havi horoszkop

Szeptember havi horoszkóp!

Kos

03. 21. – 04. 19.

A hónap elején a megnövekedett energiád segít abban, hogy lelkesen belevesd magadat a munkába. Ezekben a hetekben magabiztosságot és pozitív hozzáállást sugárzol. Egy nagyobb változás is körvonalazódik. Izgalmas időszak jegyednek a szeptember, és ha sikeresen veszed az akadályokat, különleges változásokat indíthatsz be az életedben. Hívd Lunczer Juditot a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj kártyajóslást, hogy minden ténylegesen jól sülhessen el! A magánéletedben viszont egy bizonytalanság borzolhatja a kedélyedet, amit egy váratlan esemény okoz és megmutatja, hogy milyen törékeny és sebezhető egy jól működő kapcsolat is néha. 

Judit

935 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

A szokásosnál is keményebben kell a munka mellé állnod, ha azt szeretnéd, hogy az eredmény olyan legyen, mint ahogy te azt elvárod. Szeptemberben bizonyítanod is kell a rátermettséged valamiben, hogy elérd a célod. Ne hagyd magad ugyanakkor megalázni, provokálni! Légy rugalmas és állj készen egy lehetőségekre, amelyek hamarosan mindent megváltoztathatnak körülötted, ha te is úgy akarod! A szerelmi életed kissé bizonytalanná válhat egy időre, a jövőt pedig nagyban befolyásolja majd, mennyire leszel képes a megbocsátásra. Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj egy szerelmi jóslást, mert ennek most kulcs szerepe lesz a jövőd alakulásában!

Xalen

453 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

Egy változás kellemetlen hangulatot teremthet a havi horoszkóp szerint, mivel aggodalmaid lehetnek a pénzügyeidet illetően. Egy elköteleződés ezen változtathat, viszont így később kevesebb mozgástered lehet. Ez nehéz döntés, gondold meg jól! Ezekben a hetekben ráadásul csalódhatsz is valakiben, aki hozzád közel áll, és úgy viselkedik, ahogyan tőle ezt nem vártad volna. A hónap végén erős lesz benned a késztetés, hogy új utakat keress a munkádban és talán a magánéletedben is. Ez feszültségekhez is vezethet, így ügyelned kell arra, hogy mindig fenn tudd tartani az önkontrollt. Ha tanácsot szeretnél és kiegyensúlyozott hónapot, hívd Arielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), segíteni fog!

Ariel

288 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

A hónap elején számolj azzal, hogy a szokásosnál keményebben kell megdolgoznod a sikerért és mindenki másnál jobban kell majd bizonyítanod a rátermettségedet egy feladatra. A hónap közepétől lelkesedés és megnövekedett vitalitás jellemez majd, ebben az időszakban valódi előrelépést érhetsz egy számodra fontos dolog megoldásában. Erre az időszakra tehető az év legszerencsésebb napja is jegyednek. Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), mert nem kis pénzt nyerhetsz a segítségével! Szükséged lehet a megbocsátás képességére is, amit főleg a magánéletedben történő események indokolnak. Légy türelmes, de ügyelj arra is, hogy ne használják ki a jó szívedet!

Marcus

993 kód

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

Jó alkalmad lesz most arra a havi horoszkóp szerint, hogy beindíts valami új dolgot magad körül és ehhez megnyerd a környezeted támogatását is. Magabiztosságod és pozitív hozzáállásod jó benyomást kelt valakiben, aki nagyon sokat segíthet neked az előrelépésben. Szeptember közepe felé meginoghat a bizalmad valakiben, akiben eddig vakon hittél és ez egyre növekvő bizonytalanságot okoz benned. Hívd Sárát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj kártyavetést, és nem marad előtted se kétely, se titok! A hónap végén konfrontációba keveredhetsz pároddal is, de ügyelned kell arra, hogy a helyzet ne fajuljon el és ne okozzon hosszú távú problémát a kapcsolatotokban!

Sára

351 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

A szeptemberi hónap megmutatja számodra, hogy pénzügyileg sebezhető vagy, ami arra ösztökél majd, hogy elmozdulj a nagyobb stabilitás és az anyagi biztonság irányába. Ha megvan a terved egy változtatásra, most van itt az ideje, hogy elkezdj dolgozni rajta. Ne feledd, hogy ez az időszak számodra nagyon kedvező egy új elkötelezettség vállalására is! Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj elemzést lehetőségeidről, mert egy igen termékeny időszak ez neked! A magánéletedet fokozott szenvedély jellemzi, emiatt nem feledkezhetsz meg fontos dátumokról és ügyelj arra is, hogy ne okozz csalódást olyasmiben, ami társad számára fontos!

Aurethiel

530 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

Ezekben a hetekben valakinek szüksége lehet a nagylelkűségedre és a segítségedre. Tedd meg, amit lehet, vidámabb és elégedettebb leszel, és ne feledd azt sem, hogy az élet mindig kamatostól adja vissza az ilyesmit! Ha úgy érzed, nem jó a karmád, hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), egy karma oldással megkaphatod végre mindazt, ami neked jár, anyagiakban is! Szeptember második felében kapcsolati problémáid merülhetnek fel, ha nem tudod kordában tartani az érzelmeidet és a reakcióidat. Igaz, hogy egy erős kapcsolat sok mindent kibír, de nem biztos, hogy ezt napi szinten tesztelni kellene.

Gabi

985 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

A hónap elején kiegyensúlyozott gondolkodás jellemez, ez jó időszak lesz az üzleti és pénzügyek intézésére, szerződések aláírására vagy fontos döntések meghozatalára. Ebben az időszakban egy szerencsés esemény segít egy pénzügyi természetű probléma megoldásában is. Ha ez mégsem jönne, hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), támogathat téged a legerősebb szerencsevonzó kóddal! A hónap végére felé néhány célodat eléred, és jó alkalmat találsz arra is, hogy újakat tűzz ki. Ugyanakkor feszültség alakulhat ki egy családtagoddal, melyet az ő meggondolatlan viselkedése vagy kommunikációja okoz majd.

Eugénia

486 kód

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

A havi horoszkóp szerint figyelned kell, mert alkalom adódhat arra, hogy még tovább fejlődj és támogatást szerezz olyan helyről is, ahonnan eddig nem számoltál segítséggel. Az idegesség és az időhiány azonban megnöveli a lehetőségét annak, hogy hibás döntést hozz, így ebben az időszakban fokozottan támaszkodj valakire, akiben megbízol, hogy elkerülj egy esetleges katasztrófát. De kérhetsz egy havi részletes előrejelzést is Imolától a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), hogy minden jól süljön el. Pénzvonzó kódot is ad. A magánéletedben a türelem és a megbocsátás lenne szükséges, hogy tovább tudj lépni valakivel kapcsolatban, de erre nehezen lehet téged rávenni. 

Imola

386 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

Szeptember első napjai harmóniát és belső nyugalmat hoznak, a munkádban pedig rendkívül termékeny időszak vár rád. Itt az alkalom, hogy fejlődj és a terveidet is hozzá igazítsd a változásokhoz, és a megnövekedett lehetőségekhez! Ehhez most külső támogatást is kapsz a bolygóktól. Ha ennek ellenére sem változik életed pozitív irányba, hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj rontásvizsgálatot! A magánéletedben egy váratlan esemény megmutathatja, mennyire is sebezhető a kapcsolatod, ami arra ösztönöz, hogy a biztonság, stabilitás és egy nagyobb elköteleződés irányába mozdulj el.

Panni

830 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

A körülötted zajló változások most kihatnak a pénzügyeidre is, aminek kezelésére egy hosszabb távú elkötelezettség vállalására lehet szükséged. Légy körültekintő és csak olyasmit vállalj be, amelyet teljesíteni tudsz, és a későbbiekben nem korlátoz majd túlságosan a mindennapokban! Szeptember második felében egy kiszámíthatatlan helyzet adódik, melyre gyorsan kell reagálnod, és ami lehetetlenné teszi, hogy alaposan megfontold a tetteid következményét. Az ügy kimenetele elsősorban a magánéletedre lehet hatással és könnyen lehet, hogy egy hosszabb folyamat lesz helyre hozni a károkat. Tudd meg a részleteket és előzd meg a gondokat, hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)!

Viola

619 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

Erősen összpontosíts a pénzre, a vagyonra, mert a havi horoszkóp hihetetlen mennyiségű lehetőséget tár eléd életminőséget javítására. A bolygóállások váratlan pénzeket, nagyobb nyereményeket is megjelölnek, azért most nagyon fontos, hogy ne legyen rajtad negatív energia, ami ezt megakadályozza. Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj tisztítást, hogy egy nagyon szerencsés hónapod lehessen! Szeptember közepétől felerősödhet benned a frusztráció és a harag, ami könnyen vezethet konfliktushoz a környezeteddel vagy pároddal, ha nem gyakorolsz önuralmat. Mérsékeld az elvárásokat a környezeted és önmagaddal szemben is!

Gábriel

323 kód

Close Menu