havi horoszkop

Március havi horoszkóp!

Kos

Mindig akadályokba ütközöl, ha valamit szeretnél elérni munkádban. Emiatt egy ideje már nem is nagyon próbálkozol a változtatáson, pedig most erre meg lenne a lehetőséged a havi horoszkóp alapján. Próbálj meg előre lépni, hiszen, ha most nem megy, akkor minden bizonnyal valamilyen akadály áll fenn. Hívd Mattet a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), ha úgy érzed, valamilyen rontás korlátozza a jövőd, mert egy tisztítás egyszerűbb, mint szerencse nélkül élni! A szerelmi horoszkóp szerint márciusban sok magányos Kos talál magának párt, de arra is meg van az esély, hogy a rossz kapcsolatok véget érnek.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bika

Márciusban akár komoly változások is beállhatnak anyagi helyzetedben. Munkában nagyon jól fogod venni az akadályokat, ami komoly élőre lépést alapozhat meg. A siker nem csak itt érhet utol, mert a műsorvezető jóslata szerint ebben a hónapban egy Bika fog hamarosan hatalmas lottó nyereményt nyerni. A nyertes a hívóink között lesz. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), mert lehet, Te vagy az, akinek sorsa a lottó nyeremény! A szerelmi horoszkóp szerint nagyon vonzó leszel. Keresni fogják sokan a társaságod, ami meglévő kapcsolat esetén komoly féltékenységet generálhat.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Ikrek

Márciusban jött el az ideje annak, hogy megragadd az alkalmat és elindulj abba az irányba, amelybe már rég haladnod kellene. Munkádban nem lesz mindig nyitva a lehetőségek kapuja, ezt nem szabad elfelejtened! Pénzügyeidben most a megfontoltság a legfontosabb, mert könnyen kaphatsz jónak tűnő ajánlatot, ami annyira nem is jó. Szerelmi életed is a változás jegyében telik. Fontos, hogy ne engedj a kétségeknek, amik benned vannak, ne blokkold le saját magánéleted! Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj kártyajóslást, amely feltárja előtted sorsod titkait! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Rák

Most rendkívül érzékeny időszakba lépsz. Könnyen sértődhetsz, könnyen alakulhat ki tartós mosolyszünet közted és egy hozzád közelebb álló személy között. Meglévő párkapcsolatban is akadhatnak problémák emiatt. A havi szerelmi horoszkóp inkább azoknak jelez komoly lehetőséget, akik még nem élnek kapcsolatban. Ezekben a hetekben sok Rák életében állhat be nagy változás, lehet éppen te magad is köztük leszel! Próbálj meg mindent úgy látni, ahogy eddig, a munkahelyi kritikákhoz is jól állj hozzá. Érzéseid könnyen csapnak be, de nagyon közel visznek a szerencséhez. Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj szerencse mantrát, hiszen most valóban közel kerülhetsz céljaidhoz!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Oroszlán

Hallgatni arany, de most ezen a héten talán nem is ez lenne a legjobb döntés. Most tudnod kell időzíteni, akár munkában, akár szerencsében, hiszen valahol el van rejtve egy bőségkód, amelyre a csillagok rávilágítanak, és neked fel kell fedezned! Hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj személyes horoszkópot, mert éppen arra fog vezetni téged, amit most meg kell találnod! A havi szerelmi horoszkóp is arra utal, hogy komoly változást hozhat magánéletedben az anyagi erősödés. Nem tétlenkedhetsz, ideje előrelépned mindkét területen, de közben az egészségedről sem szabad elfeledkezned, lehetnek majd intő jelek! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Szűz

Ne csüggedj, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy reméled! Egy kis kudarctól még nem dől össze a világ. Ha nem sikerül egyből, amit el akarsz érni, majd sikerül másodikra. Semmiképp se add fel, ebben a hónapban bármi jó megtörténhet! Anyagiakban, érzed te is, hogy jelentősebb változás kell. Hívd Sárát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd, hogy írjon fel a márciusi nagy pénzmágiára, ami a havi horoszkóp szerint egy Szűznek fogja a legnagyobb összeget hozni! Nagy lesz még az esély a hónapban egy kisebb balesetre is, ami érhet. Legyél nagyon körültekintő!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Mérleg

Már kezdesz belefáradni abba, hogy állandóan hajszolod sikert, magánéletedben is, mégis mindig kikerül. Márciusban jelentős előrelépéseket érhetsz el, ha tudod, hogyan. A bolygók felől sok jó sikerenergia áramlik feléd, és ezeket jó lenne, ha ki is használnád. Hívd Lunczer Juditot a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj karma elemzést, amelynek során kiderül, milyen irányba kéne menned! A havi pénzhoroszkóp alapján anyagi helyzetedben egy kis erősödés várható, de a nehezen szerzett pénz veszhet el most a legkönnyebben!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Skorpió

Nem lesz eseménytelen ez a hónap, de nem csak izgalmakra készülhetsz, hanem méretesebb gondokra is. Az egyensúly most szinte biztos, hogy nem lesz meg, történhetnek karrieredben és pénzügyekben is olyan dolgok, amik kibillentik a mérleg nyelvét. Mások energiái is rossz hatással lehetnek rád, ezért hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd a negatív energiák levételét, ami a legtöbb problémád okozója lehet! Társaddal sem lesz felhőtlen a viszonyod, túl elhamarkodottan dönthetsz egyes dolgokkal kapcsolatban és túl is reagálhatod a történéseket.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Nyilas

Próbálsz a maximalizmusra törekedni márciusban, de észreveheted, hogy kissé nehezebben bírod a terhelést, hiszen a mögötted álló hetekben lehet, hogy erődön felül teljesítettél. Ennek ellenére könnyen találhatod meg a jó megoldásokat, csak anyagiakban lenne szükséged egy kis erősödésre. Hívd Etát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd, hogy írjon fel a telihold mágiára, amit így érted is elvégeznek a műsorvezetők! A márciusi telihold most tényleg jelentős gyarapodást hozhat csillagjegyednek. Az élet apró örömeit is képes leszel felfedezni, érzelmileg stabil lehet számodra ez a hónap, még párkapcsolati szempontból is. 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bak

A havi horoszkóp szerint lendületbe jössz, és olyan dolgot érhetsz el anyagiak tekintetében, amire eddig talán nem is mertél gondolni. Válaszút elé is könnyen kerülhetsz, de a hatások, amik március folyamán érnek, segítenek helyesen dönteni és választani. Merészségre és kockázatvállalásra szükséged lesz. A havi szerelmi horoszkóp arra utal, hogy egy komoly figyelmeztetés van a számodra. Hívd Jázmint a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd el figyelmeztető jeledet, nagyon fontos az előzékenység! Egészségedben a légutakkal gond lehet a hónapban.

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Vízöntő

A hónap első fele lehet, hogy nem a várakozások szerint alakul. Jöhet pár akadály, amit le kell majd küzdened, viszont jól fogod állni a sarat és minden akadályt hihetetlen lendülettel gyűrhetsz le, és plusz pénzhez is juthatsz. Előfordulhat azért, hogy segítségre lesz szükséged, ne félj kérni! A hónap második fele azonban jelentős változást is hozhat jegyednek. Márciusban tudod bevonzani az életedbe azt a személyt, aki boldoggá tehet téged. Hívd Boszi Katát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), aki megnézi, nincs-e rajtad szerelmi kötés, és egy különleges bevonzó szertartással elhozhatja a te életedbe is a boldogságot! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Halak

A hónap elején egy-két apró nehézségbe ütközhetsz, nézeteltérések, elhamarkodott kijelentések okozhatnak kellemetlenséget. Azért mégis szerencsésnek érezheted magad, mert amikbe belekezdesz, azokat sikerrel viheted végig. Tanulmányok megkezdésére, vállalkozások indítására megfelelő számodra ez a hónap. Az újhold is egészen jól fog rád hatni, minden életterületre jelentős javulásokat hozhat jegyednek. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), jó lenne ráerősítenie egy kétperces mágiával! Párkapcsolatodban arra figyelj, hogy ne add jeleit féltékenységnek, mert most az okozhatja a legnagyobb problémát!

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!
Close Menu