You are currently viewing Mi vár rád októberben?

Mi vár rád októberben?

Mi vár rád októberben?

 

Október mottója: Készen állok életem csodájára!

Október szerencsenapjai: 10., 16., 29.

Október színei: kék, bíbor, sárga

Októberi hónap köve: fluorit

 

Elkészült az őszi pénzhoroszkópod is. Olvasd el ITT!

Készítettünk neked egy ingyenes jóslást az októberi hónapra. Természetesen, mint mindig, a nap 24 órájában állunk a rendelkezésedre, hogy kellőképp felkészülj erre az időszakra!

 

Október a nagy szerencse hava. A 10-es az első kétjegyű szám, ami az új kezdetet és az előbbiek befejezését szimbolizálja. A 10-es szám az optimizmust és a pozitív hozzáállást erősíti. Októberben nem vezetnek rossz útra a megérzéseid, kövesd őket bátran!

Érdemes ebben a hónapban magunk mögött hagyni a materiális kötöttségeket és inkább a szemnek láthatatlan értékekre összpontosítani. Azért is fontos a lélekemelő dolgokra figyelni, mert a szerencse múlandó. Fontos, ha leckét ad a sors, azt javunkra fordítsuk, és ne azonosuljunk a balszerencsénkkel! 

Extra tipp lehet számodra: írj egy listát – vagy mondd el valakinek, akiben megbízol -, hogy a mostani helyzetedben mit jelent számodra a szerencse, majd készíts egy másik listát, hogy mi akadályoz abban, hogy szerencsés légy!

Biztosan te is kíváncsi vagy, milyen lesz az ősz a magánéleted terén?! Most megtudod ITT!

 

Ha úgy érzed, hogy kész vagy tovább lépni, és életed új szakaszát megnyitni, október tökéletes időszak erre. Próbáld ki magad új területeken! Ha belefásultál a jelenlegi munkádba, ha a párkapcsolatod nem lép szintet, csak egy helyben toporog, vagy ha csak új impulzusokra van szükséged, vágj bele most! Minden megvan ahhoz, hogy siker koronázza próbálkozásaidat. A nagy áttörés és az önmegvalósítás azon múlik, te hogyan cselekedsz!

 

Ha személyre szabott útmutatásra van szükséged, várunk szeretettel, bármelyik napszakban! Kedvezőbb percdíjért válassz jóslási csomagot: https://asztroklub.hu/webaruhaz/