havi horoszkop

2022 október havi horoszkóp!

Kos

03. 21. – 04. 19.

Már a hónap legelején észreveheted, hogy valahogy kezdenek jól működni a dolgok az életedben. Kiadásaid csökkenése várható, a családi kassza gyarapodása. A csillagok most erősíteni akarják az anyagi helyzeted, ami már egy ideje rád is fér. Ebben a hónapban egy csapásra oldhatod meg a nehézségeket, amik eddig gyötörtek. A kérdés az, hogy más tényezők is együttműködnek-e a csillagokkal? Nézesd meg alapdíjas vonalon, nincs-e rajtad valamilyen negatív erő! Részletek ITT! Ha van társad, akkor októberben, közös erővel, mélyebb szintre helyezhetitek a kapcsolatotokat. Még gyermekáldás sem kizárt. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ne ülj a babérjaidon, mozdulj ki! A hetekben több mindenkit megismerhetsz, akik közül kikerülhet a hónap végére az igazi! Hallgass a szívedre, akkor nem lőhetsz mellé!

Ariel

288 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

Munkádban nem lesz túl nagy az egyensúly. Nem elég, hogy teendőkkel is el leszel havazva, még mások is a te nyakadon lógnak majd ügyes-bajos dolgaikkal. Vitákba ne menj bele, könnyen veszítheted el valakinek a barátságát, bizalmát, ha túl hevesen reagálsz! A havi horoszkóp alapján pénzügyekben nem lesz eltérés a múlt hónaphoz képest, de mivel a harmadik hét felé igen erős szerencse energiák érnek, érdemes lesz kihasználnod, és kérned egy ráhatást, ami most megváltoztathatja az életedet! Kerülj fel az őszi pénzmágiára a telihold erejével, most hatalmas kedvezménnyel regisztrálhatsz! Szerelmi életedben kerülnöd kell az olyan helyzeteket, amelyekkel féltékennyé teheted párod, erre nagyon figyelj! Amennyiben nem élsz kapcsolatban, az egész hónap alkalmas arra, hogy megismerd azt, akit már régóta keresel, szóval járj nyitott szemmel és szívvel!

Xalen

453 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

A mostanában felgyülemlett feszültség hatására robbanhat a bomba párkapcsolatodban, ha az Ikrek jegyében születtél. Ha pedig szerelmetek elég erős és kitart mindezek ellenére, lehet, hogy éppen egy baráttal leszel szegényebb. Próbáld meg kordában tartani az indulataidat és a feszült szituációkat, mindenkivel megesik néha, hogy igazságtalanul bánnak vele! A pénzügyek is hagynak némi kivetnivalót, emiatt is főhet a fejed. A kilátástalannak tűnő helyzetek is megoldhatóak, ha megfelelő kezekbe bízod magad. Keress fel egy profi kártyajóst, így megtudhatod, hogyan élhetsz sokkal kiegyensúlyozottabb és sikeresebb életet! Válassz csomagot már 2980Ft-tól! Egészségedre a lelkiállapotod nagy kihatással lesz októberben. Ha sikerül megőrizned a nyugalmadat minden helyzetben, akkor e téren is enyhébb hónapra számíthatsz. Minden rajtad múlik most.

Imola

386 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

Megújuló formádat hozod már az októberi hónap legelején, mindannak ellenére, hogy egyre barátságtalanabb idő közeleg, amit kevésbé szeretsz. Jobb kedvű leszel, mint az elmúlt hónapban, és sokkal motiváltabb. Munkában is képes leszel új dolgokat felmutatni, amik ígéretessé tehetik a jövődet karrier terén. A telihold időszakával egy időben közelebb kerülnek hozzád a vágyaid, igen hatalmas energiák érnek majd, amik beindíthatják a bőség áramlását. Nincs sok időd, ha elégedetlen vagy és bármiben jól jön a szerencse! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, kelleni fog a szerencsehozó kódod! A harmadik hét beköszöntével a hangulatod kissé borongósba csaphat át, ami igen csak meg fog látszani a párkapcsolatodban is. Társaddal próbálj inkább jól kijönni, mert ha most sok szeretetet kap, akkor duplán viszonozza majd! 

Panni

830 kód

BESZÉLJ OLCSÓBBAN! HÍVD JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON!

RÉSZLETEK ITT!

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

Elégedetlen lehetsz a munkáddal és körülötted dolgozókkal. Igyekezetedet, mintha senki sem venné észre, ráadásul gyakran érhet kritika vagy rossz poén mások részéről. Legfőbb feladatod elengedni a füled mellett a negatív megjegyzéseket, és egy kicsit lejjebb venni a tempót, mert ebben a hónapban jutalmat aligha kapsz. Rizikós döntés elé is kerülhetsz a következő hetekben, és ebben nagyon fontos, hogy a megfelelő lépésre szánd el magad. Érzelmi szinten igencsak rosszul érinthet, ha nem jól döntesz. A legjobb, ha kérsz egy cigánykártya jóslást, mert az útmutató segíthet elkerülni minden nehéz helyzetet a közelebbi, és a távoli jövőben is! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT! Párkapcsolatodban is jelentkezhetnek gondok, amikre a gyógyír az őszinteség lesz most. Ne ködösíts, ne titkolózz, és várd el ezt a párodtól is!

Marcus

993 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

A hónap első napjaiban próbáld szabályozni a vérmérsékleted, mert hajlamos lehetsz a dühkitörésre és a felesleges konfliktusok generálására! Picivel később már jobb lesz a helyzet, nagy lelkesedés, erő, energia jellemzi majd október többi részét, a Szaturnusz nagyon pozitívan hat rád. Az is fontos lesz, hogy néhány dolgot megváltoztass az életedben, főleg azokat, melyekkel elégedetlen vagy. Ebben a hónapban lesz három olyan nap is, melyeken a nagy szerencse szegődhet melléd, és mindegyik napon másban. Ezért fontos, hogy elengedd azokat a dolgokat, melyek nem szolgálnak, így sok új dolog érkezhet az életedbe. Kérd az elengedő mantrát, és legyél nagyon sikeres! Válassz csomagot már 2980Ft-tól! A nagy szerelem is rád találhat, még akkor is, ha párkapcsolatban élsz, ezért tényleg a nagy döntések hónapja lehet ez a Szűz csillagjegynek.

Gábriel

323 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

A havi horoszkóp szerint, bár anyagiakban most nem érkeznek olyan nagy pozitívumok, azért mégis lerakhatod az alapokat ehhez. A havi horoszkóp szerint a sikereké lehet a főszerep, amikor is vagy új vállalkozás által, vagy pedig jelenlegi szakmádban érhetsz el jelentős előrelépéseket. Ne szalaszd el a most kínálkozó új lehetőségeket, mert sokkal több pénzed lehet általuk! Ebben az időszakban a Szaturnusz támogatja a karmikus terhek letételét, ezért neked is érdemes megnézetned, hogy a pénzügyi helyzeted nem blokkolja-e valamilyen előző életből hozott „játszma”. Hívj minket most hihetetlenül kedvezményesen, részletek ITT! Nagyobb hangsúlyt kap most az életedben az ismerősökkel, barátokkal töltött idő. Többet kellene kimozdulnod ahhoz, hogy testileg és lelkileg még jobban érezd magad. Keresd fel őket gyakrabban, csakis jót tehet a kikapcsolódás!

Eugénia

486 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

Már az elmúlt hetekben is tapasztalhattad, hogy akadályok nehezítik a mindennapokat, de ez az októberi hónap elején csak fokozódhat. Türelmetlenné válhatsz, pesszimistává, ami most legnagyobb ellenséged lehet munkában, de anyagiakban is. Nem hiába lehetsz nyugtalan, valami nagyobb változás közeleg a havi horoszkóp szerint, ami egy időre meghatározhatja az életed! Érdemes lenne felkeresned egy tisztánlátót, aki felkészít téged. Ez a fordulat egyáltalán nem biztos, hogy negatív lesz, érdekfeszítő dolgokat hallhatsz! Válassz csomagot már 2980Ft-tól! Szerelmi téren nem mutatkozik jelentősebb változás, csak legyél türelmes, mert ami késik, nem múlik! Idővel meg fogod találni a helyes utat ahhoz, hogy a nézeteltéréseket rendezni tudjátok, vagy hogy letisztuljon, ki mit is érez valójában.

Judit

935 kód

JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD!

KEDVEZŐ JÓSLÁSI CSOMAG AJÁNLATAINKAT ITT TALÁLOD!

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

A havi horoszkóp arra kér, ne vállalj el októberben olyan dolgokat, amikhez úgy érzed, hogy nincs meg a megfelelő tudásod, mert a fél sikert kudarcként élheted meg, és ez elégedetlenné tehet téged. Támadások érhetnek nézeteiddel, elveiddel kapcsolatban, azonban ezeket nem szabad feladnod! Ha meg van benned az elhatározás, még anyagi helyzetedet is fellendítheted, itt szintén ne érdekeljen, hogy ki mit mond! Ha az októberi teliholdkor kapsz egy siker- és pénzmágiát, végre sokkal közelebb kerülhetnek hozzád az álmaid. Iratkozz fel mielőbb, most rendkívül alacsony áron! Egy régi kapcsolatod emlékei többször tűnnek fel előtted, aminek az az oka, hogy az a másik gyakran gondol rád. Hallgass a szívedre, és dönts te magad: te teszed-e meg az első lépést, és keresed fel, vagy inkább hagyod, hogy legyen, ahogy lennie kell?

Sára

351 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

Érzelmileg kicsit megviselhetnek az elkövetkező hetek. Megeshet, hogy akiben vakon megbíztál, most nagy csalódást okoz. Ebből viszont megtanulhatod azt, hogy nincs szükséged másokra, csakis magadra kell számítanod, ha biztos eredményeket, vagy változást akarsz. Eljött az ideje azon személyek és életkörülmények elengedésének, akik csak hátráltatnak a fejlődésben, növekedésben. Ne sajnáld, ha valaki kilép az életedből, mert vannak, akiknek csak részidős szerep jut életünk darabjában! Emelt fővel menj előre, a csillagok sok szerencsét és sikert vetítenek előre neked a következő időszakban! Ha kérdéseid vannak, a legjobb kártyajósokat most hihetetlenül kedvezményesen éred el ITT! Mindeközben az egészségedről se feledkezz meg, hiszen a céljaid eléréséhez vezető útra elengedhetetlen a jó fizikum!

Aurethiel

530 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

Többször keseríthet el mostanában mások irigylésre méltó helyzete. A havi horoszkóp legfontosabb tanácsa viszont az, hogy mások életének elemzése helyett inkább arra törekedj, hogy észrevedd azokat a lehetőségeket, amiket a sors kínál neked ebben a hónapban, mert lesz ilyen, nem is egy! Most az Univerzum megjutalmazhat a korábban elszenvedett sérelmeidért. Érdemes most egy karma oldást kérned, hogy a hozott terhek ne akadályozzák a rád ható csodás energiákat. Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, részletek ITT! Pénzügyekben hajlamos lehetsz a túlzásokra, de most fontos, hogy mértékletesen bánj a pénzzel. Ha úgy érzed, hogy párkapcsolatod nem jó, és nem is lehet már rajta javítani, eljött a lezárás ideje. Egy kapcsolat vége egy új szerelem kezdetét jelentheti most, ami egy egész életre szólhat!

Nero Domini

nero

384 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

Vízválasztó hónap lehet az október az életedben, ha Halak csillagjegyben születtél. Végre lezárulhat a munkában, karrieredben egy nehézkesebb, testet és lelket megterhelő időszak, és végre új fejezet veheti kezdetét, ami teli lehet sikerekkel. Jó, ha odateszed magad száz százalékosan, hiszen az anyagi erősödést egy ideje már nagyon várod! Nagyon szerencsés időszakba értél, amikor olyan történések vehetik kezdetüket, amik a te malmodra hajtják a vizet. Egy nagyobb nyeremény sem kizárt, ezért érdemes hívnod egy számmisztikust, hogy átadhassa személyes szerencseszámaidat, lehetőleg még a telihold előtt! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT! Párkapcsolati szempontból nagyon fontos, hogy ne keress a kákán is csomót, ne legyél túlzottan kritikus, mert azon Halak párjai, akiket nagyobb sérelem ér ebben a hónapban, nagyon könnyen lépnek le!

Gabi

985 kód

Close Menu
×
×

Cart