heti horoszkop

40. heti horoszkóp - 2022.09.26. - 10.02.

Kos

03. 21. – 04. 19.

Rendkívüli spirituális energiák fognak érni a héten, amikor is minden apró megérzésednek fontos jelentősége lehet. Ha úgy érzed, nem jó úton haladsz és valamin változtatnod kéne, akkor mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy mit is kéne másképp csinálni. Most jóval hatékonyabban lehet téged visszavezetni előző életeidbe, amiből kiderül, milyen terheket hoztál magaddal, amik a jelen életedben elakadásokat okoznak. Kérd karmikus terheid törlését, ami után karrierben, pénzben, magánéletedben is sikeres lehetsz! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT! A heti egészség horoszkóp alapján jó lenne, ha többet tartózkodnál a friss levegőn, legyen ez egy kis séta, esetleg kocogás, nagyon jót fog tenni a lelkednek is.

Aurethiel

530 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

Ez egy csodás időszak csillagjegyednek, amikor a heti horoszkóp nagyon jó napokat jelez előre. Munkában és az élet más területein is nagy szerepet kaphat most a szerencse. Anyagi helyzetedre is ráfér már egy komoly változás. Ahhoz, hogy az értékes szerencse energiák ne csak aprópénzt hozzanak, kérd a pénzt hozó angyali üzeneted, mert nagyon fontos információk érkeznek most az égiektől az anyagi bőség megragadására! Válassz kedvezményes csomagot, és most felkerülsz Nero Domini októberi nagy pénzkörébe is! Szerelem esetében viszont választanod kell, hogy párkeresésre fordítod-e a szerencsédet, vagy az anyagi fellendülésre? Nem szabad elfelejtened, hogy egy jó társ anyagi területen is szerencsét hozhat, de a pénz nem hoz feltétlenül jó kapcsolatot! A választás a tiéd!

Panni

830 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

Valahogy semmi sem az igazi, kedved rosszabb lehet az átlagosnál. Valamiért nem tudsz koncentrálni, ami nálad igen ritka. A bolygók, amik hatnak rád, erősségeidet gyengítik, így jó, ha mindent másmilyen ritmusban végzel, mint szoktál. Álmaidnak komoly jelentősége lesz, ezért bármit is álmodsz, jegyezd fel és kérj álomfejtést egy tapasztalt szakembertől, mert nagyobb gond elkerülésével kapcsolatban is üzennek most az égiek! A szerelmi horoszkóp szerint könnyen lehet, hogy kapcsolatod minősége pozitív irányba változik. Azért nem árt, ha figyelsz, mert mindennek ellenére a féltékenység is hamar felébredhet. Egészséged és jó közérzeted érdekében pihenj többet, ezen a héten feladataidban úgy sem leszel olyan hatékony, mint általában. 

Gabi

985 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

Hamarosan itt az év vége, te pedig egyre inkább szomorú vagy, amiért nagyon keveset sikerült csak elérned abból, amit erre az évre elterveztél. Erőfeszítésből nem volt hiány, a várt dolgok mégsem érkeztek meg, illetve nem úgy alakultak, ahogy elvártad volna. Ez a hét nagyon különleges csillagjegyednek, mert anyagiakban most van egyedül legnagyobb esélyed mérföldeket előrelépni. Kérd a pénzügyi jóslatod angyalkártyából, hiszen itt az angyalok hetén a legvilágosabb üzenetek jönnek! Keresd fel szakemberünket ITT, és már az októberi pénzkódod is megkaphatod! Egészségedet érik egyedül kicsit negatívabb hatások, könnyen lehetsz fáradékonyabb, fájhat a fejed vagy akár a hátad, derekad is.

Judit

935 kód

SZERETNÉL INGYENES JÓSLÁS PERCEKET?

NÉZD MEG AJÁNLATAINKAT A WEBÁRUHÁZBAN!

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

Nagyon indulatos lehetsz a hét folyamán, és nem csak azokkal az emberekkel, akik az utadba akadnak a munkád során, de még a családtagokkal, társaddal is. Ha nem akarsz valakivel annyira összeveszni, hogy hetekig kerüljétek egymást, számolj el tízig, mielőtt kiabálni kezdesz, vagy olyat mondanál, amit később te is megbánsz! Az önuralom nagyon fontos, gyakorolhatod is a napokban, később még szükséged lesz rá! A pénzhoroszkópod viszont nem tartogat figyelmeztetést, ott a váratlan szerencse biztos jelei láthatók. Most mindennél jobban megérné megkapnod személyre szabott horoszkópod, mert a részletekben rejlik a szerencséd kulcsa! Keress fel egy profi asztrológust válassz csomagot már 2980Ft-tól!

Imola

386 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

Furcsa energiák lengenek körbe majd, heti horoszkópod szerint. Félig-meddig ott leszel szellemileg munkában, teendőkben, részben pedig máshol jársz majd gondolatban. Most az élet nagy kérdései foglalkoztatnak, jelened mintha kicsit távolinak tűnne. Nem hiába van ez, ezen a héten nagy eséllyel kerülhetsz kapcsolatba a túlvilággal, fontos üzenetet kaphatsz jelek vagy álmok formájában. Ha nem tudod őket értelmezni, hívj egy profi tisztánlátót alapdíjas vonalon, aki megfejti az égi jeleket, és átadja túlvilági üzenetedet! Kapcsolatok terén is lazább leszel, szingliként könnyen kezdeményezel, kalandokból kijár majd neked. Ha viszont egy kapcsolat elején vagy jelenleg, nem valószínű, hogy hosszú távra tervezhetsz vele. 

Gábriel

323 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

A munkahelyeden fontos lesz a szereped ezekben a napokban, de valószínű, hogy nem ezen a területen érsz el nagy eredményeket most. Terveid megvalósításához még az anyagi támogatást is megkaphatod szerencse formájában, de csak akkor, ha nem blokkolja valami azt a várva várt szerencsét. Kérj tisztítást kedvezményes csomaggal, mert egy Mérleg csillagjegynek ezen a héten főnyereménye is lehet! Szerelmi horoszkópod alapján lehetséges, hogy kicsit eltávolodtok majd egymástól pároddal, fontos lenne felismerned, hogy mit is szeretne igazán. Fordíts rá nagyobb figyelmet, tölts vele sokkal több időt. Szervezeted megkívánja most a vitaminokat, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyassz.

Sára

351 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

Sok lehet a felgyülemlett feladat, az apró-cseprő probléma, ami mind megoldásra vár majd a héten. Felszínes megoldásokkal nem éred be, jobban is teszed, ha mindennek előásod a gyökerét, és onnan kezeled. Ha most nem leszel felszínes, még az anyagi kérdésekre is hatékony megoldást találhatsz. Ha úgy érzed, rendszeresen falakba ütközöl, akkor heti horoszkópod nagyon jót mutat. Az égiek most próbálnak jeleket küldeni, meg kell világosodnod, meg kell tudnod, hogy mi a valódi karmád, mert az segíteni fog elérni a harmóniát minden életterületre! Kérj karma-elemzést alapdíjas vonalon, tudd meg a helyes irányt, és úgy élheted végre az életed, ahogy mindig is szeretted volna! Bárhogyan is alakul ez a heted, érezni fogod, hogy párod mindenben melletted áll, és igyekszik téged támogatni. Nagyon jól hathat ez a hét a kapcsolatotokra, főleg akkor, ha ezt most viszonzod is.

Viola

619 kód

JÓSLÁST SZERETNÉL, DE NEM TUDSZ EMELT DÍJAS SZÁMOT HÍVNI?

ALAPDÍJAS VONALON IS HÍVHATOD JÓSAINKAT!

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

Nehezedre esik még a munka gondolata is, nemhogy ismét elkezdj egy újabb hetet. Pihenésre és lazításra lenne szükséged, most nem érzed azt, hogy bármilyen formában is képes lennél a feladatokra koncentrálni. Úgy érzed, nagyon sok energiára van szükséged, hogy teljesíteni tudj. Anyagiakban mégis új korszakot teremthetsz! Bár a csillagok is mutatnak szerencsére utaló jeleket, érdemes elkérned angyali üzeneted most, az angyalok hetén, mert segítségével tényleg megragadhatod a szerencsédet! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, lehet, hogy Mihály arkangyal pont neked üzen? Valami van a levegőben… Az égi hatások egy új szerelem eljövetelét is megkönnyítik.

Eta

875 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

Új korszak köszönthet be az életedbe ezzel a héttel. Olyan csodás történések várnak a napokban, amelyektől leeshet az állad. Nagyon jó hírt kaphatsz munkával kapcsolatban is, ami egyben az anyagi erősödést is jelentheti számodra. Amennyiben elképzelhetetlennek tartod, és régóta nem ér szinte semmilyen pozitívum, kérj egy sorsfordítást, hogy az életedbe megérkezhessenek a csillagok által megjósolt pozitív történések! Válassz csomagot már 2980Ft-tól! Párkapcsolati horoszkópod nem ennyire pozitív, mert könnyen lehet nagy veszekedésre is számítani. De még a legapróbb vita is elkerülhető, ha kivételesen nem hajtod a saját igazad, inkább csak bólogatsz. Néha ezt is megengedheted magadnak.

Eugénia

486 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

Kerülnöd kell a szélsőséges megnyilvánulásokat ezekben a napokban. Lehet, hogy nehéz lesz, mert érzékenyebb lehetsz a megszokottnál, és hirtelen reagálhatsz semmiségekre is. Munkahelyeden kerülnöd kell azonban az összetűzéseket, mert horoszkópod szerint egyébként is rosszabb hatások érnek onnan. Kérj negatív energia levételt hihetetlenül alacsony áron, mert a környezetedben élők energiái most az anyagi helyzeted alakulására is nagy kihatással lehetnek! Szerelmi horoszkópod alapján könnyen jöhet új ismeretség, mely felkavarhat, még akkor is, ha kapcsolatban élsz. Ha úgy érzed, társaddal a viszonyod sosem fog már javulni, választanod kell: a megszokás vagy a boldogság inkább?

Marcus

993 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

Ezen a héten rájössz, hogy több embernek vagy fontos, mint gondoltad volna. Még munkahelyeden is feltűnik, ha valami bajod van, és most szívesen hallgatnak meg. Néha ki kell adni a fáradt gőzt, ne maradjon minden benned, mert az egészséged rovására mehet! Anyagi szempontból arra jó ez a hét, hogy megragadj egy lehetőséget, mert ha képes vagy azt észrevenni, hamarosan vastagodhat a zsebed! Szerelmi ügyekkel kapcsolatosan kétségek ébredhetnek benned, és mindenképpen van valami a heti horoszkóp szerint, amiről nem ártana tudnod. Egy szerelmi jóslás most megmutat minden titkot, és elvezethet a boldogsághoz is! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, hogy mindig felkészült lehess életed újdonságaira!

Xalen

453 kód

Close Menu
×
×

Cart