és kielégíthetetlenné válnak. Emiatt nem kell kellemetlenül érezned magad, de ne hagyd, hogy kihasználjanak, és ne hagyd, hogy a testiség vezérelje a tetteid! Részletes elemzést a nap 24 órájában bármikor kérhetsz alapdíjas vonalunkon is.

CSILLAGJEGYED sok MINDENRŐL árulkodik!  Olvasd el ITT, ki illik hozzád csillagjegyed szerint!

 

RÁK

Az őszi horoszkóp szerint most a legrosszabbra is fel kell készülnöd. Nem könnyíti meg a helyzetet a párod viselkedése sem, és a múltból felbukkanó kísértések sem. A legjobb, ha ezt egy próbatételnek fogod fel, és a kezedbe veszed a szerelmi ügyeket. A szingli Rákok legyenek óvatosak az őszi horoszkóp szerint, az új személy felbukkanása nem véletlen! Kérd el a figyelmezető jóslatodat és tudd meg az igazságot mihamarabb! 

 

OROSZLÁN: 

A kapcsolatban élő Oroszlánoknak fontos lesz elválasztani a munkát a szerelemtől. Fontos, hogy ne vidd haza a problémákat, és ne hagyd, hogy a stressz eluralkodjon rajtad, mert hosszú távon kihathat a párkapcsolatodra! A szingli Oroszlánok egy igazán furcsa találkozást élhetnek meg. Egy olyan személlyel hozhat össze a sors, aki a teljes ellentéted. De a szerelmi horoszkóp szerint pont erre lesz most szükséged, hogy megéld a szenvedélyt. Általános jóslást bármikor kérhetsz a kollégáktól, már 2980Ft-tól!

 

SZŰZ:

Az őszi szerelmi  horoszkóp szerint komoly konfliktusok alakulhat közted és a párod között egy családtag vagy gyermek miatt. Nem mindegy, hogyan kezelitek a helyzetet. Fontos, hogy ne hozz elhamarkodott következtetéseket! A szingli Szűz legyen óvatos, nagyon könnyen egy titkos viszonyban találhatja magát! Eleinte csábító lehet a gondolat, de később túl sok bosszúságot szülhet a kapcsolat. Kérj védelmet a negatív hatások ellen! Válassz hozzá kedvezményes csomagot!

 

MÉRLEG:

A szerelmi horoszkóp szerint a Mérlegeket most igazán eltalálja Ámor nyila, akár szingli, akár kapcsolatban él. Hihetetlenül szenvedélyes időszak következik most, amikor a szerelem minden gyönyörét megélheted. Használd ki ezt az időszakot, meríts belőle erőt a hétköznapokra, mert a munkádban, anyagi helyzetedben is kamatoztathatod most a boldogság energiáit! A nehézségek után most itt az ideje, hogy boldog legyél! Kérj jóslást személyre szólóan, és zsebeld be az összes jutalmat, amit a sors most neked kínál! Jósaink közül itt választhatsz! 

SKORPIÓ:

Szerelmi horoszkópod harmadik személyre figyelmeztet. Párkapcsolatokban ez jelentheti azt, hogy egy idegen kavar be a kapcsolatba, akitől sürgősen meg kell szabadulnod. Szingliként ez oly módon is megnyilvánulhat, hogy a kiszemeltedért meg kell küzdened. Érdemes mérlegelni, de Skorpióként te már tudod a választ, mit szeretnél, és mit fogsz tenni. Annak érdekében, hogy tisztábban lásd a helyzetet, kérj egy teljes körű jóslást! Válassz kártyajósink közül!

 

NYILAS:

Anyagi helyzeted most rátelepedik a szerelmi életedre. Ne hagyd, hogy ez befolyásolja a hangulatodat, vagy a terveidet! Lehet, hogy most kicsit megszorultál, de ha magadba fordulsz, akkor csak rontasz a helyzeten. Próbálj meg felfedezni új lehetőségeket! A boldogság érdekében most más nézőpontból kell fontolóra venned a dolgokat. A boldogság épp ugyanolyan fontos, mint a pénz, ha nem fontosabb! A kártya segít megtalálni a helyes utat! Kérj jóslást, és fedezd fel az új lehetőségeket a szerelemben és az anyagiakban is! Kollégámban nem fogsz csalódni!

 

BAK:

Akár szingli, akár kapcsolatban élő Bak vagy, most ideje megállnod. Gondolkodj el azon, hogy mit szeretnél! Mi az, ami fontos és kevésbé fontos? Zárd ki a családi, anyagi, munkahelyi gondokat! Kizárólag a szerelemre és az érzéseidre koncentrálva kell most mérlegelned. Az ősz elején kicsit megindultál a lejtőn, és ez nincs jó hatással szerelmi életedre. Most még van idő visszakapaszkodni, de lehet, hogy te már egy másik helyen képzeled el magad? Amennyiben úgy érzed egy sorselemzés segít tisztábban látni a közel jövőt, hívj bátran! 

 

VÍZÖNTŐ:

Az őszi szerelmi életed hullámvasútnak ígérkezik. Egyik nap fent, másik nap lent. Ne felejtsd el, hogy te sem vagy hibátlan! A pároddal is megeshet, hogy hibázik. Te érzed, és te tudod, hogy mit érdemel és várhat el tőled. Szingli Vízöntőként légy óvatos, nem minden arany, ami fénylik! A legjobb előre tisztán látni a dolgokat. Kérj segítséget látó, médium kollégáinktól és nem csak a szerelmi életedről derülnek ki titkok! 

 

HALAK:

Ez az ősz igazán mély érzéseket tartogat. Itt az ideje, hogy újraéld a régi szerelmet, és újra fellángoljon a tűz köztetek! Ne légy semmi jónak az elrontója! A szingli Halak életében egy régóta várt partner érkezhet. Arról ismered fel, hogy kitűnik az átlagból és nagyon ritka emberi tulajdonságai vannak. Ne gondold azt, hogy veled nem történhetnek csodák! Őszi szerelmi varázslatot már a mai napon kérhetsz! Keress fel!