You are currently viewing 5 dolog, amit tenned kell a kínai Holdújév idején!

5 dolog, amit tenned kell a kínai Holdújév idején!

Mikor kezdődik a Holdújév?

A kínai újév a kínai holdnaptár szerinti első nap, amely minden évben változik, de általában január és február között esik. A kínai újév a legfontosabb és leghosszabb ünnep a kínai kultúrában, amelyet sok szokás és hiedelem kísér. Idén a Kínai Újév, a Holdújév,  2024. február 10-én lesz. Ez egy 16 napos ünnepkör Kínában, amelyet még őseink a kereszténység felvétele előtt szintén ünnepelhettek. A világ nagyobbik fele ünnepként éli meg a Holdújév mágikusan is aktív napjait. Van az évnek egy tizenhat napos szakasza, amikor bizony sokat tehetsz te magad is azért, hogy az univerzum jótékony energiák küldjön feléd. Ezek az erők gazdaggá is tehetnek. Íme, itt van öt dolog, amelyeket a Holdújév idején alkalmazva, te magad is tehetsz a szerencsédért, bőségért és boldogságért!  

Viselj vöröset vagy pirosat a Holdújév napján!

A kínai újév napján a családtagok piros borítékot adnak egymásnak, amelyek pénzt és jókívánságokat tartalmaznak. A piros szín a szerencsét, a boldogságot és a jólétet jelképez!  Vond magadra az univerzum figyelmét azzal, hogy a kínai Holdújév napjain viselsz valamilyen pirosat. Ne állj a szerencséd útjába, érdemes most tenned azért, hogy az egész Holdéved szerencsés lehessen. Tudd, szerencse nélkül nincs bőség, bőség nélkül nincs gazdagság. Éppen ezért, ha valami ennyire egyszerű, egy próbát megér! Kínában a piros alsónemű a leginkább bevált szerencsét hozó eszköz.

Ne beszélj csúnyán! 

A kínai újév idején az emberek kerülik a negatív szavakat, a sírást, a veszekedést, a hajmosást és a seprést, mert ezek elűzhetik a szerencsét.

Ezen a napon ne beszélj csúnyán, ezen a napon légy pozitív. Negatív dolgokról se beszélj, a halálról sem, semmi olyanról, ami rossz vagy fájdalmas lehet. Vedd komolyan a kínai Holdújévet, figyelj egy kicsit jobban magadra. Kerüld a tévében is negatívumokat! Ne nézz horrort, vagy olyan filmeket ahol az erőszaké a főszerep. A békét és a szeretet éld meg önmagadban, szívedben és mindennek jegyében, figyelj a szavaidra is!

Fogyassz egy finom desszertet! 

Nem éppen a diétázók kedvenc része ez, de igen, fogyassz desszertet! Desszert, lehet bármilyen étkezés utáni édesség.

Nagyon jó a desszert kávé. Valamilyen latte vagy habos kávé, ami lehet azért diétás is, a lényeg, hogy az édes íz ebben a tizenhat napban egy picit ki töltsön, különösen, ha szereted is az édességet!

A kínai újév a kínai holdnaptár szerinti első nap, amely minden évben változik, de általában január és február között esik. A kínai újév a legfontosabb és leghosszabb ünnep a kínai kultúrában, amelyet sok szokás és hiedelem kísér.

Most szabadulj meg a szellemektől! 

Igen, a Holdújévi petárdázás egyik célja a gonosz szellemek elűzése. Ezt te is megteheted, igaz ne petárdával! Otthonod tisztítása érdekében használhatsz füstölőket. A hangos és vidám, ritmusos zene is segít abban, hogy a rossz szellemek elhagyják otthonod. Amennyiben komolyabb szellemmel van dolgod, kérj segítséget egy szakembertől. A szellemvilág az ezotéria legveszélyesebb területe, ezért itt légy fokozottan óvatos! 

Kérd a csillagok útmutatását!

A kínaiak ilyenkor rendszerint asztrológushoz fordulnak. Náluk ezt nagyon komolyan veszik. A jósok és asztrológusok ilyenkor nem sokat tudnak pihenni! Különösen jelentősnek tartják az ekkor kimondott jóslatokat. A csillagokra ilyenkor figyelnek, tanácsaikat komolyan veszik és követik azt egy éven át. Ha éppen azon gondolkodnál, hogy ez megéri-e, akkor segítek egy keveset! Neked is segíthet! Erre maga Kína a bizonyíték! A legnépesebb ország, gazdag ország, illetve a Föld legidősebb országa is! Több ezer éves birodalom, amely kezdetben négy királyság formájában létezett! Itt azóta is szokás az asztrológusok és jósok útmutatása szerint élni. Szerinted mindez nem járhatott hozzá a sikerhez? Próbáld ki, legalább egyszer a Holdújévi jóslást! 

Kíváncsi vagy neked mit hoz a Sárkány éve? Itt elolvashatod!

 

Ne feledd! Kollégáink várják a hívásod!

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23

Emelt díjas vonalunk: 0690603831 (508Ft/perc)

Szlovákia: 0900 605 605 (1,6Eu/perc)

Ausztria +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod: www.asztroklub.hu/webaruhaz

*a webshopban azonnal megrendelheted a perceket.

Amennyiben NEM felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, akkor rendelj az ügyfélszolgálaton!

Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15