Általános szerződési feltételek

a Cetaco Studio Kft. által üzemeltetett www.asztroklub.hu weboldalon (továbbiakban: weboldal) kínált bankkártyás vagy Paypal-es fizetéssel igénybe vehető ezoterikus távközlési szolgáltatásra vonatkozóan.

A Cetaco Studio Kft. (a továbbiakban: „Szolgáltató”) bankkártyás vagy Paypal-es fizetéssel igénybe vehető, alapdíjas hívószámokon, telefonon nyújtott jóslásra, illetve ezoterikus tanácsadásra irányuló szolgáltatási szerződés megkötése céljából általános szerződési feltételeket (a továbbiakban: ÁSZF) alkalmaz, melyet a weboldalán tesz közzé annak érdekében, hogy azokat a szolgáltatás igénybevétele előtt a felhasználók (a továbbiakban: Felhasználók) megismerhessék, és a szolgáltatás igénybevételéről megfelelő tájékoztatás alapján dönthessenek.

Amennyiben Ön nem ért egyet a szerződési feltételekkel, és nem múlt el 18 éves, nem jogosult a szolgáltatás igénybevételére. Kérjük, olvassa el figyelmesen az általános szerződési feltételeket!

 1. A Szolgáltató megnevezése, alapvető adatai

A Szolgáltató cégneve: Cetaco Studio Korlátolt Felelősségű Társaság

A Szolgáltató rövidített cégneve: Cetaco Studio Kft.

A Szolgáltató székhelye: 1223 Budapest, Nagytétényi út 180-196.

A Szolgáltató képviselője: Greksa Péter ügyvezető

A Szolgáltató adószáma: 27297809-2-43

A Szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-352652

A Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetősége: 06 1 550 73 15, [email protected]

A szerződés a Szolgáltató és a Felhasználó között akkor jön létre, amikor a Felhasználó először igénybe veszi a szolgáltatást, és ezzel elfogadja a szerződési feltételeket. A Szolgáltató a szerződési feltételeket a weboldalon közli. A Felhasználónak érdemes időként meglátogatni az weboldalt (www.asztroklub.hu) és tájékozódni az esetleges módosításokról.

 1. A Szolgáltatás rövid leírása:

A Szolgáltató összeköti a regisztrált Felhasználókat jóslás, és jós szolgáltatás igénybevételének érdekében. A regisztrált Felhasználók spirituális, és ezoterikus szolgáltatást kérhetnek a weboldalon látható ezoterikus tanácsadóktól.

A Szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a Felhasználó bármely elektronikus hírközlési szolgáltatónál (a továbbiakban: Távközlési Szolgáltató) telefonos előfizetéssel rendelkezzen, valamint rendelkezzen érvényes regisztrációval, felhasználói profillal a www.asztroklub.hu oldalon.

A szolgáltatás során a regisztrált felhasználó a +36 1 550 7323–as alapdíjas telefonszámot tárcsázza, melynek alapdíjas költségeit köteles megfizetni a telekommunikációs társaságnak. Ezen felül a továbbiakban leírtak alapján a weboldalon jóslási csomagot vásárol, melyet bankkártyával, hitelkártyával vagy Paypal-lel fizet meg.

A jóslási csomag egy előre megvásárolt időmennyiség, amit a Felhasználó az általa kiválasztott vagy éppen elérhető ezoterikus szakemberrel, jóssal lebeszélhet a megadott telefonszámon.

 1. A szolgáltatás részletese leírás

A Szolgáltató a www.asztroklub.hu weboldalon közzétett részletes leírás szerint az alábbi tartalomszolgáltatásokat nyújtja:

 • jóslás,
 • ezoterikus tanácsadás (pl. asztrológiai szolgáltatás, horoszkóp készítés)

A fenti szolgáltatások nyújtása céljából a www.asztroklub.hu weboldalon elérhető jósok és ezoterikus tanácsadók állnak rendelkezésre.

A regisztrált Felhasználó az alábbi ezoterikus távközlési szolgáltatásokat (a továbbiakban: Szolgáltatás) veheti igénybe:

Bankkártyás vagy Paypal-es fizetéssel igénybe vehető, alapdíjas hívószámokon, telefonon nyújtott jóslás/ezoterikus tanácsadás az Asztro Központban elérhető jósokkal és ezoterikus tanácsadókkal.

A másodperc alapon lebeszélhető  alapdíjas hanghívás útján azokkal a jósokkal és ezoterikus tanácsadókkal (a továbbiakban: Ezoterikus Tanácsadó) lehet beszélgetni az Asztro Központban, akik a Szolgáltató weboldala szerint aktuálisan elérhetők.

A telefonos jóslás szolgáltatás a hét minden napján 0-tól 24 óráig áll a Felhasználók rendelkezésére, ez alatt az aktuálisan elérhető Ezoterikus Tanácsadók folyamatosan váltják egymást. A hívás nem garantálja a kiválasztott Ezoterikus Tanácsadóhoz való kapcsolást.

A hívás fogadásáról a regisztrált Felhasználó egyértelmű visszajelzést kap egy bevezető tájékoztató szöveg elhangzásával, melyben az adatvédelmi tájékoztató és az ÁSZF elérhetőségéről is tájékoztatást kap.

Amennyiben a regisztrált Felhasználó vonalban marad, azonosítás után kezdheti meg a Szolgáltatás igénybevételét. A szolgáltatáshoz tartotó díjfizetési kötelezettsége akkor kezdődik, amikor az ezoterikus tanácsadó a vonalba lép.

Amennyiben a választott Ezoterikus Tanácsadó foglalt vagy nem elérhető, erről a Felhasználókat azonnal tájékoztatjuk, melynek alapján a Felhasználó eldöntheti, hogy megszakítja a hívást és újra próbálkozik, vagy elfogadja, hogy az éppen elérhető Ezoterikus Tanácsadóhoz kapcsoljuk.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a hívás azon időtartama kerül levonásra, amit Ön bármely Ezoterikus Tanácsadóval a vonalban tölt.

Regisztráció – felhasználói profil létrehozása a weboldalon:

A Felhasználónak a regisztráció során a következő adatokat kell megadnia a weboldalon, annak érdekében, hogy létrehozzon egy saját felhasználói profilt:

–     név, vezetéknév
–     születési dátum,
–     lakcím és számlázási cím,
–     telefonszám,
–     e-mail cím, választott jelszó a felhasználói fiókhoz
–    bankkártya adatai (kártyaszám, lejárat dátuma, CSC kód)

-PayPal számla adatai

A fenti adatok bármelyikének hiányában a regisztráció sikertelennek minősül, és a Felhasználó nem tudja igénybe venni a Szolgáltatást.  Regisztrálni csak akkor tud a Felhasználó, ha hozzájárulását adja adatainak kezeléséhez, és elfogadja az Általános Szerződési feltételeket.  Adatainak megadása kizárólag az azonosításhoz szükségesek és azokat a Szolgáltatás biztosításának érdekében tároljuk. A regisztráció során a felhasználó feliratkozhat a www.asztroklub.hu oldal hírlevelére, és igényelhet különböző marketing és reklám anyagokat, viszont ezek nem feltételei a szolgáltatás igénybevételének.
A regisztráció során a rendszer ellenőrzi, hogy a megadott bankkártya vagy Paypal számla adatok valósak-e.

Azonosítás és biztonság:

A regisztráció végén a rendszer négy számjegyű titkos ügyfélkódot generál a Felhasználó részére, melyet a weboldalon bármikor megtekinthet a felhasználói profiljába lépve. A szolgáltatás igénybevétele előtt minden alkalommal azonosítás történik, ennek kihagyására a Felhasználónak nincs lehetősége. Tárcsázást követően a regisztráció során megadott telefonszámmal és a kapott négy számjegyű titkos kód a megadásával tudja a Felhasználó azonosítani magát.  A Felhasználó csak az általa megadott telefonszámról tárcsázva beszélheti le a vásárolt perceket. A Felhasználó felelőssége, hogy a weboldalon létrehozott felhasználói fiókjához használt belépési adatokat (email cím, jelszó) valamint a négy számjegyű titkos kódot bizalmasan kezelje.  A Szolgáltató az esetleges visszaélésekért, vagy az adatok elvesztéséért felelősséget nem vállal. A Felhasználó felelőssége, hogy megőrizze és bizalmasan kezelje ezeket az adatokat.  Amennyiben tárcsázáskor számkijelzés nélkül tárcsáz, lehetősége van az azonosításra a rendszer utasításait követve.

 1. A szolgáltatás díjai és a vásárlás menete

A Felhasználó a regisztrációt követően választhat a meghatározott jóslási csomagok közül. A csomagok mellett feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. A Felhasználó a szolgáltatás igénybevétele előtt kiválasztja, majd megvásárolja a neki tetsző csomagot. A választott csomaghoz tartozó díj megfizetése után, a Felhasználó egyenlege a kiválasztott csomag percmennyiségével feltöltésre kerül.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a hívás alapdíjas költségeit köteles megfizetni a telekommunikációs társaságnak. A telekommunikációs cég és a Felhasználó között létrejött szerződés alapján a telekommunikációs szolgáltató határozza meg ennek díjszabását.  Kérjük, ennek részleteiről tájékozódjon a Távközlési Szolgáltatók honlapján vagy ügyfélszolgálatán. Esetenként ez plusz költséget vonhat maga után, mivel a bankkártyás fizetéssel vagy Paypal-lel igénybe vett jóslás/ezoterikus tanácsadás magyarországi alapdíjas hívószámokon érhető el.

Amennyiben Felhasználó nem vásárol csomagot az emeltdíjas vonal tárcsázásával veheti igénybe a szolgáltatást a weboldalon feltüntetett percdíjakon.

Választható csomagok:

AZ ÁRAK TARTALMAZZÁK AZ ÁFÁ-t.

Kis csomag – 10 perc beszélgetést tartalmaz – ára:  2980 Ft

Közepes csomag – 20 perc beszélgetést tartalmaz – ára: 5960 Ft

Nagy csomag – 45 perc beszélgetést tartalmaz – ára: 11 920 Ft

XXL JÓSLÁS – 70 perc beszélgetést tartalmaz   – ára: 17 880 Ft

A felhasználó a www.asztroklub.hu oldalon találja a percdíj információkat és a csomag ajánlatokat.

Segítséget és információt kérhet az ügyfélszolgálaton, melynek elérhetősége: 06 1 550 73 15, email: [email protected].

A fizetést követően jóváíródnak a megvásárolt percek, és a Felhasználó az alapdíjas vonalon igénybe veheti a szolgáltatást, olyan módon, hogy a tárcsázást követően megadja a kapott négy számjegyű kódot azonosítás céljából.  A felhasználó az általa regisztrált telefonszámról tárcsázhat, mivel a négy számjegyű kódot csak egy általa a regisztráció során megadott telefonszámról használhatja, biztonsági okokból.

Sikeres azonosítás esetében a rendszer tájékoztatja a Felhasználót az aktuális perc egyenlegéről. Ezután a Felhasználó tovább lép, és kiválasztja azt az ezoterikus tanácsadót, akivel a meglévő perceket szeretné lebeszélni.

A Felhasználó az egyenlege lejárta előtt figyelmeztető hangot hall, az egyenleg lejártakor a vonal megszakad.

Ezt követően a Felhasználó igény szerint vásárolhat további perceket, vagy felkeresheti a jósokat az emelt díjas telefonszámon. A felhasználó a vásárolt perceket többszöri telefonálással is felhasználhatja.
A Szolgáltató fenntartja a jogot különböző akciók szervezésére. Ezek az akciók a weboldalon kerülnek meghirdetésre és az ott jelzett időszakokra érvényesek.

 1. A díj megfizetésének módja

A bankkártyás fizetés során SimplePay rendszere vagy a Paypal, és az Ön bankja, illetve a hitelkártyát kibocsátó társaság további kezelési költségeket számolhat fel. SimplePay-es vásárlás esetén az átutalás feldolgozását a Cetaco Studio Kft. megbízásából az OTP Mobil Szolgáltató Kft. végzi. A tranzakció akkor tekinthető sikeresnek, ha az átutalt összeg az OTP Mobil Szolgáltató Kft. számlájára beérkezik. Az utalás beérkezését követően a Szolgáltató megkezdi a megrendelés teljesítését. A SimplePay illetve a Paypal rendszerekben történő esetleges technikai kiesés, vagy karbantartás miatt felelősséget a Szolgáltató nem vállal.

A SimplePay illetve a Paypal rendszerekről a következő weboldalakon talál információkat:

SimplePay: https://simplepay.hu/vasarlo-aff/

Paypal: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/ua/useragreement-full

 

 1. Adattovábbítási nyilatkozat elfogadása

Jelen ÁSZF elfogadásával egyidejűleg a következő adattovábbítási nyilatkozat is elfogadásra kerül:

Tudomásul veszem, hogy a Cetaco Studio Kft. (székhelye: 1223 Budapest, Nagytétényi út 180-196.) adatkezelő által a www.asztroklub.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes
adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím, telefonszám, számlázási adatok.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a
SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

 1. A szerződés tárgya és létrejötte

 

A Szolgáltatást csak a 18. életévüket betöltött nagykorú személyek vehetik igénybe, akik a magyar jogszabályok szerint maguk köthetnek szerződést vagy tehetnek más jognyilatkozatot.

A Szolgáltató és a Felhasználó között bankkártyás fizetéssel vagy Paypal-lel igénybe vehető ezoterikus távközlési szolgáltatásra irányulóan egyedi szolgáltatási szerződés jön létre, amikor a Felhasználó a weboldalon regisztrál.

 

Jelen ÁSZF rendelkezései egységes és mindenkire kötelező szabályozást alkotnak, amelynek elfogadása feltétele a Szolgáltatás nyújtásának.

 

A Szolgáltatás kezdeményezésével a Felhasználó elfogadja a Szolgáltató jelen ÁSZF-ét, így az a Polgári Törvénykönyv rendelkezéseinek megfelelően az egyedi szolgáltatási szerződés részévé válik.

A Szolgáltatás kezdeményezésével és igénybevételével a Felhasználó vállalja, hogy annak költségeit megfizeti.

 

 1. A Szolgáltatás hirdetésére vonatkozó előírások

 

A Szolgáltató a Szolgáltatást a www.asztroklub.hu  weboldalán, más weboldal reklámfelületein, a közösségi médiában (pl. Facebook) és nyomtatott sajtóban közzétett hirdetésekkel népszerűsíti. A hívás bruttó és a választható csomagok díját a Szolgáltató minden esetben feltünteti a Szolgáltatás telefonszámával együtt.

A Szolgáltató a hirdetéseit a vonatkozó reklámelőírásoknak (így különösen a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvénynek, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvénynek, valamint a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvénynek és az 1996. évi LVII. a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló törvénynek) megfelelően teszi közzé.

A Szolgáltató a hirdetésekben minden esetben megjeleníti a Szolgáltatás a telefonszámát, díját és a Szolgáltató adatait.

 

 1. Az ezoterikus szolgáltatások leírása

 

Az ezotéria az emberiséggel egyidős jelenség, mivel az ember az idők kezdete óta választ keres élete „nagy kérdéseire”.

Az ezotéria világába sorolható számos olyan irányzat, amely korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak működését és részeit a tudományostól eltérő szempontból (vagy a dolgokat összefüggéseiben) vizsgálja.

Az ezotéria nézete szerint a világban kettősség, polaritás uralkodik, ahol az erők egymásnak feszülnek, egymás ellen harcolnak; amely a jó és rossz örök harcáról szól, ahol az egyik meg akarja semmisíteni a másikat.

Az ezotéria világnézete szerint a látható és láthatatlan világok a négy elemből (tűz, víz, levegő, föld) és ezek egyensúlyán és kölcsönhatásán épülnek fel.

Az ezoterikus tanítások alapján nincsenek véletlenek.

A legfontosabb ezoterikus tanok, illetve irányzatok az alábbiak, melyek a Szolgáltatásunkban is megjelennek:

spiritualizmus, spiritualitás,

mágia,

asztrológia vagy csillagjóslás,

jóslás vagy jövendölés,

kártyajóslás- pl. tarot, cigánykártya,

numerológia vagy számmisztika.

 

 • Spiritualizmus, spiritualitás – A spiritualizmus a szellemilétet, a halottakkal és szellemvilággal való kommunikációt hangsúlyozó vallási tanítás.
 • A spiritualitás több vallásközös alapelvét is jelenti, de nem annak gyakorlása. 
 • A spirituálisan gondolkodó ember a világot úgy értelmezi, hogy a tettei egy speciális ok-okozati rendszerben hatnak vissza életére. Ezt hívhatjuk karmának, „sors”-nak vagy „isteni elrendelés”-nek. A spirituálisan gondolkodók szerint a világnak vannak az érzékszerveink számára rejtett dimenziói és összefüggései, amelyek ugyanolyan erős hatással lehetnek létünkre, mint a környezetünk érzékelhető része. A spirituális világnézeteket követők vallják, hogy az élet több kell, hogy legyen, mint a természet véletlen egyszeri és megismételhetetlen játéka. 
 • Mágiaógörög eredetű szó, jelentése szerint „varázslás”. A mágia olyan eljárások rendszere, amely a fizikai erők kiiktatásával, pusztán akaraterő és meghatározott gyakorlatok, mozgások, jelek segítségével az élőlényekre, tárgyakra, eseményekre gyakorolt befolyás művészete. Olyan, gyakran ritualizált cselekményekkel kieszközölt hatások előidézése, amelynek erőforrása nem figyelhető meg.
 • Asztrológia vagy csillagjóslás – Az úgynevezett ezoterikus tanokegyike, és feladata a bolygók állásából egy adott időpontban bekövetkezett esemény (legtöbbször egy személy születése) sorsának minél pontosabb meghatározása. Egykor a csillagászat része volt, ezért (is) érdemes tanulmányozni, az asztrológia maga azonban nem tudomány.
 • Jóslás vagy jövendölés – A jóslás értelmezése kétféleképpen közelíthető meg: az egyik magyarázat szerint a jóslás egy problémára adott megoldási javaslatot jelent, melyet a jósok, vagy javasokdolgoznak ki. Egy másik értelmezés szerint a jóslás szó megegyezik a jövő kiderítésére irányuló tevékenységgel, a jövendöléssel. A jövőbelátás igénye az emberi tudattal egyidős és az erre használt módszerek az adott személy kultúráját tükrözik. A jövendőmondás létének elfogadása feltételezteti a jóslásban hívőkkel, hogy a jövő a múltbeli történések – ha tetszik – tetteink következménye, azaz egyénre jellemző sorsunk van, amiről tőlünk magasabb rendű erők, lények (pl. Sors, Isten) tud, és amelyeket ezek közölni is szándékoznak velünk. A sorshúzás – legyen az pálcákkal, csontokkal, kövekkel, babszemekkel, vagy akármi mással – az eredete a mai kártyajátékoknak, a legegyszerűbb jóslási forma pedig a kockavetés.
 • A kártyajóslás – régóta a jövendölésegyik legnépszerűbb formája. A kártyalapok jelentése és értelmezése azonban nagyon is függ az egyes kártyajósoktól. A jóslások néhány fajtája véletlenszerű, vagyis a jóslásban használt elemek esetleges kiválasztásán múlik.
 • Atarot egy 78 lapból álló kártyacsomag, melyet kártyajátékra és jóslásra használnak.
 • A tarot-kártya eredete ismeretlen. Vélhetően Keletről származik, cigányjövendőmondók, egyiptomi mamelukok és mór hódítók terjeszthették el Európában. Az első írásos feljegyzés a kártya létezéséről 1442-ből, vagy 1390-ből származik. A kártyák egyik oldalán szimbolikus képek találhatók, a másik oldaluk egyforma színű és mintázatú. A tarot kártyajóslás minden fajtájában szerepel a kérdező – aki tanácsot kér egy kérdés felvetésével – és a jövendőmondó, aki megadja a választ. A kártyákat kirakhatja a kérdező is, és a jós is. A legfontosabb azonban az, hogy mindkét fél a kérdésre koncentráljon, mert egy komolytalan vagy pontatlanul feltett kérdés hasonlóan pontatlan választ eredményezhet. Kártyavetést közel áll az álomfejtéshez is, hiszen a szimbólumok A lapok számozva vannak, úgyhogy a számmisztika is hozzátartozik a tarot ismeretanyagához. Minden egyes kártyalap egy-egy alkotás, mely művészi értékkel bír, tehát a képek elemzésére is lehetőséget adnak.
 • A köznyelv által cigánykártyának nevezett kártyát a szakirodalom az “illusztrált jóskártya feliratokkal” névvel illeti. 36 vagy 32 lapos jóskártya, mely egy személyt, eseményt vagy valamilyen allegórikus figurát ábrázol. A kártya alján az ábra elnevezése olvasható általában több (4-6) nyelven. A ma is használatban lévő formák először a  századmásodik felében jelentek meg, egyéb változatokat azonban lényegesen korábbról is ismerünk.
 • numerológiavagy számmisztika számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer. Alapvetése, hogy a számok nemcsak mennyiségi, hanem minőségi mutatóval is rendelkeznek.

 

A fentieken kívül természetesen még számos irányzata van az ezotériának, melyek alkalmanként megjelennek a Szolgáltatásban.

Felhívjuk a Felhasználók figyelmét, hogy a modern tudomány az ezotériát – így annak valamennyi irányát – az áltudományok közé sorolja, így a Szolgáltatások tudományos megalapozottságát a Szolgáltató sem tudja biztosítani.

 

 1. A jogszabályoknak és az Etikai Kódex tiszteletben tartása

 

A Szolgáltató tevékenysége során a hatályos magyar jogszabályok, különösen a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény és az általa elfogadott Etikai Kódex rendelkezéseinek megfelelően, az azokban foglalt jogszabályi és etikai kötelezettségeket és korlátozásokat betartva, felelőssége tudatában jár el.

 

 1. A Szolgáltató felelősségkorlátozása a Szolgáltatás tartalmával kapcsolatban

 

A Szolgáltató a jogszabályok és Etikai Kódex alapján vállalt felelőssége mellett azonban a Szolgáltatás jellegére tekintettel az alábbiak tekintetében korlátozza a felelősségét, és a Felhasználó fokozott körültekintését kéri:

A Szolgáltató a weboldalán részletes tájékoztatást nyújt az Ezoterikus Tanácsadó által nyújtott ezoterikus szolgáltatásokról, illetve az ezoterikus tanácsadói képzettségéről és tapasztalatáról, azonban kizárólag a Felhasználó felelőssége, hogy ezen információk alapján melyik Ezoterikus Tanácsadót választja és hogy az illető Ezoterikus Tanácsadó rendelkezik-e a Felhasználó igényeinek és kérdésének megfelelő képzettséggel, képességgel és tapasztalatokkal.

 

Az Ezoterikus Tanácsadók a jövőre nézve csak irányokat mutatnak, a Felhasználó a Szolgáltatás igénybevétele során szerzett minden információt saját belátása szerint és saját felelősségére használ fel, így a Felhasználó döntése, ha támaszkodik az Ezoterikus Tanácsadó által adott ezoterikus tanácsra és megbízik az általa használt ezoterikus irányzatban, és az általa adott információban.

 

A jövendőmondások során tett állítások gyakran szimbolikus jelentéssel bírnak, azok jelentése a Felhasználó sajátos élethelyzetére nézve egyedileg fejthető meg, annak értelmezése a Felhasználó aktív közreműködését is igénylik. Ennek megfelelően a Szolgáltató nem vállal felelősséget az Ezoterikus Tanácsadók által a Felhasználókkal közölt, jövőre vonatkozó kijelentések, tényállítások, tanácsok vagy egyéb információk tartalmáért.

 

A Szolgáltatás igénybevétele a Felhasználó és az ezoterikus tanácsadó magánbeszélgetésével valósul meg. A Szolgáltató felelősséget vállal azért, hogy az ezoterikus tanácsadóit – a fogyasztói visszajelzéseket is figyelembe véve – a lehető legnagyobb szakmai körültekintéssel válogatja meg, és velük szemben szigorú etikai követelményeket alkalmaz, illetve azok érvényesítésére szigorú etikai eljárásrendet vezetett be, azonban a kettejük között lezajlott magánbeszélgetés során elhangzottak igazságtartalmáért, pontosságáért, teljességéért, biztonságáért, időszerűségéért, minőségéért, jogszerűségéért vagy alkalmazhatóságát illetően nem áll módjában felelősséget vállalni. Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban a Felhasználónak kifogása van, úgy a tanácsadóval szemben jogosult panaszt tenni, melyet a Szolgáltató minden esetben alaposan kivizsgál.

 

 1. A Szolgáltatás kompetenciahatáraival kapcsolatos információk

 

Egészségügyi és a pszichológia területére tartozó kérdések

 

A Felhasználó a Szolgáltatás igénybevételével tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató orvosi gyakorlat, egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlat vagy nem -konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet nem végez. Egészségügyi probléma esetén, kérjük, keressen fel egészségügyi szakembert vagy a legközelebbi kórházat, rendelőintézetet.

Az Ezoterikus Tanácsadó nem pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta vagy pszichiáter. Ezeket a címeket nem viselheti, és ennél fogva nem foglalkozhat a hétköznapi, egészséges, normális elmeállapottól a klinikum irányában eltérő mentális zavarokkal rendelkező betegekkel, azaz nem végezhet klinikai-, orvosi- és pszichoterápiás kezeléseket és gyógyítást.

Az Ezoterikus Tanácsadó által nyújtott egészséggel kapcsolatos információk általánosak és kizárólag nevelő célzatúak.

 

Pénzügyi kérdések

 

A Szolgáltatás igénybevételével a Felhasználó tudomásul veszi, hogy nem kérhet – sem közvetlenül sem írásban – tanácsot befektetési lehetőségekkel, értékpapírok vételével/eladásával, értékpapírok és befektetések elemzésével vagy értékelésével kapcsolatban, az ezoterikus tanácsadó által nyújtott tanácsok és információk pénzügyi tanácsadásként nem értelmezhetők.

 

Jogi kérdések

 

Az Ezoterikus Tanácsadók nem jogosultak jogi tanácsadás végzésére sem, így az ezoterikus tanácsadó által elmondottak jogi tanácsadásként nem értelmezhetők.

Amennyiben az Ön által feltett kérdések, illetve az ezoterikus tanácsadással érintett élethelyzete jogi tanácsadást érint, kérjük keressen fel ügyvédet vagy jogsegélyszolgálatot.

 

 1. Titoktartás, adatvédelem

 

Tekintettel arra, hogy a Szolgáltatás bizalmi alapon történő személyes kommunikáció és minden elhangzó, illetve írásos információ, adat titoktartási kötelezettség alá esik, így a Szolgáltató kötelezettsége bármilyen, a Szolgáltatás nyújtása (ezoterikus tanácsadás, jóslás) során információ megóvása, kivéve, ha a Felhasználó hozzájárult annak megosztásához, illetve ha azokat jogszabály alapján a Szolgáltató köteles megosztani hatósággal vagy bírósággal.

A Szolgáltató kijelenti, hogy az általa kezelt személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal, az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679/EU rendelete (a továbbiakban: általános adatvédelmi rendelet vagy GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) rendelkezéseivel összhangban, kizárólag a Szolgáltató adatkezelési tájékoztatójában meghatározott cél(ok)ból, az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 

 1. Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van a hirdetésekben vagy a weboldalon bemutatott ezoterikus, spirituális technikáról, illetve kíváncsi a jóslás, mágia menetére, de nem teljesen ismeri az ezotéria világát, tárcsázás előtt bátran tájékozódjon, és forduljon kérdéseivel az ügyfélszolgálatunkhoz.

Amennyiben problémája akadt a weboldalon a regisztrációval, csomagvásárlással, fizetéssel Ügyfélszolgálatunk a megadott időben áll rendelkezésére.

Ügyfélszolgálatunkhoz fordulhat bármilyen kérdéssel, ha elakad a vásárlás vagy a szolgáltatás igénybevétele közben.

A teljes tartalomról, szolgáltatásról, részletekről felvilágosítást kaphat a 06 1 550 73 15-ös telefonszámon, illetve az [email protected] email címen elérhető Ügyfélszolgálaton.

Ügyfélszolgálat munkatársa munkanapokon 8-16 óráig érhető el. Az ügyfélszolgálati telefonszám ezen időtartamon kívül is éjjel-nappal hívható. Amennyiben az ügyfélszolgálat munkatársa nem elérhető, a Felhasználó a panaszát, illetve kérdését rögzítőre mondhatja, és a hívását követő első munkanapon az ügyfélszolgálati munkatárs felveszi vele a kapcsolatot.

Az ügyfélszolgálati számon a Szolgáltatás nem vehető igénybe, az csak a Fogyasztók kérdéseinek és esetleges panaszainak fogadására szolgál.

 

 1. Panaszkezelés

 

Amennyiben a Szolgáltató ügyfélszolgálatához panaszbejelentés érkezik, a Szolgáltató a panaszt a vonatkozó jogszabályoknak, illetve a Szolgáltató által elfogadott Etikai Kódexnek megfelelően kezeli és az alábbiak szerint jár el:

 

A szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, szükség szerint orvosolja. A panaszkezelés módját előzetesen ismerteti, ahhoz az előzetes hozzájárulást beszerzi. Ha a panaszos a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a panaszosnak az érdemi válasszal egyidejűleg, de legkésőbb 30 napon belül megküldi.

 

A telefonon közölt panaszt a Társaság egyedi azonosítószámmal látja el. A panaszról felvett jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

 1. a) a panaszos neve, lakcíme,
 2. b) a panasz előterjesztésének helye, ideje, módja,
 3. c) a panasz részletes leírása,
 4. d) a Szolgáltató nyilatkozata a panasszal kapcsolatos álláspontjáról, amennyiben a panasz azonnali kivizsgálása lehetséges,
 5. e) a jegyzőkönyvet felvevő személy aláírása,
 6. f) a jegyzőkönyv felvételének helye, ideje,
 7. g) telefonon közölt panasz esetén a panasz egyedi azonosítószáma.

 

A panaszt a Szolgáltató a beérkezését követően – etikai kifogás esetén az Etikai Bizottság bevonásával – 30 napon belül írásban érdemben megválaszolja, és intézkedik annak közlése iránt. A Szolgáltató a panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig őrzi meg, és azt az ellenőrző hatóságnak kérésre bemutatja.

 

A panasz elutasítása esetén a Szolgáltató írásban ad tájékoztatást arról, hogy a panaszos mely hatóság vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti.

A Felek a vitás kérdéseket békés úton próbálják meg rendezni. Ennek sikertelensége esetén magyar bíróságok joghatóságát kötik ki. A járásbíróság hatáskörébe tartozó perekre a Budai Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. A Törvényszék hatáskörébe tartozó perek esetében a Polgári Perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény illetékességi szabályai az irányadóak.

 1. Az ÁSZF hatálya

 

A jelen ÁSZF 2022. február 25-től visszavonásig, illetve a módosítások hatályba lépéséig maradnak hatályban.

Az ÁSZF-ben és az egyedi szolgáltatói szerződésekben nem szabályozott kérdésekben a vonatkozó jogszabályok az irányadóak.

A Szolgáltató – a jogszabályi keretek között – fenntartja az ÁSZF és az abban hivatkozott dokumentumok egyoldalú módosításának jogát, amelyet a Felhasználó kifejezetten elfogad. Az ÁSZF és/vagy a hivatkozott dokumentumok módosítását a Szolgáltató a módosulás hatálybalépését megelőzően legalább 5 nappal, amennyiben a módosítás a Szolgáltatás lényeges feltételeit (pl. a díját) érinti 15 nappal korábban nyilvánosságra hozza a weboldalán.

Nem vonatkozik a 15 napos határidő az újonnan bevezetésre kerülő szolgáltatásokra.

Nem minősül az ÁSZF módosításának az, ha a Szolgáltató az ÁSZF-ben esetlegesen előforduló elütéseket, helyesírási hibákat korrigál, vagy olyan pontosításokat eszközöl, amelyek az ÁSZF szerint létrejövő szerződések teljesítésére, annak bármely elemére nincsenek releváns kihatással. Nem minősül az ÁSZF módosításának az sem, ha a Szolgáltató saját magára vonatkozó adatot korrigál.

 

Az korrigált ÁSZF közlése, továbbá azon módosított ÁSZF közlése, amely esetben a jogszabályi változás, hatósági aktus, illetve állásfoglalás, vagy egyébként jogszabályból folyó kötelezettség teljesítése tette szükségessé a módosítást, az ÁSZF -ben egyébként irányadó 15 napos határidőnél rövidebb is lehet. A Megrendelő mindezt kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja.

 

 Az ÁSZF-re és az annak alapján létrejövő szerződésekre, illetve kötelmekre a magyar jog az irányadó.

Az ÁSZF mindenkori hatályos és teljes szövege a Felületen közzétételre kerül.

Kelt/Közzétéve: Budapest, 2022. február 25.  Hatályos: 2022. február 25.