You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya novemberre?

Mit üzen a cigánykártya novemberre?

Válassz egyet a három szám közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a novemberi ingyen jóslás!

 

3 lapos jóslás

Egyes lap: Pénz lapja

  • Jelentése jóslásnál: Bőség, gyarapodás

 

Amennyiben jelenleg is nagy szerepe van a pénznek életedben, most még inkább szerepet fog az kapni. A Pénz lapja kimondottan bőségkártya, ami komoly lehetőségeket hordoz magában az őszi időszakban. A november különleges hónap, olyan hónap, ahol mindenkinek érdemes picit önmagába néznie, a decemberi napforduló előtt. Azok a képességek, amelyekkel most sikeres lehetsz, benned rejlenek. Légy munkádban önmagad, sikeres, és használd ki azt, hogy a bőség és a szerencse is veled lehet ebben a hónapban!

Kérd el a novemberi szerencseszámaidat, mert most nem keveset kaszálhatsz! Válassz kedvezményes csomagot ITT!

Szerelemben ez a kártya nem a legjobb. Novemberben mégis egy kicsit mást fejez ki. Magányos időszak ez, a legtöbb mágus ilyenkor elmélkedésre használja az időt, már ha a világ eseményei ezt megengedik számukra. Koncentrálj most párodra, és ideje elővenned pár régen halogatott ígéreted! A boldogság és a szerelem tüze hamar átfűthet egy hűvös hónapban is. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most érdemes inkább az anyagi dolgaidra koncentrálnod.

Olvasd el a pénzhoroszkópod tanácsait is ITT, az őszi időszakra!

 

Második lap: Katonatiszt

  • Jelentése jóslásnál: Kötelesség, fegyelem.  

 

Ahogy én tudom, a lapok mindig megmutatják, hogy mit is kell tennünk. A katonatiszt mindig is áldozatkész volt, így képes eredményeket elérni. Le kell tudnod mondani bizonyos dolgokról ebben a hónapban ahhoz, hogy a jövődben sikeres lehess. Nem csak hosszú távon igaz ez, hanem rövid időn belül is könnyen dőlhet el valami fontos a háttérben, ami érintheti a pénztárcád. Engedj el bizonyos dolgokat most, amit később visszakapsz majd! Lehet ez egy buli a haverokkal, vagy egy kirándulás, ami helyett a munkát kell majd választanod!

Hallgasd meg, mit üzennek az égiek a szerencséddel kapcsolatban, le ne késd! Telefonálhatsz alapdíjas vonalunkra is.

 

Szerelemben erős kártya ez, ami mindenképpen neked szól. A lap neked üzen, ez a lap nem valakit jósol, hanem azt mutatja meg, mit is kell tenned a boldogságért. Úgy érzed, hogy egy ideje el vagy hanyagolva és nem kapsz figyelmet. Most ideje kézbe venned a bajokat, de úgy, hogy előbb te magad mindent megteszel azért, hogy számon kérhesd párodat! Nem lesz konfliktusmentes a hónapod, de talán ez szükséges ahhoz, hogy a jövőben harmónia működjön köztetek.



Nézd meg ITT, mi lesz a teendőd a novemberi újholdkor, hogy bevonzhasd, amit szeretnél!

Harmadik lap: Bíró

  • Jelentés jóslásnál: Hivatalos személy, komoly döntés

 

A legtöbb fogadalom nem újévkor születik. A nagy döntéseknek megvan a maga előzménye. Egy ilyen döntéshelyzetet fog ebben a hónapban a sors eléd sodorni. Tudnod kell majd választani a lehetőségek közül, s később ragaszkodni ahhoz, amit most elhatározol. Bármi is legyen a választás, anyagiakban az lehet előnyös számodra, ha kitartasz mellette. A kártya ezzel szeretné a bizonytalanságodat eloszlatni. Bizonyos helyzetekben a szerencse is veled lehet. A hónap második fele kifejezetten szerencsésnek mutatkozhat, amennyiben megfelelő határozottsággal rendelkezel.

 

Párkapcsolatod újabb komoly állomáshoz érkezett. El kell fogadnod, hogy az életed új mederbe terelődik lassan. Teremts jövőt pároddal és határozzatok meg olyan célokat, amelyekért érdemes együtt tennetek! Lehet, hogy most látjátok meg álmaitok házát, ami egy kicsit lepukkant, a környék sem legjobb, de nektek még éppen megfelel majd. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban érhet meglepetés. Olyan valakivel ismerkedhetsz meg, aki próbára teszi az idegeidet, de mégis lesz benne valami, ami vonz. 

Érdemes most kérned egy személyre szabott szerelmi jóslást, hogy biztosan a jó irányba menj! Válassz kedvezményes csomagot és nem bánod meg!