heti horoszkop

49. heti horoszkóp - 2021.12.06. - 12.12.

Kos

03. 21. – 04. 19.

A legjobb, amit a boldogulásod érdekében tehetsz, hogy rendezed a gondolataidat. Tisztázd magadban, hogy milyen hosszabb távú jövőkép tenne boldoggá, ez nagyon hasznos lehet most számodra. Meglehet azonban, hogy már kezdesz belefáradni a lehetőségek keresésébe és a pénz hajszolásába. Ha úgy érzed, nem azt az életet éled, ami neked elrendeltetett, és életed egy bizonyos ponton megrekedt, hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj karma-oldást, ez most gyógyír lehet minden problémádra! Párod vagy egy másik családtagod könnyen kérhet szívességet a napokban. Jobban jársz, ha nem utasítod vissza.

Gabi

985 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

Egyáltalán nem leszel elégedett azzal, amilyen mederben most a dolgaid folynak, mégis elfogadod a jelenlegi állapotot, mert nem is tudod, merre tovább. Megtapasztalhatod a csalódást is újra, vagy azon kapod magad, hogy lassan eltűnik az életedből valaki, aki fontos volt a számodra. A heti horoszkóp alapján most az életed bármely területével is vagy elégedetlen, jóra fordulhatnak a dolgok. Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), mert egy titkot szeretne elmondani, ami sorfordító jellegű! Anyagiakban jó, ha mersz kockáztatni, most egy befektetés vagy ajánlat elfogadása kifejezetten a hasznodra válhat. 

Xalen

453 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

Kifogyhatatlanok lesznek az energiáid, kifejezetten jó fizikummal rendelkezel a hét folyamán. A hétköznapi feladataidhoz is kedvet érzel, és azt veheted észre, hogy sokkal hatékonyabban és sikeresebben végzed a dolgod. Ez a hét lehetne motiváló is számodra, így kéne, hogy alakítsd minden hetedet a céljaid elérésének érdekében. Anyagi gyarapodás is látszik a csillagokban. A szerelmi horoszkóp felhívja a figyelmed arra, hogy van egy bizonyos dolog, amit még ezen a héten meg kell lépned. Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), mert fekete mágiával való közbeavatkozást előzhetsz meg segítségével, ami tartós gondokat hozhat magánéletedbe!

Gábriel

323 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

Már most felkészülhetsz arra, hogy nem lesz egyszerű heted. Ne hagyd, hogy elkeserítsen a helyzet, mert a most befektetett idő és energia a későbbiekben nagy eséllyel térülhet meg. A heti horoszkóp azt mutatja, mások negatív energiái erősen kihatással vannak a pénzügyi helyzetedre. Ha úgy érzed, hogy mostanában ezen a téren tényleg rosszul alakulnak a dolgok, hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), és kérj átoklevételt, de nem árt, ha védelmet is! Előfordulhat az is a napokban, a szerelmi horoszkóp szerint, hogy valamilyen fontos dologban kell döntened. Ne hamarkodj el egyetlen lépést sem! 

Marcus

993 kód

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

Keresed a lehetőségeket, hajszolod az álmaidat, és nem érdekelnek a buktatók, mert képes vagy folyton felállni. Ha ilyen tempóban mész továbbra is előre, nagy dolgokat érhetsz el. A karrier és a pénz igen fontos, hiszen az álmok eléréséhez nagy szükség lehet rá. Van azonban a heti horoszkópban intő jel is, ami az egészségedet illeti. Hívd Lunczer Juditot a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), már vár, hogy közölhessen veled egy nagyon fontos dolgot! A szerelmi életed is szépen alakulhat, ha hajlandó vagy időt és energiát fektetni abba, hogy jól működjenek a dolgok. Egy régen látott ismerős is felbukkanhat, akivel kellemes órákat tölthetsz együtt.

Judit

935 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

A rejtett képességeidet ideje végre felszínre hoznod, karrierben ez hozhat neked egyedül fejlődést. Hozd ki magadból a maximumot, most megmutathatod, hogy jóval többre vagy képes! A heti horoszkóp szerint most jegyed a nagy kiválasztott, aki ha jó időben és jó helyen játszik, akár főnyereménye is lehet. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd a kiválasztottnak járó szerencseszámokat, hogy te lehess a nyertes Szűz! A szerelmi horoszkóp arra kér, ha hibázol, azt ismerd is el, ez egyáltalán nem vall gyengeségre. Ha fizikai munkát végzel, nagyon vigyázz, mert az egészség horoszkóp szerint könnyen sérülhetsz le!

Aurethiel

530 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

A heti energiák nem hatnak rád túl jól, könnyen kaphat el a bizonytalanság. Kedved is rosszabb lehet, mint általában, és úgy érezheted, hogy megrekedtél egy ponton, ahonnan nem tudsz mozdulni semmilyen irányba. Szerencsére a heti horoszkóp váratlan jó lehetőséget mutat, ami jelentheti egy új és megfelelő munka lehetőségét, de az anyagi gyarapodásét is. Hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd a titkos bőség mágiáját, ami jegyednél most különösen hatásos, és ami a kívánt területre hozhat neked változást! A heti egészség horoszkóp azt mutatja, hogy nem árt elvégezned egy méregtelenítő kúrát, mert szervezeteddel most csodákat tehet.

Imola

386 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

Vegyes energiák hatnak rád a hét folyamán, jó dolgokban is részed lehet, de rosszabbakban is. Munkakedveddel nem lesz probléma, mindennek a végére juthatsz, de a szétszórtságod valamilyen gondot okozhat. Pénzügyekben nem érnek pozitív hatások, úgy tűnik, hogy mostanában könnyen folyik ki a kezeid közül a pénz. Találj rá megoldást Eugénia segítségével a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), aki birtokában van egy olyan mágiának, ami ettől kezdve folyamatosan vonzhatja neked a pénzt! Ha kapcsolatban élsz, kiegyensúlyozott és jó hét vár rátok, csak figyeljetek arra, hogy legyen egymásra elég időtök. Ha egyedülálló vagy, akkor jó esélyeid lesznek egy ismerkedésre.

Eugénia

486 kód

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

Munkahelyi teljesítményed meg fog növekedni a heti horoszkóp szerint, és ha valakinek hátránya származhat abból, ha te előretörsz, most ne érdekeljen. Itt az ideje, hogy végre egy kicsit önző legyél, és csak a saját céljaid elérése érdekeljen! Ennek ellenére anyagiakban nem látszanak túl jó jelek a közeljövőre. Ha teljes elakadást tapasztalsz pénzügyi téren, hívd Sárát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj pénzátok levételt, mert ez lehet a hosszú távú megoldás az anyagi nehézségeidre! Párkapcsolati szempontból az lesz fontos, hogy többet beszélj a dolgaidról és párodat is hallgasd meg. Tölts vele több időt, a sok beszélgetés egy jó kapcsolat alapja.

Sára

351 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

Nehezen fogadod el az irányítást, de meglehet, hogy rákényszerülsz, különben könnyen meggyűlhet a bajod főnököddel. Van jó hír is, a bolygóhatások a héten megszázszorozzák a nyerési esélyeidet, ez mellett most valóban nem szabad elmenned! Szerencseszámaidat mindenképp használd, és bizonyosodj meg arról, hogy szerencsédet nem gátolja semmi! Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerencse blokkoldást! A magánéletedben nagy szereped lehet abban, hogy milyen otthon a légkör. Teremts meghitt, nyugodt hangulatot, ezért párod is nagyon hálás lesz, és viszonozni fogja a figyelmességedet.

Viola

619 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

Több terved is füstbe mehet a hét folyamán, ezért úgy érezheted, hogy ezek a napok semmilyen jót már nem hoznak a számodra. A bolygóállások ezt teljesen megcáfolják, mert jó dolog éppen munkában vagy anyagiakban érkezhet hozzád. Az Univerzum határtalan, és legyen bármilyen nagy kívánságod is most, teljesíteni fogja, ha jól kéred! Hívd Arielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj a jól bevált kívánság mágiájából, mert most a Vízöntő csillagjegy kiválasztott egy hatalmas dologra! Szerelmi horoszkópod csupa jó dolgokat mutat. Bizakodó lehetsz akkor is, ha még keresed a társad, de akkor is, ha már megtaláltad. Váratlan örömet szerezhet neked partnered.

Ariel

288 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

A jelek arra mutatnak, hogy az életed fordulóponthoz érkezik hamarosan. Nagyon jó időszak vár rád, élned kell minden adódó lehetőséggel! Új embereket ismerhetsz meg, akiknek segítségével elképesztő sikereket érhetsz el majd karrier területén. Számodra most minden pozitívum adott, de akkor gond van, ha már évek vagy évtizedek óta elakadtál úgy munkában, mint pénzügyekben. Ez esetben hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd, hogy távolítson el rólad minden negatív erőt! Szerelemben nem lesz rossz heted, de lesznek majd helyzetek, amikor nem árt felismerned azt a pontot, ahol jobb, ha visszavonulót fújsz a béke érdekében. 

Panni

830 kód

Close Menu