You are currently viewing Mit üzen a tarot márciusra?

Mit üzen a tarot márciusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az márciusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
  • Egyes lap: Akasztott ember

Sok pénzt nem érdemes most semmibe sem fektetned, inkább a munkára érdemes koncentrálnod, az előremeneteledre. Olyan dolgokba kezdj, amelyek befektetést nem igényelnek, és rendelkezel a céljaid megvalósításához szükséges eszközökkel! A benned lévő tudás lehet most a legnagyobb érték. Munkád mellett a szerencséd sem fog komoly anyagi előnyökhöz juttatni. Ennek ellenére minden olyan nap, amelyben szerepel a hármas szám, különleges lehet számodra.

Szerelemben légy elnéző párod féltékenységével kapcsolatban! Neked viszont nem illik a dolgaiban kutatnod. Lehet, hogy a személyes szférákat újra kell teremtenetek, mert az indiszkréció minden kapcsolatot képes lerombolni. Nem csak a személyes titkok fontosak, mindez része egy komolyabb varázslatnak, amely az erotikában érvényesül. Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen megtalálhatod azt, akiről azt gondolod majd, Ő a másik feled!

Keresd fel Violát a 619-es melléken, kérj tőle tavaszi bőség- vagy szerelmet hozó mágiát!

A csillagok is figyelemre méltó üzenetet hagytak neked márciusra. Olvasd el a havi horoszkópod!

  • Második lap: Remete

A siker kulcsa benned van! A március és a remete viszonya meglehetősen rideg, ennek ellenére a tavaszi napéjegyenlőség sok erőt ad ennek a minőségnek. Így a kártya utal arra is, hogy ami március elején még gondot okozhat számodra, a hónap végére akár teljesen meg is oldódhat. Munkádban leginkább egyedül tudsz majd érvényesülni. Inkább te segíts most másoknak, mint más segítségére várakozz! A hónap végére a szerencséd is magához térhet.

Szerelemben a lap világosan mutatja, hogy több én-időre van szükségetek a párkapcsolaton belül. Időnként érdemes egyedül is elmenned kirándulni egyet. Párodhoz teljesen feltöltődve térsz vissza, s akár a teljes külvilágot is képesek lesztek kizárni. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, a március több ismerkedést hozhat az életedbe. Valaki biztos felfigyel rád, de ebből csak később alakulhat ki párkapcsolat.

Keresd fel Eugéniát a 486-os melléken, hogy megismerd a személyre szabott tavaszi jóslatod!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid, és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

ITT megtalálod a legtutibb tavaszi bőségvonzó technikákat!

  • Harmadik lap: Szeretők

A március még nem egyenlő a tavasszal, amit a hónap elején meg is tapasztalsz. Könnyen lehet, hogy megfázás fog majd vissza az anyagi sikerektől. Szerencsére hamar túl leszel rajta és utána újult erővel vághatsz bele sikercéljaid megvalósításába. Fogadd el majd más segítségét, ha azt veszed észre, segíteni szeretne! A szerencse a hónap második felében lesz veled leginkább. A hónap első felében inkább balszerencse hatások érvényesülnek.

Bizonyos dolgokban nem igazán határoztad el még magad, pedig itt az ideje annak, hogy párod ne csak a társad, hanem szövetségesed is legyen. Ideje a fölösleges ismerősöket kitörölnöd az életedből, és felszámolnod a kétes helyzeteket. Eddig is hűséges voltál, most már a lehetőségét se add meg a hűtlenségnek! Nem csak a te szabályaid fontosak, hanem figyelned kell párod értékrendjére is! Amennyiben még nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban egy régi szerelem ismét lángra gyúlhat.

Hívd fel Lénát az 525-ös melléken, hogy meghallgathasd sorsfordító angyali üzenetedet is a tavaszi hónapokra!