You are currently viewing Július a Nagy Szerencse Hónapja!

Július a Nagy Szerencse Hónapja!

Júliusban Te is bevonzhatod a nagy szerencsét!

Örömmel értesítünk, hogy elérkezett a nagy szerencse hónapja: július! Ez az időszak különösen kedvező a nagy szerencse, a pozitív energiák és a váratlan fordulatok bevonzására. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Neked ebben a különleges hónapban!

Miért július a nagy szerencse hava?

A 7-es számot a nagy szerencse számának tartják, és július, mint az év hetedik hónapja, a nagy szerencse hava. Ezen a nyáron megvan az esélyed, hogy minden mozdulatoddal, sejtszinten vonzd be a szerencsét és a pozitív energiákat!

Miben segíthetünk?

Összeállítottunk egy egyedülálló programot, amely tele van szerencsét hozó tevékenységekkel, szokásokkal és szimbólumokkal. Egy új módszer, amellyel bevonzhatod a szerencsét az életedbe. A nagy szerencse jelenthet sok pénz, váratlan örömöt, nyereményt, de a rituálé nem csak erre tér ki. Nagy szerencse az, ha egy rossz élethelyzeten változtatni tudunk, nagy szerencse az is, ha egy régi tehertől végre megszabadulhatunk.

Csatlakozz Hozzánk a júliusi szerencse programhoz!

Szeretnénk, ha Te is részesülnél ebben a különleges programban. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi elmondjuk, hogyan vehetsz részt ebben az egyedülálló lehetőségben. Az a fontos, hogy lehetőleg hétfőig jelentkezz, hogy az első napokról se maradj ki!

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Legyél részese a nagy szerencse hónapjának és tedd még különlegesebbé a júliust!  Hívj minket most, hogy együtt léphessünk a szerencse útjára!

Várjuk hívásodat!

Üdvözlettel,
Asztro Klub tanácsadói

P.S.: Ne felejtsd, a szerencse csak egy telefonhívásnyira van! Kezdjük el együtt a nagy szerencse hónapját!

Elérhetőségeink:

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23

Emelt díjas vonalunk: 0690 603 831 (508Ft/perc)

Szlovákia: 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
Románia: 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

*NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod: 
www.asztroklub.hu/webaruhaz