You are currently viewing Mit üzen a tarot tarot augusztusra?

Mit üzen a tarot tarot augusztusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az augusztusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
  • Első lap: Erő

Az Oroszlán havában az Erő lapjának különösen komoly jelentősége van. Igazi augusztusi kártya. A kártya vizsgálatánál is van jelentősége annak, milyen jegyben születtél, így érdemes havi horoszkópunkat is elolvasnod. Anyagiakban képes lehetsz a legnehezebb kihívásoknak is megfelelni. A sikerenergiáid a maximális szintre emelkednek, amiből akár profitálhatsz is. Munkádban viszont sok civakodásra  számíthatsz, miközben hatalmas akadályokat leszel képes átlépni. A hónap közepe és eleje lehet számodra leginkább szerencsés. 

Szerelemben tudnod kell lemondanod az ideálról, arról, hogy partneredet képes leszel a kedvedre megváltoztatni. Gondold át, ha a szokásaival nem vagy képes együtt élni, lehet mással kell folytatnod a jövőben. Nem biztos, hogy az érzelmek még a régiek, ideje mindent átértékelned, főleg azt, hogy mennyire vagy önmagad a párkapcsolatodban. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban jó eséllyel ismerkedhetsz, csak mozdulj ki minél több helyre, mert nem online fogod megismerni azt, akire vágysz!  

Nagyon fontos, mit is lépsz most magánéletben! Hallgasd meg augusztusi angyali üzeneted! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

ITT megtalálod az augusztusi havi horoszkópod is!

  • Második lap: Akasztott ember

Szerettél volna egy könnyed és élményekkel teli augusztust, de megint túlvállaltad magad. Tudnod kell munkádban nemet mondani, hiszen ha fele ennyit dolgoznál is, sok lenne egy átlagembernek. Minden bizonnyal, ha ezt a lapot választottad, nem vagy teljesen átlagos ember. Ennek ellenére jobb, ha a boldogságra is fókuszálsz, mert már nem sokáig bírod azt, hogy mindenki helyett te oldod meg a problémákat a munkahelyeden. Pénzügyeidben sok veszteség érhet az időhiány miatt kihagyott lehetőségek miatt. Szerencséd a hónap utolsó hetében lehet leginkább.  

Szerelemben mindent megteszel azért, hogy kapcsolatod jól működjön, talán túl sokat is. Ideje visszább vonnod az energiáidat és hagyni, hogy párod is a tettek mezejére lépjen. Fontos megvizsgálnod, hogy mennyire működik a munkamegosztás, mert a lap szerint a dolgok nagy részét te végzed. Ideje egyensúlyt hoznod az életedbe, mert jelenleg két végén égeted a gyertyát. Amennyiben nincs párkapcsolatod, fontos megtanulnod, hogy magadnak keresel párt, nem a családodnak. Vállald fel azt, akivel lenni szeretnél és csak magaddal foglalkozz, hiszen nem másoknak kell szeretnie azt, akivel lenni akarsz, hanem neked!

Kérj tanácsot, ha azt érzed, hogy a szerelmed senki sem akarja elfogadni, vagy ha bármilyen kérdésed van magánéleteddel kapcsolatban! Most nagyon olcsón hívhatsz minket, olvasd el a részleteket ITT!

Nézd meg ITT, hogyan teremthetsz több pénzt rövid időn belül!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

  • Harmadik lap: Csillag

Az augusztus és a csillag viszonya nem a legjobb. A lap jó, de hónap egyik szimbóluma a hullócsillag. Ezért legyél nagyon óvatos a hirtelen kínálkozó lehetőségekkel! Különösen fontold meg a hosszabb távú befektetéseket. Munkádban sok kisebb sikerre számíthatsz, amiből akár profitálhatsz is. Könnyen lehet, hogy egy új lehetőséged is adódik, amire gyorsan le kell majd csapnod. A hónap legszerencsésebb időszaka a hónap utolsó hete. 

Kerülj fel az augusztusi végtelen pénz-teremtő rituáléra, hogy te lehess a legszerencsésebb! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT!

Szerelemben sok gondolat kavarog benned, de nem minden lesz helytálló. A féltékenység szívedet becsapja, így légy óvatos gyanakvó természeteddel! Különösen jót tesz kapcsolatodnak, ha valahová elutaztok egy kicsit, még a nyaraláson kívül, ha mentek. Amennyiben nincs párkapcsolatod, sok ismerkedési lehetőséged lesz. Ne feledd, gyorsan és határozottan kell döntened, mert csak egy villanás lesz a szerelem, te döntöd el, hogy megragadod-e vagy sem!