You are currently viewing Mit üzen a tarot februárra?

Mit üzen a tarot februárra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzennek számodra a Tarot lapok februárra!

 

Tarot jóslás

  • Egyes lap: Végítélet



Időként nehéz elhelyezni a februári hónapot, mivel mostanság nem is olyan hideg. Inkább kiszámíthatatlan. Bizonyos anyagi dolgokban ez igaz lesz rád, de ami eltörhet, az most el is fog törni. Régóta várt negatív események következhetnek be sorsodban. Kérdés az, hogyan éled majd meg? Munkában vagy váltás lesz, azaz új munkahely felé veszed az irányt, vagy előrelépés. Nagy változást jelez előre neked ez a lap. Szerencséd újhold előtt lehet leginkább.

Kérj még újhold előtt egy jóslatot, mert fontos üzenet lesz benne! Most már normál díjas vonalon is állunk rendelkezésedre, olvasd gyorsan a részleteket ITT!

 

Szerelemben ez a kártya civakodást is jelenthet annak, aki nincs jóban párja szüleivel.  A lap viszont megoldást is hordoz magában. Ezután minden egy kicsit másabb lesz. Különösen rossz a hűtlenségben élőknek ez a kártya, hiszen sokszor egyenlő a lebukás veszélyével. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónap komoly ismerkedésed is lehet! 

 

Olvasd el ITT az univerzumi üzeneted is, hihetetlen pozitív fordulatokról árulkodik!

  • Második lap: Bolond

 

Anyagiakban kicsit előnyt jelenthet most a merészséged, kedvező dolgok következnek a kártya szerint. Elég erős szerencsekártya ez, így munkádban is nagy szerepet kap majd a szerencse. A túlköltekezéssel nagyon vigyáznod kell, mert mindig jöhet valamilyen váratlan kiadás. Ennek ellenére mindig és minden meg tud majd oldódni a lap szerint. Szerencséd leginkább a hónap idusán lehet majd. 

 

Szerelemben a február szeszélyesebb lesz, mint az áprilisi időjárás. Párod gondolatát sosem tudod majd kitalálni s mindketten képesek lesztek kellemes meglepetést okozni a másiknak. Jó hónap előtt állsz, amelyben kicsit túl lépitek majd a határokat. Amennyiben nincs párkapcsolatod és szeretnél, tenned kell róla, hogy kevés időt tölts otthon a négy fal között. Minden szabadidődben csinálj magadnak valamilyen programot, lehetőleg olyat, ahol emberekkel is találkozhatsz!

Nézesd meg, van-e körülötted ártó erő, ami akár a szerelem megérkezését is gátolhatja! Válassz ITT jóslási csomagot, most nagy kedvezményekkel várunk!

Nézd meg ITT, milyen évre számíthatsz az asztrológiai előrejelzés alapján!

 

  • Harmadik lap: Torony 

 

Itt az ideje, hogy munkádban tervet készíts, mert változásra van szükséged. A tervhez ragaszkodnod kell a jövőben, más esetben ez a munka maga alá fog temetni. Érzed, hogy lépned kell és tudod, már nem sok időd van erre. Pénzügyekben egy komolyabb váratlan kiadás látható. Ez bármi lehet, de én a helyedben nagyon óvatosan vezetnék. Ez a kártya akkor lehet jó, ha képes vagy váratlan és elszánt, olykor vakmerő lépésre. Így szerencséd bármikor lehet, de ettől még nem biztos, hogy szerencsés lesz a hónapod. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt ITT, már 2980 Ft-tól!

 

Szerelemben van olyan, hogy légvárakat építünk fel, amelyeket egy életen át hajszolva sem érünk el. Talán itt az ideje felismerned azt, hogy a szerelmi életedben valami hasonló dolog alakult ki. Ideje megnyomnotok pároddal az újratervezés gombot és haladni egy olyan cél felé, ami már inkább elérhető számotokra. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban légy óvatos az ismerkedéssel! Ha mégis szerelmes leszel, hívj fel minket, hogy megnézzük legalább, a lapok mit ígérnek számodra! Kimondottan rossz kapcsolat születhet a Torony lap hatása alatt.