You are currently viewing 3 tavaszi bőségmágia, amit nem hagyhatsz ki!

3 tavaszi bőségmágia, amit nem hagyhatsz ki!

Összegyűjtöttük neked azokat a tavaszi bőségmágiákat, amiket nem hagyhatsz ki! Ha egy kis jólétre, jó szerencsére vágysz, fogadd meg a tanácsainkat! Higgy magadban, és kérd tapasztalt jósaink segítségét a siker érdekében!

Tanácsadóink több évtizedes tapasztalatára hagyatkoztunk a lista összeállítása során. A jósaink, tanácsadóink kivétel nélkül végeznek tavaszi bőségmágiákat, tisztító rituálékat, megújító varázslatokat és a böjthöz kapcsolódó rítusokat. Nem csak az ügyfelek részére, hanem saját részre is.  Így, személyes tapasztalataikat, titkaikat osszák most meg Veled!

Nézzük melyik az a 3 tavaszi rituálé, amire mindenkinek szüksége van! 

Egységesen a legfontosabbnak a következő tavaszi rituálékat tartják a legfontosabbnak:

  • Bőségfakasztó mágia, a természet megújító erejével
  • A szerencse útjának tisztítása és tavaszi szerencsepecsét
  • Elengedő meditáció és feltöltődés angyali energiák segítségével

Természetesen az ezeket a tavaszi rituálékat te is elvégezheted! Tanácsadóink minden részletbe beavatnak! Továbbra is él emelt díjas vonalunk a 0690603831 (508Ft/perc), de már sokkal kedvezőbb áron beszélhetsz, ha NORMÁL díjas vonalon hívsz! Részletek, jóslási csomagok ITT!

Tanácsadóink személyes tapasztalatokat, részleteket is elárulnak!

Marcus Mágus a 993-as kódról a következőket írta:

“Idén is elkezdtem a böjtöt, az együtt állás csodás látványával feltöltődve.
Számomra ez a tisztaság és a gyógyulás időszaka. Belépő az új kezdethez, amit a tavasz és a húsvét utáni időszak jelent.
Sokan azt hiszik, böjt idején kimerülök és nincs energiám semmire. A valóság ennek pontosan az ellentéte, hiszen tele vagyok energiával és lendülettel. Ilyenkor sokat sportolok és rendkívül erős meditációkat végzek. A közelgő tavasz illata érződik, de a tél még vissza fog térni. Szép, mágiával és eredményekkel teli böjt időszakot érzek magam előtt.
Legyél te is velem ebben az időszakban, s kérj a bőségből, kérd a szerencse útját vagy csak kérd a természet csodálatos szellemeinek az áldását, mikor megszólalnak a tavaszi sámán dobok egy varázsló álmában!”

Viola (kód:619), Aurethiel (kód: 530) és Eugénia (kód: 486) egyetértenek abban, hogy már a böjti időszak elején, a természet ébredésével egyidejűleg a tavasz angyalait mindenképpen magunkhoz kell hívnunk! Speciális módszert dolgoztak ki erre, és kiemelték, hogy az angyalmágia mindenkinek segíthet, és ez a legtisztább energia! Fordulj bátran hozzájuk! Természetesen őket is eléred NORMÁL díjas vonalon sokkal kedvezőbb áron, de továbbra is él emelt díjas vonalunk a 0690603831 (508Ft/perc)

Gabi (985), Léna (525) és Gábriel (323) kiemelték a szerelmet, az érzelmeket, a családi harmóniát! Felhívják arra a figyelmet, hogy a testi egészség elengedhetetlen része a lelki egyensúly és egészség! Tőlük is kérhetsz szerelmi mágiát, bevonzást! Bátran fordulj hozzájuk tanácsért vagy tavaszi szenvedélynövelő varázslatért! A mi vonalunkon nincsenek tabuk, a beszélgetést senki sem hallja és a tanácsadóink őszintén elmondják azt, amit a szerelmi életedről tudni akarsz!

MÁR 4 országból várunk!

0690 603 831 (508Ft/perc)

0900 605 605 (1,6Eu/perc)

+43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)

06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)

0903 760 611 (1,56Eu/perc)

Jóslási csomagot a https://asztroklub.hu/webaruhaz/ választhatsz!