heti horoszkop

30. heti horoszkóp - 2021.07.26. - 08.01.

Kos

03. 21. – 04. 19.

Olyan feladatot bízhatnak rád, ami teljesen új, esetleg még nincs gyakorlatod benne. Ne rémülj meg, mert ki fog derülni, hogy kiváló érzéked van hozzá, sőt, sokkal jobban értesz hozzá, mint azt remélni merted volna! Még az is lehet, hogy új hivatást, szenvedélyt találsz magadnak. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj egy karrier-elemzést, megdöbbentő dolgokra derülhet fény! Sokkal jobban meg kellene becsülnöd párodat. Ne hidd, hogy magától értetődő a szereteted iránta. Nem ártana néhanapján kicsit látványosabb módon is a tudtára adnod. Azt pedig mindenképpen kerüld el, hogy türelmetlenül állj hozzá, mert azzal csak veszekedést idézhetsz elő!

Panni

830 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

Minden gondolatod az anyagiak körül forog. Azon jár az eszed, hogyan oldd meg gondjaid és szerezz több pénzt. Ráadásul így a jövővel kapcsolatos terveiddel is kétségeid támadnak, hogy hogyan fogod tudni őket így megvalósítani. Viszont nem ártana, ha a testi és lelki egészségedre is gondolnál, amit nagyban elhanyagoltál mostanában és ezért már kellemetlen tünetek is jelentkezhetnek. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj kártyavetést egészségedre, hogy még időben fény derülhessen arra, ha esetleg gond van! Egyszerűen add társad tudtára, hogy mire vágysz, nem kell nagy feneket keríteni neki. Romantikus napok várhatnak rátok, ha elég nyitott vagy és képes vagy átadni magad a pillanatnak. 

Aurethiel

530 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

Olyan dolgok kezdenek foglalkoztatni a héten, amikre korábban sosem, vagy csak elvétve gondoltál. Most viszont erős késztetést érezhetsz arra, hogy egy-egy ilyen életszemléletben, cselekvésben elmerülj. Ne riadj meg tőlük, hiszen ezek is a fejlődésedet szolgálják! Jó esély van arra, hogy ha rálépsz erre az ösvényre, minden megváltozik körülötted. Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj karma elemzést, sorsod még sok titkot rejt! Jót tenne a kapcsolatodnak, ha több időt töltenétek együtt a pároddal. A te lelkednek is kifejezetten jót tenne. Sokkal jobban vágysz a szeretetre és megértésre, mint azt gondolnád. Párodtól megkaphatnád a vágyott megerősítést és segítene neked ott, ahol esetleg elakadtál.

Viola

619 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

Résen kell lenned, mert sorsszerű változások vannak megírva erre a hétre, és ha nem figyelsz, nem csak lemaradsz, de még a káosz is eluralkodhat életeden! Bármi is történjék, ne felejtsd el, hogy minden a te érdekedben történik. Viszont nem ártana az egészségedre is jobban odafigyelned, ami mostanában meggyengülhet, ezért ne feszegesd a héten a határaid! Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérd az angyalod üzenetét erre a hétre, hogy sorsod a jó irányba változhasson! Problémák adódhatnak szerelmi életedben, de a héten nem vagy a legjobb formádban, nem bírsz a megfelelő módon reagálni a helyzetre. Kérj egy kis időt a párodtól, várd meg, amíg lenyugszik, helyreáll a lelki állapotod a komolyabb beszélgetésekhez. 

Gábriel

323 kód

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

Újabb lehetőségek várnak rád, és mivel meg is lovagolod őket, boldognak és elégedettnek érezheted magad. Kezded végre meglelni az egyensúlyt az életedben. Szeretteid a napokban kimondottan éreztetik veled, hogy számíthatsz rájuk és megbízhatsz bennük. Legyél nyitottabb velük kapcsolatban és igyekezz ápolni a családi kapcsolatokat! Ha úgy érzed, a lehetőségek mégis elkerülnek már jó ideje, hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj rontásvizsgálatot! Meglepő fordulatra számíthatsz a héten a szerelmi horoszkóp szerint. Hiszed vagy sem, de összetalálkozhatsz a lelki társaddal. Ha úgy érzed, megtaláltad, akkor ne kételkedj, hanem merj kezdeményezni, véletlenül se engedd el! 

Imola

386 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

Olyan rendkívüli dolgok történhetnek veled a heti horoszkóp szerint, amelyeknek hatására azt mondhatod, hogy fordulóponthoz érkezett az életed. Igyekezz megőrizni lelki egyensúlyod a következő napokban, ami próbára lesz téve! Hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), tudd meg, milyen fordulattal kell számolnod, mert erre most fel kell készülnöd! Sokkal érzékenyebb leszel a héten, aminek köszönhetően kifejezetten ráhangolódsz társadra. Tele leszel szeretettel és megértéssel iránta. Hatalmasat fejlődhet a kapcsolatotok, ha képes leszel őszinte maradni hozzá és megmutatni neki valódi érzéseid és ki mered mondani gondolataid. 

Gabi

985 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

Jelentős változások várnak rád a héten, aminek köszönhetően megszilárdul az önbizalmad és a biztonságérzeted is, mert sikerül stabilizálnod életed több területét is. Ám ehhez szükséged lesz arra, hogy változtass az életszemléleteden, és hogy levonj bizonyos következtetéseket, szembenézz a hibáiddal. Törekedj arra, hogy ne bonyolítsd feleslegesen az életed. Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérj egy sorselemzést, hogy tudd, milyen irányba kell indulnod a bőség felé! Ha esetleg azon jár az eszed, hogy szakítasz pároddal, akkor ne keress kifogásokat, hanem lépj! Viszont ha csak bizonytalan vagy a kapcsolatodban, akkor arról beszélned kéne vele.

Xalen

453 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

A heti horoszkóp alapján megérkeznek az újabb lehetőségek az életedbe, amelyekkel elérheted, hogy fejlődésnek indulj. Valósággal újjászülethetsz a következő napokban, ha képes vagy elengedni a rossz szokásaid, és nyitottá válsz arra, hogy aktív szereplője legyél az életednek. Viszont azt el kéne felejtened, hogy görcsösen igyekszel megfelelni másoknak és a kedvükben járni! Párkapcsolatodba nyugalmas időszak köszönt be, de ha szingli vagy, össze lehetsz zavarodva egy bizonyos személy kapcsán és nem tudod, merj-e vele kezdeni vagy sem. Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), tudd meg, közeledben van-e az igazi, vagy hol keresd!

Marcus

993 kód

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

A saját képességeidben kell megbíznod és egyedül kell tudnod megoldanod a felmerülő problémákat. Ellenben egy ismerősöd vagy valaki a munkahelyeden felajánlhat neked egy kivételes lehetőséget, de lehet, hogy ahhoz munkát kéne váltanod, vagy tovább kellene tanulnod. Fontold meg a heti horoszkóp szerint, mielőtt elvetnéd! Hívd Lunczer Juditot  a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), kérdezd meg, mi lenne most a leghelyesebb lépés számodra karrier és pénz szempontjából! Az egyedülálló Nyilasok legyenek óvatosak, mert hajlamosak hiú ábrándokat kergetni egy bizonyos személlyel kapcsolatban, aki csak ámítja a jegy szülötteit!

Judit

935 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

A heti horoszkóp alapján nehézségekkel találhatod szembe magad, de ne ijedj meg, mert egyik sem lesz megoldhatatlan! Légy türelmes és kitartó, akkor nem marad el a jutalmad! Nagy lehetőségek várnak rád a következő napokban, de az a baj, hogy nem hiszel eléggé önmagadban és a sikereidben, így nem mered megragadni őket, pedig pontosan ezt kellene tenned. Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min) és tudd meg tőle, mi az, amiről héten semmiképp se szabad lemaradnod! Amíg nem vagy teljesen őszinte magaddal és társaddal, ne is várd, hogy szerelemi életed kedvező fordulatot vesz. Engedd el korábbi csalódásaid, sérelmeid és akkor ráléphetsz a változások útjára!

Gábriel

323 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

Ha szeretnél munkahelyeden vagy karrieredben előrelépni, nem ártana kapcsolatokat építened a heti horoszkóp szerint, mert most ez lehet a kulcs a sikerhez. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell játszanod magad, egyszerűen találd meg a módját annak, hogy kölcsönösen segíthessétek egymást azzal, akitől a segítséget várod. Ha jó üzletet kötsz, jól ügyeskedsz, akkor az anyagi helyzeteden is segíthetsz. Ha már rég nincs elég pénzed, akkor pedig jobb, ha kérsz egy pénzátok vizsgálatot Eugéniától a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min)! Nagyon fontos a héten, hogy rendbe tedd a kapcsolataid. Sokkal jobban meg kellene becsülnöd azokat, akik igazán részt vesznek az életedben és segítenek, támogatnak.

Eugénia

486 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

Munkádban is megmutathatnád önbizalmad, és hogy bízol a képességeidben. Ne félj kinyitni a szádat és megvédeni magad, vagy legalábbis elmondani a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban! A heti horoszkóp szerint nagyobb pénzösszeg érkezhet hozzád a héten. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/min), tudd meg a látótól, hogyan ragadhatod meg! A Halak jegy szülöttei folyamatos kísértésnek lesznek kitéve a héten. Persze ha egyedülálló vagy, akkor ez nem okoz akkora kellemetlenséget, bár akkor is figyelj oda, kinek mit ígérsz, és hány vasat tartasz a tűzben. Ha van párod, akkor kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad.

Panni

830 kód

Close Menu