You are currently viewing Működő pénzkódok, amiket használnod kell!

Működő pénzkódok, amiket használnod kell!

Meghatározott időszakonként mindenképpen kérjük el az aktuális pénzkódunkat, és lehetőleg ne használjuk a tavalyit vagy egy több éves pénzkódot!

Más energiák uralkodnak pl. egy új évben vagy egy új évszakban.

Megkérdeztük jósainkat, hogy

Melyik pénzkód használatát javasolják leginkább?

Annak érdekében, hogy valóban egy működő pénzprogram induljon el, szükség van a spirituális szakértelemre. Tapasztalataikat osztották meg, és úgy próbáltuk meg összerakni a listát, hogy a legnagyobb nyereményeket, pénzeket bevonzó kódokat ajánljuk Neked!

Nem kell semmilyen felesleges pénz-program, ha a legjobban működőt tálcán kínálják, és mágusok kipróbáltan ajánlják. Viszont, ezt személyre kell szabni, neved és születési dátumod ismeretében.

A következő lista született:

  1. Angyali számok, mint pénzkódok

Ahhoz, hogy ezt beszerezd, hívd Eugéniát vagy Aurethielt, akik lehívják a te angyali számaid! Nagyon gyakori, hogy lottónyertesek arról számolnak be, hogy fényességben jelentek meg a számok előttük. Ilyenkor bizony az angyalok üzennek.

  1. Pénzkód talizmánon 

Titkos módszerrel kell hajtogatni a személyes pénztalizmánt, és ennek a sarkába kell írni a pénzkódot. Személyre szóló, születési dátumodból számolják ki a jártas számmisztikusok, mint például Gábriel vagy Viola. Tőlük is kérheted, akár normál díjas vonalon.

  1. Kód szerencsepénzről 

Olyan bankjegyet kell keresni, amin nagyon különleges sorozatszám van. Például, minimum 3 egyforma szám, de ha több van, az még job. Vagy legalább két szám duplázódik a sorozatszámon belül. Ennek a bankjegynek a sorozatszámát felhasználva, és ötvözve születési dátumunkkal, megkapjuk a tökéletes pénzbevonzó kódot. Érdemes megnézned a pénzeidet, hátha nálad van egy ilyen különlegesség, mert akkor jogosult vagy erre a módszere, ami csak nagyon keveseknek jár! Ha megtaláltad a különleges pénzt, azonnal jelentkezz tanácsadóinknál és haladéktalanul kérj pénzbevonzó mágiát, ha magad mellé szeretnéd hívni a nagy szerencsét! Tanácsadóinkat a 0690603831 (508Ft/perc) számon érheted el, vagy NORMÁL díjas vonalon 06 1 550 73 23-as számon, ehhez válassz jóslási csomagot a ITT!

AJÁNLÓ:

Olvasd el az idei horoszkópodat:

Keresd Lénát vagy Aurethielt, akik meg nézik, nem áll-e valami a pénz útjában, nem akadályozza-e valami az anyagi szerencsédet és a kódok működését nálad, ebben az évben! Tőlük a leghatékonyabb tisztítást kaphatod meg! A 0690603831 (508Ft/perc) számon éred el, vagy NORMÁL díjas vonalon 06 1 550 73 23-as számon, ehhez válassz jóslási csomagot a ITT.