You are currently viewing Ezt gyorsan végezd el, a rosszakaróid ellen!

Ezt gyorsan végezd el, a rosszakaróid ellen!

Úgy érzed, hogy átkot, rontást vagy negatív energiákat küld egy vagy több rosszakaród? 

Általában pontosan tisztában vagyunk azzal, és érezzük, hogy ki kíván nekünk folyamatosan rosszat, sőt azt is tudjuk, hogy miért. Persze, lehet, hogy nem sejted, ki lehet a rosszakaród, az is megeshet, hogy nem is ismered az illetőt, és sejtelmed sincs, miért teszi ezt, csak egyszerűen érzed a negatív energiákat. Ahhoz, hogy valaki rontást, átkot vagy negatív energiát küldjön ránk, nem kell szakembernek lennie, vagy szakemberhez mennie. Elég a harag, a rosszindulat, az irigység és lehet, hogy nem is tud róla, milyen ártó energiákat indít el feléd. Persze, azért naivak se legyünk, legtöbbször a rosszakarók pontosan megfogalmazzák, és tudatosan küldik az átkokat, rontásokat általában bosszúból, haragból.

EZEK a tárgyak megvédhetnek a negatív energiáktól!

Érdemes ellenőriztetni ezeket az energiákat szakemberrel, nem csak a megérzéseinkre hagyatkozni a visszatérő és a szemünkbe hízelgő rosszakarók miatt is. Az sem mindegy, hogy milyen erős a negatív energia, amit küldenek felénk, és konkrétan mi az, amit a rosszakaró kíván, melyik területre irányul.

Általában ingával egy ezoterikus tanácsadó pontosan be tudja határolni, ki és milyen negatív energiát küld, vagy esetlegesen milyen átkot tett ránk, ha ez már megtörtént.

Mindenesetre saját érdekünkben azért állítsunk fel egy gyors védelmet a rosszakarók ellen. Otthon is elvégezheted és használhatod. Ez a védelem hatásos ártó szavak, harag, irigység ellen. Komolyabb átkok, rontások esetében, és ha alacsony a rezgésszintünk, nem sokat segít, vagy csak nagyon rövid ideig. 

Ellenőrizd le ITT, van-e rajtad rontás!

Kellékek: 

1 pohár víz, fehér vagy kék gyertya, só

A gyertyát használat előtt mossuk meg, ne legyen használt gyertya! Mielőtt meggyújtjuk, a sóval egy kört alkossunk körülötte. Mindenhol legyen zárt a kör. A pohár vizet tegyük távolabb a gyertyától.  

A gyertyagyújtás után mondjuk el háromszor a következő szöveget, és minden alkalommal tartsunk szünetet! A szünetekben gondoljuk át, mi az a rossz tapasztalat, amit szereztünk, mi rossz történt. A gyertya lángjába küldjük ezeket a dolgokat, gondolatban, hogy égesse fel.

A szöveg a következő: 

Kérem az Univerzumot, vegye el a rosszakaróm hatalmát, vigye el a rám vetített haragját, többé ne ártson nekem! Tisztítsd meg az energiákat körülöttem, és az utat előttem, hogy engem többé ne érjen el!

Amikor végeztünk, háromszor elmondtuk a mágikus szöveget a rosszakaró ellen, és háromszor a gyertya lángjába küldtük a gondolatokat, hagyjuk a gyertyát égni még 10 percig legalább. Fontos, hogy nem szabad elfújni, el kell oltani! Ki kell vinni az otthonunkból azonnal, és utána visszajövetelkor kell meginni a pohár tiszta vizet.

Ha segítségre van szükséged, és biztosra akarsz menni, éjjel-nappal elérhetőek vagyunk és segítünk. Ne feledd, komolyabb átkok, rontások esetében, és ha alacsony a rezgésszintünk, ez nem igazán fog segíteni. Abban az esetben ezoterikus tanácsadót, jós kollégát hívj mindenképp, ha úgy érzed erős negatív energia van rajtad! 

Keresd bizalommal Aurethielt vagy Viola a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!