You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Májusra?

Mit üzen a cigánykártya Májusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a májusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Pénz

Jelentése jóslásnál: pénz, kedvező lehetőség

Anyagi helyzeted nem fog akadályt gördíteni eléd céljaid elérésében. Így kimondottan szerencsés hónapra számíthatsz. A legtöbb tervedet meg tudod valósítani, amennyiben azoknak megvan a maga realitása. Ebben hónapban többen kérhetnek majd tőled segítséget, ami akár hátráltathat is. Próbálj meg mértéket tartani mások segítésében, mert ebben ki is merülhetsz. A szerencse sok formában jelen lesz, leginkább a számokra érdemes majd figyelned. 

Szerelembe nem szabad most energiát fektetned, mert a dolgok maguktól is haladnak. Túl erőltetned sem szabad semmit, hiszen az megöli a romantikát. Érdemes figyelned párodra, különösen ha nem régi a kapcsolat, vagy bizalmatlan, kényes helyzet van köztetek, hiszen szavaival és tetteivel elárulja majd neked, mit is tervez a jövővel kapcsolatban. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, könnyen a bőség zavarába kerülhetsz.

Keress egy profi kártyajóst, kérd, hogy tárja fel előtted a szerelem útjait! Válassz ITT kedvezményes csomagot, nem fogod megbánni!

Nézd meg ITT, mit jövendöl éves horoszkópod a fő életterületeken!

Második lap: Kevés pénz

Jelentése jóslásnál: Kevés pénz, kevés lehetőség

Azzal kell gazdálkodnod, amid van! Nem a bőség hónapja előtt állsz, mégsem mutat a kártya összeomlást. Éppen ezért tudnod kell kitartani egy hónapot, amiben akár komolyabb kiadások is jelentkezhetnek. Sok bajod lehet az elromló elektromos eszközökkel, kiadás jelentkezhet az ingatlanodnál, vagy az autód mutat valami kellemetlen tünetet. Munkádban viszont komoly eredményeket érhetsz el, ami később még kamatozhat számodra. A szerencse a hónap utolsó felében egyre inkább veled lesz. Érdemes figyelned a horoszkópod, mert abban is lesznek számodra fontos információk! 

Párkapcsolatodban szemet kell hunynotok egymás hibái felett. Ideje átadni magatokat az elfogadásnak! Amennyiben párodnak titkai vannak előtted, azok ebben a hónapban jelet fognak adni magukról. Talán egy hajszál, furcsa parfüm, vagy éppen a bankszámlakivonaton furcsa tétel mutatkozik. Valamilyen jelet kapsz majd, amit észre vehetsz, ha akarsz. Amennyiben nincs párkapcsolatod, hozzád nem illő partnert találhatsz, de kell az neked? 

Hallgasd meg a májusi személyre szabott pénzügyi és szerelmi jóslatod már normál díjas vonalon is!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

PÉNZ, SZERELEM, EGÉSZSÉG! EZ vár rád a következő időszakban!

Harmadik lap: Szerencsétlenség

Jelentése jóslásnál: stabilitás, stagnálás 

Pénzügyekben olyan dolog következik be, amitől már régóta tartasz, de valahogy nem fogsz kiborulni. Látod majd a dolog megoldását is, amely új lendületet ad életednek. Munkádban is leginkább az új kezdet lehetősége hoz lázba. Lehetséges, hogy új munkahelyed is lehet, a lap szerint talán ideje a váltásnak. A szerencse ennél a lapnál sokak szerint nem lehetséges, noha a legnagyobb nyeremények kulcsa is ebben a kártyában vannak elrejtve. Amennyiben ez a kártya jött ki neked, érdemes beszélned egy vérprofi kártyajóssal! Már normál díjas vonalon is elérsz minket, nézd meg a részleteket ITT!

A párkapcsolatod nagyon komoly változások előtt áll. Az az állapot, amely most van, vagy javatokra, vagy károtokra változni fog. Lehet ez akár gyermekáldás is, hiszen az  sokszor tényleg olyan, mint egy becsapódó üstökös. Legyen bármi, most sok dolog kerül a felszínre, amit később meg is tudtok majd oldani, ha akartok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most könnyen megismerkedhetsz valakivel, de vigyázz! A robbanásszerűen érkező szerelmek gyakran könnyen és gyorsan érnek véget, viszont csak nagyon sokára leszel képes magad túltenni rajta!