You are currently viewing Melyik bolygó évében születtél?

Melyik bolygó évében születtél?

Cikkünk segítségével kiszámolhatod melyik bolygó évében születtél. Nagyon sokan nem tudják, de a káldeus asztrológia úgy tartja, minden évet egy-egy ősbolygó ural. Hét égitest tartozik az ősbolygók közé: a Mars, a Nap, a Vénusz, a Merkúr, a Hold, a Szaturnusz és a Jupiter. A bolygók a tulajdonságaik által vannak hatással az emberiségre, és feladatokat adnak nekünk az aktuális évben.

Abból, hogy ki melyik bolygó évében született, kiderül néhány jellemző tulajdonsága is. Tehát, elemzést is készíthetünk valakiről, akinek ismerjük a születési dátumát. Ha kicsit jártas vagy az asztrológiában, akkor tudod, hogy 2022 a Jupiter éve volt, 2023 a Mars éve, 2024 pedig a Nap éve.

  • De hogyan, számolhatjuk ki, hogy melyik évet, melyik bolygó ural?

Egy nagyon könnyű módszerrel máris kiderül, hogy Te vagy éppen egyik közeli hozzátartozód, melyik bolygó évében születtetek. Nagyon fontos, hogy nem számológéppel kell számolnod, mert úgy nem fogsz jó megoldást kapni! Egy kis második osztályos matek következik, ha a fejben számolás nem megy, akkor papíron számolj! 

Fogjuk az adott évet, ami érdekel, vagy a saját születési évünket és osszuk el 7-tel! Maradékos osztással kell számolni, ezért is nem jó a számológép, ugyanis nekünk a maradék fogja megmutatni a választ. Elég egy évet kiszámolni, mert a sorrend nem változik. Évről évre haladva látjuk, melyik bolygó uralkodott.

  • PÉLDA legyen a 2023-as év.

2023:7= 289

  62

    63

A maradék 0, ami azt jelenti 2023 a Mars éve.

A sorrend pedig a következő:

Ha a maradék 0 = Mars

Ha a maradék 1 = Nap

Ha a maradék 2 = Vénusz

Ha a maradék 3 = Merkúr

Ha a maradék 4 = Hold

Ha a maradék 5 = Szaturnusz

Ha a maradék 6 = Jupiter

Ha esetleg elakadnál a számolásban, kérj segítséget Facebook oldalunk. Írd meg nekünk, hogy mennyire érhető a számolás, és hogy milyen téma érdekel még az asztrológia világából!

Miután kiszámoltad melyik bolygó évében születtél, megtudhatod a jellemző tulajdonságaidat! Nyilván ismered magad, de sokszor érezzük azt, hogy valami nem teljes, valami nincs a helyén. Ez eredhet abból is, hogy elnyomunk vagy elnyomnak bennünk olyan tulajdonságot, aminek igazából a felszínen lenne a helye! Bolygók jelentéseit ITT találod!

Ősbolygód és a születési képleted arra is választ ad, mi vár rád az idei évben!

Milyen feladatokat, akadályokat kapsz és milyen meglepetéseket tartogat az új esztendő?

 Ha kíváncsi vagy a  jóslatodra, pénz, szerelem, egészség, fordulj hozzánk bizalommal!
Kollégáink többsége
több, mint 20-30 éve segít spirituális tanácsadóként! Kitűnő asztrológusok, kártyajósok és tisztánlátók várnak! NEM csak a 0690603831 –es (508Ft/perc) számon érsz el minket, hanem NORMÁL díjas vonalon is! Így sokkal kedvezőbb áron beszélhetsz!

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23
Emelt díjas vonalunk: 0690603831 (508Ft/perc)
Szlovákia: 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
Ausztria +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)
Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)
NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod: www.asztroklub.hu/webaruhaz
*a webshopban azonnal megrendelheted a perceket.
Amennyiben nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, akkor rendelj az ügyfélszolgálaton!
Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15