heti horoszkop

21. heti horoszkóp - 2022.05.16. - 05.22.

Kos

03. 21. – 04. 19.

Eljöhet az ideje annak, hogy egy kapcsolatodat illetően meghozz egy régóta halogatott döntést. Ne feledd, hogy minden lépés egy új lehetőséget kínál, még ha ez nem is biztos, hogy kényelmes és komfortos lesz számodra eleinte! A változás mindig kényelmetlenséggel jár, de ha rugalmas leszel végre, ez elhozhatja a megkönnyebbülést hamarosan. Hívd Gabit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), tudd meg a lapokból, milyen változások előtt állsz! Most nyugodtan kipróbálhatsz valami újat, szokatlant is. tegyél olyan dolgokat, amiket egyébként nem nagyon szoktál, meglátod, egy csomó olyan dolog van, ami feltölt, amiről nem is gondoltad volna, hogy mennyire tetszhet! Próbálj ki egy szerencsejátékot is, amit eddig még soha, sok a jó energia körülötted!

Gabi

985 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

Valakivel a viszonyod intenzívebbé válhat a heti horoszkóp szerint, de ez nem feltétlenül jelent pozitív dolgokat. A helyzet megoldása a megérzéseiden múlhat és azon, hogy mennyire tudod az eseményeket jól kezelni. A hét második felében komoly odafigyeléssel és kritikus hozzáállással leszel csak képes egy felmerülő problémát megoldani. Igyekezz magabiztosnak mutatkozni és ügyelj a részletekre is! Mindig a józanész keretei között maradva érvelj világosan és el fogod érni, amit akarsz. Kérj sikermágiát Eugéniától a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), akkor akár év végéig is igazán szerencsés lehetsz! A napokban egy váratlan találkozás régi szép emlékeket ébreszthet fel benned.

Eugénia

486 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

Hajlamos leszel a héten úgy érezni, hogy minden teher a te válladat nyomja. Mindenki tőled várja a megoldást az élet nagy kérdéseiben, és már a sok apró szívességből is eleged van, amit tőled kérnek. Pedig örülnöd kéne, hogy sok embernek te vagy az útmutató. Ne riaszd el önfejűségeddel a barátaid, rokonaid, mert később még szükséged lesz rájuk! Érdemes lenne tudnod heti szerencseszámaid, mert a heti horoszkóp szerint Fortuna most maximálisan csillagjegyed mellett áll. Hívd értük Marcus Mágust a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc)! Párod kissé mogorva lehet a héten, de jobb, ha nem teszed szóvá. Néha mindenkinek vannak rossz napjai, nem érdemes olajat önteni a tűzre.

Marcus

993 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

Egy könnyedebb időszak kezdődik csillagjegyed számára, és ez neked most rengeteg agyalással járhat. Most szinte médium vagy mások számára, sokan hallgatnak rád. Ha megtanulsz többet befelé figyelni, könnyen ráérezhetsz most arra, hogy mi is a te utad. Egy ideje érzed is már, mintha valami még hiányozna. Ha nem látsz még tisztán, hívd Lunczer Juditot a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), megnézi, mi az életfeladatod, ami a bőségbe vezethet el téged! Az emberi kapcsolataid is előtérbe kerülnek, és ez a szerelmi életedre is érvényes. Fontos, hogy elengedd a belső félelmeidet, legyenek azok kicsik vagy nagyok!

Judit

935 kód

BESZÉLJ OLCSÓBBAN! HÍVD JÓSAINKAT ALAPDÍJAS VONALON!

RÉSZLETEK ITT!

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

Ezekben a napokban az emberek őszinték és kitárulkozók lehetnek veled, amely azt eredményezheti, hogy egyesek beavatnak a legbelsőbb érzéseikbe is. Ne lepődj meg azon sem, ha valaki a te válladon sírná el a bánatát! A hét vége felé összpontosíts a családra és a hozzád legközelebb állókra. Használd ki a közösen eltöltött időt arra, hogy a kapcsolatokat erősítsd és igyekezz megtartani a belső nyugalmadat még akkor is, ha úgy érzed, nem mindenki viselkedik úgy, ahogy az elvárható lenne tőle. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, mi vár rád hosszabb távon!

Panni

830 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

Valószínű, hogy még mindig tartós változások zajlanak a Szűz csillagjegyek életében. Ami ezen a héten és a következőkben végbemegy benned, az hosszú időre meghatározó lehet. Éppen ezért nagyon kell vigyáznod, hogy a mérleg nyelve ne negatív, hanem pozitív irányba billenjen el! Egyetlen negatív vagy lehúzó mondat, gondolat, visszatarthat téged a tartós szerencsétől. Hívd Imolát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), kérj pozitív megerősítő mantrát, hogy minden jól alakulhasson az életedben! Anyagilag kedvező lehet számodra ez a hét, de a szerződésekkel kapcsolatban legyél körültekintő!

Imola

386 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

A karriered egész jól alakulhat a heti horoszkóp szerint, de előfordulhat, hogy olyasmit is kívánnak tőled, ami számodra elfogadhatatlan. A hét a barátság jegyében is telhet. Nézz körül, mennyi kedves és értékes ember is van! Koncentrálj most egy kicsit rájuk és építsd a jó viszonyt, ez később nagyon fontossá válhat életedben. Ha a Mérleg jegyében születtél, most érdemes belekezdeni egy fogyókúrába, vagy éppen leszokni a dohányzásról, egészséged érdekében. Hívd Xalent a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), nála van a szerencsekód, ami még májusban nagy meglepetést is okozhat neked!

Xalen

453 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

Eleinte kitartásra és türelemre lehet szükséged, mert a dolgaid egy része nem biztos, hogy olyan tempóban halad majd, ahogyan azt te szeretnéd. A magánéletedben is előfordulhatnak súrlódások, melynek eredménye a keményfejűség lehet. Ezeknek feloldásához idő kell, légy megértő és ne akard siettetni a dolgokat! A hét második fele már a haladásról szól, elhárulhatnak az akadályok siker tekintetében, végre eredménye lesz a szorgalmadnak és a kitartásodnak. Ha nem így érzed, hívd Arielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), mert fontos lenne oldani a siker- és szerencse blokkjaidat! Ezután az anyagiak is beindulhatnak végre.

Ariel

288 kód

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

A mögötted álló hetek kissé kifárasztottak. Dolgod lenne most is bőven, kitartásod azonban elhagyott. Sem fizikailag, sem szellemileg nem érzed magad annyira erősnek, mint az megszokott. Egészség horoszkópod alapján nagy szükséged van arra, hogy végre kipihenhesd magad, szükséged van a feltöltődésre, mert újult erővel nagy sikereket is elérhetsz. Ha sem egészségedben, sem anyagiakban, sem párkapcsolati téren nem tapasztalod a siker jeleit, akkor viszont komoly probléma lehet. Hívd Nero Dominit a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), kérj átokvizsgálatot, mert az könnyen kerülhetett rád!

Nero Domini

nero

384 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

A befelé figyelés időszaka ez most csillagjegyed számára. Most vissza kell fognod a belső tüzeket, és inkább az érzelmi dolgokra kell koncentrálnod. Nem szabad hagynod, hogy a jelentéktelen dolgok háttérbe szorítsák a megérzéseidet, mert most fontos jelek és üzenetek érkeznek hozzád odafentről. Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), kérd az égi üzeneted, ami most megválthatja sorsodat! A párkapcsolatodban egy változás ment végbe, ami sok mindent felszínre hozott, így itt az ideje, hogy megújuljatok valamilyen módon.

Gábriel

323 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

Jó irányba haladsz, kezded mindenben a jót látni, a héten a kezedbe veheted a sorsod irányítását. Egy számodra fontos dologban kaphatsz jó hírt, ez érintheti az egészségedet is. A munkád is emelkedőben van, egy új feladattal bővülhet a teendőid listája, de ez elismerést is hoz majd magával. Semmi sem állíthat meg az előtted álló időszakban a sikerektől, szerencsétől, kivéve a negatív energiák. Nézesd meg Sárával a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), nincsenek-e rajtad véletlenül! Ismerkedj, mert ez a hét komoly és mély szerelmet is hozhat csillagjegyednek!

Sára

351 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

Nagyobb változás állhat be a karrieredben. Hogy ennek kimenetele milyen lesz, az elsősorban rajtad múlik. Ne feledd, hogy ha becsukódik valahol előtted egy ajtó, azzal kinyílik egy másik! A heti horoszkópod több jó lehetőséget mutat, melyekkel nem csak sikereid száma nőhet meg, hanem a pénztárcád is megvastagodhat. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc), kérj kártyajóslást! Tárd fel az előtted álló időszakot, ragadd meg, amit meg kell ragadnod! Hamarosan döntened kell munka és magánélet között, a horoszkóp alapján. Ha jól döntesz, akkor az hosszabb távon is meghatározhatja az életedet.

Aurethiel

530 kód

Close Menu
×
×

Cart