You are currently viewing Mit üzen a tarot tarot áprilisra?

Mit üzen a tarot tarot áprilisra?

Válassz egyet a három szám közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az áprilisi ingyen jóslás!

Tarot jóslás

Egyes lap: Nap

Húsvét havában, a feltámadás havában jó pénzügyi helyzetet jövendöl számodra a Nap kártyája. Tudnod kell időzíteni, figyelni az idődre, mert minden sikered kulcsa ezen függ majd. Több olyan lehetőség is kínálkozik majd, amit csak később tudsz kiaknázni. Munkádban minden világos lesz számodra, amit a siker érdekében tenned kell. A többi csak rajtad áll. Szerencséd a hónap közepén lehet majd leginkább. 

A Nap a gyermekáldás kártyája is, így a párkapcsolatodra kivetítve ez egy jó lap. Különösen igaz ez akkor, ha az első tavaszi hónap fényében vizsgáljuk a kártyát. Az április szerelem erősítő hónap lesz, amelyben a jövő alapjait is lerakhatjátok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban jó eséllyel ismerheted meg az igazit. 

Kérd az áprilisi szerelmi jóslatod, és szerelem vonzást! Mindezt most akár alapdíjas vonalon is!

Bőségvonzás pár egyszerű lépésben

Második lap: Főpapnő

Időnként tudnod kell megőrizned a titkokat. Bármi is nyomja most a szíved, nem szabad róla munkatársaiddal beszélned! Sokszor nem a munka, vagy az abban való elfáradás a legnagyobb gondod, hanem az, hogy csalódsz az emberekben. Légy úgy távolságtartó, hogy közben mások gondjait képes vagy átérezni, mert a siker titka most ebben rejlik. Amennyiben nem blokkol semmi, pénzügyi dolgaid jól alakulhatnak. A szerencse is különleges vendéged lehet majd! 

Szerelemben figyelned kell partneredre, mert a viselkedése sokat elárulhat arról, mit is érez igazán. A szeszélyes április vagy megerősíti a kapcsolatod, vagy szét is mehettek. Olyan titkok is eljuthatnak hozzád, amelyek miatt már többé nem leszel képes partneredre felnézni. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most egy exed tűnhet fel a színen. Talán a változás és az idő mindkettőtöknek adott annyit, hogy most egymásnak is tudtok majd adni valami újat. 

Kérd a tavaszi bőség- és sikermágiát a tisztítással, hogy minden életterületed a lehető legjobban alakulhasson! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket kedvezményesen!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt ITT, már 2980 Ft-tól!

Pénz, szerelem, egészség! Nézd meg ITT, hogyan alakul a 3 fő életterületed ebben az évben!

Harmadik lap: Világ 

Pénzügyeidben tudnod kell döntened minél gyorsabban. A Világ lapja új irányokat mutat, de csak egy úton indulhatsz majd el. Komoly döntéseket kell hoznod áprilisban, amely az egész évedre hatással lesz. Munkádban próbálj nyitottabb lenni, mint máskor. Fogadd el mások tanácsát s kerüld a felesleges vitákat. Amennyiben hibákat észlelsz, azokat sose hagyd szó nélkül!

Kérj egy személyre szabott jóslást, hogy a lehető legjobb döntéseket hozhasd meg a siker és a szerencséd érdekében! Válassz ITT kedvezményes csomagjaink közül!

Szerelemben boldog hónapnak ígérkezik az április. Párkapcsolatodban sok új dolog merülhet fel. Kicsit megérzitek a jövőt, új értelmet találtok majd mindennek. Fontos, hogy egymásnak elegendő mozgásteret adjatok, ha valamiben ki akartok bontakozni. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, a hónap második felében jó eséllyel ismerheted meg az igazit!