Asztro Klub telefonszámok
jóslás bankkártyás

Nero Domini

nero

Kód: 384

Sok szeretettel köszöntelek! Nero Domini Mester vagyok, tisztánlátó és mágus.

Mindössze 16 éves voltam, amikor mágussá avattak. Édesapám kérésére szentelt fel egy indián törzs vezetője, ezzel ráerősített a képességeimre. Ettől a pillanattól kezdve folyamatosan új ezoterikus módszereket, technikákat sajátítok el. Nagyon sokat utaztam a világban, más-más kultúrákat és hatalmas mestereket ismertem meg. 


Ezzel tökéletesítettem a képességeimet, olyannyira, hogy mostanra már saját mágikus módszereket dolgoztam ki. Képességeimet a legnagyobb Mesteremtől, édesapámtól örököltem, azt mondják döbbenetesen hasonlítok rá. A férfi felmenőim apai ágon tisztánlátók voltak, és a feljegyzések szerint a fiatalabb generációknál egyre csak erősödik a képesség. A tisztánlátás mellett nagyon fontosnak tartom azokat a technikákat, amiket tanultam és fejlesztettem, mint például a blokktörést, egyedi ősi magyar módszerrel, vagy az energia tisztítást, és feltöltést.


Nagyon sok technikát tanultam egy skót pap tanítványaként, betekintést nyertem a viking szertartásokba. Nagy érdeklődéssel figyeltem az ősi harci szertartásokat, melyek szorosan összefüggtek az ezotériával, spiritualitással. Hiszem azt, hogy az élet egy harc. Nem kell szépíteni, mindenkinek megvannak a maga csatái, háborúi.


A jövő megismerése, egy spirituális vezető, egy tisztánlátó, pedig lehet a fegyver, aki vezet és támogat abban, hogy a csatákat, a háborúkat megvívjuk, és győztesként kerüljünk ki belőlük. Én azért vagyok itt, ezért vállaltam a műsorvezetést az Asztro Klub műsorában, mert igazi spirituális mester és vezető szeretnék lenni. Segítséget szeretnék nyújtani a hozzám fordulóknak, és átadni a tudást! Bátran írd fel a nevem, és a kódom, és keress fel, ha szeretnél a győztesek oldalán állni!


Namaste!

TOVÁBBI JÓSOK