You are currently viewing Mit üzen a tarot májusra?

Mit üzen a tarot májusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a májusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
  • Első lap: Világ

Májusban nagyon sok pénzt el tudnál költeni, ha lenne miből. Inkább hosszabb távú terveket érdemes most alkotnod, mint a pénzt bármire is költened. Amennyiben így teszel, gyarapodásra számíthatsz a kártya üzenete alapján. Munkádban sok lehetőség adódik majd, amelyeket szinte azonnal meg is kell ragadnod, ha nem szeretnéd őket később elveszíteni. Szerencséd a hónap közepén lehet leginkább. Az Újhold nagyon fontos időszak lesz! Hallgasd meg a májusi Újhold üzenetét, mert fontos tanács lesz benne!

Válassz kedvezményes csomagjaink közül ITT!

Párkapcsolatodban nagyobb távolság lesz köztetek mint máskor, de ez különösebb gondot nem fog okozni számotokra. A jó párkapcsolatban nincs összenőve a két fél, együtt nem a hiányosságok miatt vannak, hanem a teljesség és a boldogság ösztönözheti a feleket. A hónap végére különleges meglepetés is érhet. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most leginkább az egyéni sikerekre érdemes majd koncentrálnod, mintsem a keresésre. 

ITT megtalálod az év leghatékonyabb pénzvonzó kódjait!

  • Második lap: Akasztott ember 

Anyagiakban hasznos lehet, ha megtanulsz külön utakon járni. Nem kell mindenkivel minden információt megosztanod. Az időd nagy érték, így érdemes most csak a lényeges dolgokra koncentrálnod. Munkádban túl sok feszültség ér, nehezen érteted meg magad kollégáiddal. Próbálj meg tiszta vizet önteni a pohárban, mivel a lap szerint egyre inkább kihasználják szorgalmad és odaadásod!  

Szerelemben párod túl sok dologban támaszkodik rád. Itt leginkább az a baj, hogy te magad kényeztetted el. Most nem vagy képes nemet mondani, aminek előbb vagy utóbb nagy robbanás lesz a vége. Jó, ha minél előbb olyan ritmust alakítatok ki, amelyben egymást segítve haladtok előre. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, légy nagyon óvatos, mert olyan valakit ismerhetsz meg, aki nem igazán lesz veled őszinte! Kérj egy májusi személyre szabott jóslást, ami segít feltárni előtted a leginkább járható utat! Már normál díjas vonalon is elérhetőek vagyunk, lesd meg a részleteket ITT!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Nézd meg ITT, mik a biztos jelei annak, hogy nem a megfelelő személlyel kötötted össze az életed!

  • Harmadik lap: Halál 

Követni kell a célokat egészen addig, míg azoknak meg van a maguk realitása. Vajon képes leszel májusban változtatni, belátni azt, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni? Érdemes nagy lépések helyett inkább kis lépésekben gondolkodnod, mert tovább fogsz jutni a jövőben. Munkádban egészen új dolgokkal találod magad szemben. Ami most kezdődik majd el, akár több évre is hatást gyakorolhat a sorsodra. Hagy kibontakozni a jó dolgokat és zárd le a felesleges projekteket! Kérj egy sorselemzést, megmutatja a helyes irányt! Már 2980 ft-tól választhatsz jóslási csomagot!

Szerelemben időnként nem árt hallgatni egy harmadik fél tanácsára. Vízválasztó események következhetnek. Olyan fordulatok, amelyekre már rég vágytál, de igazából tartasz is tőle. Csakis az “igen” szó visz majd előre, ezt ne felejtsd el, ha döntened kell valamiben! Amennyiben nincs párkapcsolatod, próbálj meg kilépni a komfortzónádból! A változások hoznak igazán szerelmet, hiszen ahol eddig próbálkoztál ott nem igazán lehetett eredmény, ha egyelőre még nincs párkapcsolatod. Nagy előrelépések lehetnek ebben a hónapban szerelmi életedben!