Asztro Klub telefonszámok
jóslás bankkártyás

Marcus Mágus

Kód: 993

Szeretettel üdvözöllek! A nevem Marcus Mágus, lehet, hogy már hallottál rólam, pénzmágus és rontás szakértő nagymester vagyok.

Bizalommal fordulhatsz hozzám, ha készen állsz arra, hogy a mágia az életedbe költözzön. Nagyon sok ügyfelemet segítem abban, pénzmágusként, hogy a szerencsét, a sikert, és a pénz folyamatosan hozzuk az életébe. Nagyon egyszerű módszerekkel dolgozom, mert fontos számomra, hogy a kérdező is értse, hogy mit, miért teszek.

Rontás szakértőként nagyon jól kiismertem a sötét oldalt, és a Fény erejét ellenük tudom hangolni, ha furcsa természetfeletti, negatív energiát érzékelsz, ne habozz, és ne hesegesd el a gondolatokat.

Én sosem kisérletezek, minden rituálé és szertartás, amit használok, már bizonyított, és jól bevált.

Hívj, ha a jövő titkait szeretnéd tudni, vagy tanácsra van szükséged. . Tarot kártyajósként a szerelmi, egészségügyi és egyéb problémákkal kapcsolatos kérdéseid is azonnal megválaszolom.

Specialitásom az álomfejtés. Nagymesterré válásom után kezdtem tanulmányozni az álmokat, és a szimbólumokat. Nem is hinnéd, mi mindent jövendölnek az álmaink.

Hívj bizalommal és száz százalékosan jó kezekbe kerülsz, egy nagymesterhez, aki tanítja és alkalmazza is a mágiát, élete minden területén.

TOVÁBBI JÓSOK