You are currently viewing Az asztrológia rejtett titkai – Rólad mi derül ki?

Az asztrológia rejtett titkai – Rólad mi derül ki?

Nagyon sokan nem tudják, de a káldeus asztrológia úgy tartja, minden évet egy-egy ősbolygó ural. Hét égitest tartozik az ősbolygók közé: a Mars, a Nap, a Vénusz, a Merkúr, a Hold, a Szaturnusz és a Jupiter. A bolygók a tulajdonságaik által vannak hatással az emberiségre, és feladatokat adnak nekünk az aktuális évben.

ITT TALÁLOD A CIKKET, ha nem tudod kiszámolni, hogy melyik bolygó évében születtél!

Az alábbiakban láthatod a káldeus asztrológia szerint az egyes ősbolygók alatt született személyek tulajdonságait és feladatait:

  1. Mars évében születtél:
    • Tulajdonságok: Azok, akik a Mars alatt születtek, általában erőteljes, dinamikus és akcióorientált egyének. Nagy lendülettel vetik bele magukat a kihívásokba, és határozottan küzdenek a céljaikért.
    • Feladatok: A Mars alatt születetteknek az az elsődleges feladatuk, hogy megtanuljanak uralkodni az impulzivitásukon és a haragjukon. Fontos, hogy tanuljanak meg irányítani és vezetni másokat, miközben megőrzik az együttműködés és az empátia képességét.
  2. Nap évében születtél:
    • Tulajdonságok: A Nap alatt születettek rendkívül karizmatikusak, önbizalommal teli egyének. Kreatívak és hatékonyak, és hajlamosak vezető szerepet vállalni az élet különböző területein.
    • Feladatok: A Nap alatt születetteknek ki kell fejleszteniük az önfelismerést és az önszeretet képességét, miközben megtartják a szerénységet és az empátiát mások iránt. Fontos, hogy tanuljanak meg egyensúlyt teremteni a vezetői hajlamuk és a másokkal való együttműködés között.
  3. Vénusz évében születtél:
    • Tulajdonságok: A Vénusz alatt születettek rendkívül kedvesek, kreatívak és társaságkedvelőek. Képesek a szépség és a harmónia iránti érzékenységre, és vonzzák az embereket a bájukkal.
    • Feladatok: A Vénusz alatt születetteknek el kell sajátítaniuk az önállóságot és az önellátást, miközben megőrzik a kapcsolatok fontosságát és az empátiát mások iránt. Fontos, hogy megtanulják értékelni és szeretni önmagukat, hogy képesek legyenek szeretetet adni és kapni.
  1. Merkúr évében születtél:
    • Tulajdonságok: A Merkúr alatt születettek intelligensek, gyors gondolkodásúak és kommunikatívak. Képesek gyorsan feldolgozni az információkat és hatékonyan kifejezni magukat.
    • Feladatok: A Merkúr alatt születetteknek fontos megtanulniuk figyelni és hallgatni másokra, miközben megőrzik az éles intellektusukat és a kommunikációs képességeiket. Fontos, hogy elkerüljék a túlzottan érzékeny vagy manipulatív embereket, de tanuljanak meg nyitottak lenni mások nézőpontjaira.
  2. Hold évében születtél:
    • Tulajdonságok: A Hold alatt születettek érzékenyek, intuitívak és hangulatfüggőek. Átlagon felül képesek mély érzelmi kapcsolatok kialakítására és az empátia megnyilvánítására.
    • Feladatok: A Hold alatt születetteknek fontos megtanulniuk kordában tartani az érzelmeiket és megtartani a belső egyensúlyukat, főleg változó körülmények esetében. Fontos, hogy képesek legyenek kifejezni az érzéseiket és elfogadni mások érzéseit, miközben megtartják az önállóságukat és az függetlenségüket.
  3. Szaturnusz évében születtél:
    • Tulajdonságok: A Szaturnusz alatt születettek kitartóak, felelősségteljesek és céltudatosak. Általában mindent komolyan vesznek az életükben és hihetetlen önuralmuk van.
    • Feladatok: A Szaturnusz alatt születetteknek fontos megtanulniuk megszabadulni a félelmeiktől. El kell kerülniük az önrombolás, önpusztítást. Mindig szem előtt kell tartaniuk a felelősségteljes hozzáállást. Fontos, hogy tanuljanak meg hinni önmagukban és kitartani a céljaik eléréséért, miközben a türelmet és az alázatot gyakorolják.
  1. Jupiter évében születtél:
    • Tulajdonságok: A Jupiter alatt születettek optimisták, nagylelkűek és kalandvágyóak. Képesek nagyban gondolkodni és hajlandóak kockázatot vállalni az új lehetőségek keresésében.
    • Feladatok: A Jupiter alatt születetteknek fontos megtanulniuk mértéket tartani az optimizmusukban és a túlzott idealizmusukban. Fontos, hogy képesek legyenek realisztikusan szemlélni a körülményeket és a célokat, miközben megőrzik a hitüket és az optimizmusukat. Fontos, hogy tanuljanak meg másokat is támogatni és inspirálni a fejlődésükben.

Fedezd fel a csillagok titkait az asztrológusunkkal!

Az asztrológia rejtett titkai

Kíváncsi vagy, mit rejt számodra az Univerzum? Ismerd meg az ősi káldeus asztrológia varázslatos világát, és hagyd, hogy az égitestek megvilágítsák az életed útját!

Miért érdemes asztrológiai elemzést kérned?

Tapasztalt és megértő asztrológusunk segítségével mélyebbre hatolhatsz az egyes ősbolygók hatásaiba. De tudni fogod azt is, hogy jelenleg melyik bolygó uralkodik az életed felett, és feladatokat, lehetőségeket hoz neked a következő periódus! Hívj minket, és lépj be az asztrológia csodálatos világába!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!