Asztro Klub telefonszámok
jóslás bankkártyás

Éva

Kód: 341

Sok szeretettel köszöntelek!

Üdvözöllek, Éva jósnő vagyok a 341-es kódról!

Életvezetési és spirituális tanácsadó vagyok, ez mellett még metafizika tréner- és oktató.

Főbb tevékenységi területeim ez mellett:

cigánykártya, tarot és ji king kártyal, átok- és rontáslevétel, szerelmi mágia, bőség-, siker- és pénzmágia, termékenységi mágia, oldó rituálék, elengedési szertartások, csakra-hangolás, tértisztítás és harmonizálás, hangterápia, meditációs, relaxációs és vizualizációs technikák, kristályprogramozás, víz energetizálás használata.

20 éve foglalkozom ezotériával, a spiritualitás világával. A metafizikából tréneri és oktatói végzettséget szereztem, valamint életvezetési speciális tanácsadó képesítést a Metafizikai Akadémián. Valláspszichológiai és integrálpszichológiai végzettséggel is rendelkezem, amelyet a Szintézis Szabadegyetemen szereztem meg.

Életvezetési tanácsadóként segíteni tudlak a megingott önbizalmad helyreállításában, a lelki súlyok és terhek letételében – feldolgozásában, krízis helyzetek kezelésében, megromlott párkapcsolatok helyreállításában, vagy elengedésében. A szemléletfejlesztés, az önérvényesítés, a tudatos életvezetés, az asszertív kommunikáció, ezek segítségével elérhetővé válhat a pénzügyi stabilitás, a célkitűzések megvalósítása, a harmonikus, építő jellegű emberi kapcsolatok kialakítása, egy új, minőségi élet megteremtése.

Amennyiben szeretnéd tudatosabban és sikeresen irányítani az életed, elérni a céljaidat, megteremteni az anyagi bőséget és a pozitív változásokat a mindennapjaidban, hívj bizalommal!

Neked is segíthetek a negatív élethelyzeteket és a lelki fájdalmakat megszüntetni, és az emberi kapcsolatokat helyreállítani, valamint az egészséget lelki és szellemi harmónia elérését!

Ha a jövődre vagy kíváncsi, akkor a kártyáim segítségével meg tudom nézni, hogy mit hoz számodra.

TOVÁBBI JÓSOK