You are currently viewing 2023 a Mars éve – Új utak, új lehetőségek

2023 a Mars éve – Új utak, új lehetőségek

Elérkezett 2023 a Mars éve! Ezeket a férfias, harcias energiákat már most érezhetjük! A vörös bolygó hihetetlen felismerésekkel szembesít minket, hatalmas feladatot ad több csillagjegynek is. Fontos megértenünk és megismernünk a Mars energiáit asztrológiai szempontból, annak érdekében, hogy sokkal sikeresebb évünk legyen 2023!

Az, az igazság, hogy tényleg hatalmas lehetőségek állnak most előttünk, de nem biztos, hogy mindenkinek sikerül felülnie erre a „szerencse-vonatra”. Résen kell lenni! A Mars egy gyors mozgásban lévő bolygó. Ez a lehetőségekre is vonatkozik, olyan gyorsan válhat valóra az álmunk, olyan gyorsan hozhatja a sors a megoldást, hogy észre sem veszünk. Nem számítunk rá és elszalasztjuk. Ez az örökös és nagyon gyors mozgás, komoly ütközéseket is kiválthat.

Fontos tehát 2023-ban folyamatosan nyomon követnünk a Mars mozgását, és a saját csillagjegyünkre gyakorolt hatását, annak érdekében, hogy tudjuk, melyik életterületünkre van éppen hatással. A Mars ösztönzi a tenni akarást, kitartóbbá tesz minket. Ez is egy „kétélű penge”, mert az energiák hatására néha túl veszélyes dolgokat is elvállalhatunk vagy túl veszélyes dolgokba is belefolyhatunk. De megtörténhet az ellenkezője is, lehet egy olyan szituáció, amikor tényleg bátornak kell lennünk, és ki kell használnunk a lehetőséget, annak érdekében, hogy végre bekövetkezzen a változás. Itt a kérdés az, hogy mikor kell sokkal bátrabbnak lenni, bátrabban beleállni.  Ezért fontos az, hogy mindig tájékozottak legyünk az aktuális energiákról!

Most nagyon nagy szükségünk van egy személyes asztrológiai elemzésre. Mindenkinek, akinek lehetősége van, ajánlom, hogy mihamarabb kérje el! Telefonszámunk 0690603831 (508Ft/perc) DE, normál díjas vonalon is elérheted tanácsadóinkat, bármikor a nap 24 órájában. Halogatni nem érdemes, mert 2023-ban tényleg bármikor váratlan fordulatok következhetnek be, AMIRE JOBB felkészülni! Itt most nem fér bele a halogatás, mert alul maradsz.

A női képletekben a Mars a vonzó típust jelöli, és ezeket a finom nőies energiákat erősíti, a férfi képletben az erőt emeli ki. Hihetetlen hatások fogják érni a Kos és a Skorpió csillagjegyeket, de érdemes akkor is figyelned, ha az aszcendensed Kos vagy Skorpió.

A szenvedély éve lesz 2023 és a győzelemé, a Mars hatására. Igyekezz minél jobban használni az energiákat! Támogatást kapsz, hogy kiállj a céljaidért, mert győznöd kell!

Ha szeretnél még tájékozódni a témában, nézd meg, mit hoz a Mars éve!

Ingyenes éves horoszkópot is olvashatsz a weboldalunkon, itt találod!

Ha szeretnéd minél hamarabb megtudni, mi a te 2023-as feladatod, akkor hívd most tanácsadóinkat!

Vélemény, hozzászólás?