You are currently viewing Júliusi Tarot Kártya Jóslat

Júliusi Tarot Kártya Jóslat

Minden számhoz egy tarot kártya tartozik, mely felfedi, milyen energiákra, eseményekre vagy tanításokra számíthatsz ebben a hónapban. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, és olvasd el, mit üzen a kártya!

3 tarot kártya közül választhatsz. Fogadd meg a tarot kártya üzenetét júliusra! 

Tarot jóslás

1. tarot kártya: A Csillag

A Csillag kártya reményt, inspirációt és gyógyulást szimbolizál. Júliusban egy olyan időszak vár rád, amikor újra felfedezed a remény és a hit erejét. Ez a kártya arra buzdít, hogy bízz a jövőben, és higgy az álmaidban! Lehetőség nyílik arra, hogy új ötletekkel kreatív projektekbe kezdj, és ezekhez bőséges támogatást kaphatsz az univerzumtól. Érdemes időt szánni a saját lelki és fizikai gyógyulásodra is. További útmutatásért keress bizalommal!

Üzenet: Bízz magadban és a jövődben! Vedd észre a körülötted lévő szépséget és lehetőségeket, és ne félj követni az álmaidat!


2. tarot kártya: Az Akasztott Ember

Az Akasztott Ember kártya a nézőpontváltásról és az elengedésről szól. Júliusban szembesülhetsz olyan helyzetekkel, amelyek megkívánják, hogy más szemszögből tekints a jövődre. Ez a kártya arra ösztönöz, hogy engedd el a régi mintákat, gondolatokat, és lépj ki a komfortzónádból! Néha egy kis szünet és a dolgok újragondolása segít abban, hogy új utakat találj, és bölcsebb döntéseket hozz. Ebben a segítségedre leszek, ha megfogadod a tanácsaimat!

Üzenet: Légy nyitott az új impulzusokra és merj elengedni olyan dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged! Bízz abban, hogy a változás új lehetőségeket hoz!


3. tarot kártya: Az Erő

Az Erő kártya belső erőt, bátorságot és kitartást jelképez. Júliusban olyan kihívásokkal találkozhatsz, amelyek próbára teszik a bátorságodat és a tűrőképességedet. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy nagyobb erő rejlik benned, mint gondolnád. Ahelyett, hogy a külső körülményekkel küzdenél, találd meg a belső egyensúlyodat, és használd a belső bölcsességedet a problémák megoldásához. Megmutatom neked a helyes irányt egy személyre szóló tarot jóslással!

Üzenet: Légy bátor és tarts ki a céljaid mellett! A belső erőd és kitartásod segít átlendülni a nehézségeken és elérni a sikert.


Remélem, hogy a tarot kártya üzenete segít meghozni a helyes döntést. Mindhárom kártya fontos tanításokat és iránymutatásokat hordoz, amelyek segítenek abban, hogy bölcsebb döntéseket hozz, és pozitív változásokat érj el az életedben. Ha maradt még kérdésed, fordulj hozzám vagy kollégáimhoz bizalommal!
Szép és inspiráló hónapot kívánok!

VIOLA 619 

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!