Asztro Klub telefonszámok
jóslás bankkártyás

Ariel

Kód: 288

Üdvözöllek, nevem Ariel!

Már születésem óta érzékeltem körülöttem különböző energiákat.
Az Élet, vagy hívjuk Sorsnak, olyan élethelyzetekkel áldott meg tanítás céljából, amiknek következtében elindultam az ezotéria útján. Nagymamám elvesztése hozta fel bennem igazán a spirituális képességeim nagy részét, amik addig csak szunnyadtak bennem. Tisztánérzői képességgel áldott meg a Jóisten, de a tisztán hallás, az aura- és az energiaérzékelés is felerősödött bennem.
Megtanultam a Tarot kártyavetést, amit elismerő oklevéllel jutalmaztak. A Tarot világa hatalmas segítség az önismereti út megkezdéséhez, elmélyítéséhez, önmagunk fejlesztéséhez és megismeréséhez.  


Egy másik terület, ami az erősségem, az az angyalok világa. Angyalkommunikációval is foglalkozom, fejlesztve ezzel a harmadik szem csakrám, illetve a legfelső csakrát, ami az égi világgal kapcsol össze – ez a koronacsakra. Az angyali világ az a világ, amelyikre bármikor, a leglehetetlenebb élethelyzetben is számíthat az ember, ha kellően megbízik az Ég vezettetésében.
A HIT a láthatatlan segítő világban, viszi az embert előre, csak meg kell benne bízni. Tudni kell, hogy mellettünk vannak és hálásnak kell lennünk érte, ugyanis hittel és hálával bármire képesek lehetünk! Ez a pozitív rezgés, ami segít bármilyen élethelyzetben, mert az érzések azok, amik teremtenek.


Ahhoz, hogy teremteni tudjuk a jót, bőséget, szerelmet, egészséget, szükség van pozitív rezgésre és arra, hogy mindezt be is tudjuk fogadni. Negatív élethelyzetből tanulni és hálásnak lenni, mert ez által tudunk igazán fejlődni. Ehhez azonban szükség van a gondolataink pozitív áthangolására. Mindez megtanulható, tudatossággal és segítséggel.
Ha úgy érzed, segítségedre lehetek egy pozitív élet elindításában és fogékony vagy az én világom általi segítségre, hívj bizalommal és segítek, hogy életed elindulhasson a megfelelő irányba!

TOVÁBBI JÓSOK