Asztro Klub telefonszámok
jóslás bankkártyás

Gabi

Kód: 985

Üdvözöllek, Gabi vagyok!

A spiritualistás és az asztrológia útján a 90-es évek elején indultam el. A fő területem, a hitvallásom, a hivatásom, hogy segítsek az embereken azokban a nehéz időkben, amikor a problémáikat nem tudják egyedül megoldani. Agykontroll tanfolyamot és számos más ezoterikus, önismereti, önfejlesztő tanfolyamot is elvégeztem: pl. számmisztika, NLP,  pszichodráma. Ezeknek a tanfolyamoknak köszönhetően olyan tudásra tettem szert amellyel, sokkal hatékonyabban tudok segíteni azoknak a személyeknek, akik hozzám fordulnak.

Tudásommal Neked is segíthetek, ha egy fontos döntést szeretnél meghozni, legyen az sorsdöntő vagy akár apró hétköznapi dolog. Segíthetek a pályaválasztásban vagy akár pályamódosításban vagy munkahelyváltásban. Két ember horoszkópjának egyeztetésével akár azt is elmondhatom, hogyan jön ki egymással az adott két csillagjegy, legyen szó akár barátságról, munkatársak közötti kapcsolatról vagy házastársakról.

Sok szülő szemében a gyermeknevelés egy félelmetes dolog, hiszen számos ember van, aki fél, hogy esetlen nem a megfelelő irányba terelgeti gyermeke életét, a gyermek horoszkópjának ismeretében válaszokkal szolgálhatok ezekre a fojtogató kérdésekre is. A betegségek lelki okainak a feltárásában is segíthetek, ezáltal hatékonyabbá válik a terápia.

Sok szeretettel várom hívásod!

TOVÁBBI JÓSOK