You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya októberre?

Mit üzen a cigánykártya októberre?

Mit üzen a cigánykártya októberre?

Elkészítettem az ingyenes cigánykártya jóslatot októberre. A jóslás teljesen ingyenes, de olvasás után egy megosztást kérek! Az októberi jóslat szerint különleges égi támogatás érkezik, de figyelmeztető lapokat is küldött az Univerzum.

Visszatérő olvasóink tudják, három lapot hozok, a három kártyalap közül csak egyet választhattok és a hozzájuk tartozó jóslatot itt nézhetitek meg.

3 lapos jóslás
 

Most pedig koncentrálj és válaszd ki, melyik lap legyen a tiéd a háromból! Utólag nem változtathatsz!
Természetesen ezek a jóslatok teljesen általánosak, nem személyre szabottan készültek, de ha tudni szeretnéd a saját októberi jóslatod, tanácsadóinkat itt találod!

  • 1-es lap a Bosszúság

Az októberi jóslatban a Bosszúság lapja, nem arról szól, hogy végig mérgelődöd a hónapot. Ez a lap nem egy rossz jóslatot mutat. Sokkal inkább egy figyelmezető jelként érkezett hozzád! Nem véletlenül választottad. A Bosszúság lapja általában azt jelöli, hogy tanulnunk kell a saját hibánkból. Jelen esetben pedig arra hívja fel a figyelmed, hogy gondold át, ki az, akiben nem kellene feltétlenül megbíznod! Ki az, aki egy olyan útra terelt, ahol nem felhőtlen és nem akadálytalan a boldogság? Hallgasd meg igaz Segítőd az Univerzum üzenetét, és távolítsd el azokat, akik nem szolgálnak téged! Személyes tanácsadód vár, és elmondja mindazt, amit az októberi hónapra lát Veled kapcsolatosan! Itt veheted fel vele a kapcsolatot!

  • 2-es lap a Remény

A cigánykártya jóslásban a Remény egy hosszan tartó vágyakozás végét is jelöli. Az Univerzum a türelmedet kéri. Az októberi jóslatod legfőbb üzenete, hogy küzdj, és higgy, legyél még egy kicsit kitartó! Egy olyan fordulat is bekövetkezhet, amit nem tudsz befolyásolni. A Remény egy olyan lap, ami mellé mindenképp érdemes több lapot húzni, ha szeretnéd megismerni a jövőt és a pontos végkifejletet. Szerelmi jóslásban a Remény lapja figyelmeztető lapként is megjelenhet. Ebben az esetben a legfőbb üzenete, hogy ne hanyagold el a szív szavát! Kérj teljes körű jóslást tanácsadóinktól a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc) vagy válassz kedvező csomagajánlataink közül a Webshopban!

  • 3-as lap az Utazás

A cigánykártya jóslásban nem csak konkrét utazást jelöl ez a lap. Az októberi jóslat most az események gyors bekövetkezésére hívja fel a figyelmed! Nem várt történéseket és rendkívüli fordulatokat mutat a cigánykártya az októberi kirakásban. A lap azért jelent meg neked, hogy még időben felvedd a ritmust a történésekkel. Most még lehetőséged van jó mederbe terelni az életed, és a legjobbat kihozni a következő hetekből. Ennek a lapnak nagy jelentősége van anyagi és szerelmi életed szempontjából is. Kérd el a személyes jóslatod, és derítsd ki, milyen jutalmat tartogat neked a sors! Itt választhatsz elérhető tanácsadót, itt pedig kedvező jóslási csomagot már 2980Ft-tól!

 

Ismerd meg a cigánykártya lapok jelentését! Jósolj magadnak, akár mindennap ingyenesen!