You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya márciusra ?

Mit üzen a cigánykártya márciusra ?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a márciusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Katonatiszt

Jelentése jóslásnál:  Célok, fegyelem, segítő férfi 

Leginkább azoknak kedvez ez a kártya, akiknek hivatása van, aki szívén viseli munkáját. Amennyiben valamilyen pályán vagy, figyelemmel és kitartással nagyon jó hónapod lehet. Konfliktusokra számíthatsz, de minden eszközöd meglesz a gondok megoldásához. Anyagi helyzetedben is legjobban akkor tudsz sikeres lenni, ha megfogod a pénzt és nem pazarolsz. Bizonyos tettek hatással vannak a karmádra, a sorsodra, így a pazarlás az mindig képes téged lehúzni. A tízmilliószor nap március hetedikén nagy szerencsét hozhat! 

Kérd a tízmilliószoros nap titkos áldását! Most nem muszáj emelt díjas vonalat hívnod, nézd meg ITT, hogyan érsz el minket sokkal olcsóbban!

Szeremben azoknak kedvez ez, akik egy igazi férfira vágynak. Más esetben érdemes az elmaradt ígéretekre koncentrálni. Sok előre megbeszélt dolog futott zátonyra a kapcsolatodban, így ideje néhány dolgot bepótolnotok. Amennyiben nincs párkapcsolatod és szíved hölgyét keresed, sajnos ez a március nem adott számodra kedvező lapot. 

ITT megtalálod a bőségteremtés 3 legbiztosabb módját!

Második lap: Vágy

Jelentés jóslásnál: Korlátok, tervek és új célok. 

A hónap végére már be leszel sózva, ami nagyon zavarja a munkahelyi sikereidet. Vajon képes leszel mindenre megfelelően koncentrálni, vagy a tavasz fog hatalmas erővel megrészegíteni? Ez az önlegyőzés hónapja lesz számodra, ami ha sikerül, anyagilag jól zárhatsz majd. Munkádban is szerezhetsz egy pár jó pontot, sikertelenség esetén rosszat. Még a tavaszi napforduló előtt próbálkozz szerencsével vagy valamilyen mágikus praktikával. 

Ez a szerelem hónapja! Lehet, hogy munkádban nem leszel túl sikeres, de boldog és szerelmes hónapnak nézhetsz elébe, hol párodból is felszínre törhet a romantikus énje. Éld meg a boldogságot és próbálj egyensúlyt tartani munka és szerelem között! Amennyiben nincs párkapcsolatod, napforduló környékén próbálj kimozdulni, találkozz emberekkel, mert valaki keres téged! 

Kérd a tavaszi jóslatod!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt ITT, már 2980 Ft-tól!

Ne hagyd ki a tavaszi időszak legerősebb pénzbevonzó kódjait! ITT vannak!

Harmadik lap: Remény 

Jelentés jóslásnál: Szép jövő, hosszú távú tervek megvalósulás  

Márciusban a tízmilliószoros nap komoly fordulatokat hozhat az életedbe. Munkádban megalapozhatod most az egész éved, sőt, akár jelentős előrelépésre is számíthatsz. Fordulópont a március közepe lehet. Vigyáznod kell az emberi kapcsolataiddal, mert egy vita könnyen letörhet a hónap második felében! Pénzügyeid közepesen alakulnak és a 0szerencséd sem fog cserben hagyni. 

Szerelemben akár gyermekáldásra is utalhat ez a kártya, különösen napforduló idején.  Egy jó lap, ahol a közös tervek és célok megvalósulása a legfontosabb. Érdemes bizonyos dolgokat feláldozni azért, ami szükséges. A boldogság mindig jelen van, de időnként küzdenetek is kell. Amennyiben nincs párkapcsolatod, egy jóslatból megtudhatod, mikor lesz, mert lesz! 

Jön a szerelem! Várunk vonalunkon, válassz ITT kedvezményes csomagjaink közül, és rögtön felkerülsz az év legerősebb, tízmilliószoros bevonzására is!