Asztro Klub telefonszámok
jóslás bankkártyás

Eugénia

Kód: 486

Eugénia bemutatkozása:

 

Üdvözöllek! Az én nevem Eugénia!

Egy olyan nehéz élethelyzet elé állított a sors, egy olyan akadályt gördített elém, amellyel nagyon nehezen sikerült megbirkóznom, és a sok lehetőség közül én a spiritualitás útját választottam. Hosszú ideje már annak, hogy ráléptem erre az ösvényre, és tudom, hogy nem véletlenül történt! Hiszem, és tudom, ez a sorsom! Az életem egyik feladata, hogy segítsek azoknak az embernek, akiknek szükségük van rám, és az én segítségemre.
Specialitásom az inga és a cigánykártya, de rendelkezem tisztánlátói és tisztán érzői képességekkel is.

Aki ismeri egy kicsit is a kártyajóslást, az tudja, hogy a cigánykártya a legbeszédesebb, legárulkodóbb, sokan a legpletykásabb kártyának is nevezi, ami az élet minden területén a legnagyobb pontosággal mutatja meg, hogy mi fog velünk történni. Ha egyszerű kérdést szeretnél feltenni, amire igen vagy nem választ vársz, akkor az ingát hívom segítségül, de ha megerősítésre van szükséged, akkor kikérem a kártya segítségét is, hogy a lehető legpontosabb választ kapd meg. Ha szeretnéd, akkor az ingám segítségével meg tudom nézni, hogy van e rajtad átok – rontás, és ha igen, akkor azt el is távolítom.

Én hiszek a gondolatok teremtő erejében a vonzás törvényében, ezért azt vallom, hogy csak pozitívat teremtsünk meg a saját életünkbe! Hiszem, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, ezért mindenkinek azt mondom, hogy amikor gondolkodunk, hasonló gondolatokat hívunk az elménkbe.

Az életünket kizárólag úgy tudjuk megváltoztatni, hogy ezt a frekvenciát, azaz a gondolatainkat megtanuljuk áthangolni. Az, amit most gondolunk, teremtetik meg a jövőbeli életünket! A gondolataink kézzel foghatóakká válnak. Ha tudni szeretnéd, hogy mit fog hozni a jövő számodra vagy csak kíváncsi vagy a sorsod alakulására, akkor hívj bizalommal, és segítek!

Szeretettel várom a hívásokat a 0690603831-es  telefonszámon (508Ft/perc) 

vagy az ALAPDÍJAS számunkon, ami a 061 550 7323 -jóslási csomaggal

Eugénia általában 14 óra után elérhető.

Telefonálhatsz külföldről is!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!

Jóslási perceket itt rendelhetsz:

-Bankkártyás fizetéssel irány a WEBSHOP!

-Más fizetési móddal, hívd az Ügyfélszolgálatot a 061 550 73 15 számon!

 

TOVÁBBI JÓSOK