Machita

Kód: 541

Sok szeretettel köszöntelek!

Szeretettel köszöntelek, a nevem Machita, a kódom az 541-es

Már kislánykoromban olyan körökben forogtam, ahol hagyomány jövendőmondással és mágiával szőtte át a mindennapokat.

Nem szeretnék iskolai végzettségeket lobogtatni, nincs is rá szükségem. Ősi ösztönöm és erőm léptet kapcsolatba az asztrál síkkal. Mediális képesség révén összekapcsolok két világot: a láthatót és a láthatatlant.

Anyáról lányra öröklődött a családban a jóslás és a mágia módszere. Ilyen módon szállt reám nagymamám spirituális hagyatéka, a különböző praktikák sokaságával együtt. Beleérző tehetségemen kívül, jelentős szerepet tulajdonítok az asztrológiának és a számmisztikának is. Tanácsadásom számtalanszor beigazolódott, visszajelzések százai bizonyították az általam mondottakat.

 

Keress bizalommal, ha:

  1. elérkezettnek érzed az időt, hogy lelki problémáidtól megszabadulj
  2. üzenet vársz elhunyt szeretteidtől, felkeresnéd őket
  3. úgy érzed nincs kiút az pénzügyi problémáidból

 

Bátran hozzám fordulhatsz, ha párkapcsolati mágiára, rontás-átoklevételre van szükséged.  Médium képességeim láttatják velem a történéseket és rezgéseket a szellemvilágból, ezeket gyakran átérzem, megélem, akár a transzba esés szintjén is, hiszen így tudom közvetíteni az üzeneteket, melyek az eltávozott lelkektől érkeznek. Imádkozó médiumnak hívnak, mert születésemkor krisztusi energiákat kaptam útravalóként.

Lehet, hogy sikerült felkeltetnem az érdeklődésed, már csak a kölcsönös tisztelet és bizalom szükséges ahhoz, hogy tudásom legjavát nyújthassam neked, és végre rendet rakhass az életedben!

 

TOVÁBBI JÓSOK

Close Menu
×
×

Cart