You are currently viewing Karantén horoszkóp 2020. – Te mit tennél?

Karantén horoszkóp 2020. – Te mit tennél?

 

A cikk szórakoztatás céljából készült, hiszen a nevetés, enyhíti a pánikot.

KOS:

 

Pár perc elteltével ismerőseivel kezd veszekedni telefonon, később ismeretleneket zaklat és provokál a közösségi média oldalakon keresztül. Nagyon rosszul viselné a bezártságot, és a korlátozottságot.

BIKA:

Enne, inna, videó játékokat játszana, aludna, lustálkodna. Több hónapos karantén után is követelné a folytatást.

IKREK:

Regisztrálna mindenféle ismerkedő, társkereső oldalra, chatelne, telefonálgatna. Egy hosszabb karantén esetében a fél világgal is megismerkedne és beszélgetne telefonon, interneten.

RÁK:

A karantén első perceiben pánik rohamot kapna, azonnal végrendelkezne, sírórohamok közepette búcsúzkodna a családjától, az ismerősöktől, és elsiratná a világot.

OROSZLÁN:

Azonnal gondoskodna arról, hogy egy szuper wellness központban legyen a karantén ideje alatt, ahol kedvére kényeztetnék, és szépítkezhetne.

SZŰZ:

A karantén ideje alatt naponta százszor is kitakarítaná a lakást. Közben végig analizálná az eseményeket, és kritizálná a kialakult helyzetet. Naponta többször is megoldási javaslattal jelentkezne a hatóságoknál

MÉRLEG:

Miután ráunna arra, hogy mindenkit megnyugtasson, és harmonikus karantén hangulatot teremtsen, egy hosszabb karantén esetében, a teljes vagyonát költené internetes vásárlásra, és szépítkezésre

SKORPIÓ:

Már a karantén hallatán kerítene magának egy szex partner, akivel ezeket a nehéz napokat együtt „viselnék el”.

NYILAS:

Két edzés között kioktatná a világvezetőit, felelősöket keresne, majd teljesen nyugodtan, és magabiztosan folytatná az izomépítést, és a szépítkezést.

BAK:

Azonnal neki fog, és több világmegmentő akció tervet készít, előtte persze felsorolná, hogy neki, miért nem felel meg a karantén, és, hogy szerinte mit kellene inkább tennünk.

VÍZÖNTŐ:

Őt a hatóságok őriznék a karantén ideje alatt, hiszen már az első órában 10 szökést kísérelne meg, és végig azon dolgozna, hogyan meneküljön el a karanténból.

HALAK:

A karantén kétharmadát álmodozással vagy alvással töltené, és ezt jobban is teszi egy esetleges karantén esetén, ugyanis a Halak hajlamos a legnagyobb pánikkeltésre, és összeesküvés elméletgyártásra.