You are currently viewing Cigánykártya jóslás júliusra!

Cigánykártya jóslás júliusra!

A cigánykártya jóslás júliusra sok jót mutat. Persze ehhez mi magunk is kellünk, mert egyáltalán nem mindegy, hogy fejünk pozitív vagy negatív gondolatokkal van-e teli!

Az első és legfontosabb üzenet, hogy próbáljuk meg kontrollálni magunkat. Amennyiben eszünkbe jutna egy rossz gondolat, vagy kimondanánk egy olyan mondatot magunkra vonatkoztatva, mely negatív jellegű, álljunk meg egy pillanatra és cseréljük azt fel pozitívvá.

Például: „Nekem ez úgyse sikerül.” vagy „Én erre nem vagyok képes.” helyett mondjuk azt, hogy „Igenis, meg tudom csinálni!”, „Képes vagyok rá!”.

Ha ezt gyakorlod és meg is tartod, a júliusi hónap elképesztő sikereket hozhat neked, mert teli van csodás bőségenergiákkal.

Derítsd ki ITT személyes számod, ami megmutatja, milyen jövő vár rád!

Karrierben nagyon fontos, hogy ne csak a saját fejed után menj. Szükséged lehet tanácsokra, esetleg új emberekre ahhoz, hogy megléphess egy olyan dolgot, mely sokkal előrébb visz. A cigánykártya jóslás szerint ebben a hónapban nagyobb bevételt tudsz magadnak kiharcolni, ha megfogadod a fenti tanácsot.

Pénzügyekben akkor tudsz fejlődni, ha betartod azt, amit a pozitív gondolkodásról kértem. Az Univerzum csak azt lepi meg bőséggel, aki nem mondott még le a gyarapodásról, és aki nem fél a pénztől. Ha a szívedben hála van, kész vagy befogadni a változásokat és nem lennél rest a jutalomból másoknak is adni, szinte biztosra veheted, hogy még július folyamán több pénzed lesz.

Mi segíthetünk, ha szívesen kipróbálnád a szerencséd valamilyen játékon. Keresd fel Szegedi Pannit a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p, aki az égiektől megfelelő nyerőszámokat hívhat le neked!

Júliusban nagyon sokan találnak egymásra a cigánykártya jóslás szerint. Most olyan erős és boldogsággal teli szerelmek születnek, melyek elkísérhetnek egész életeden át. Hallgass a szívedre, pontosan megsúgja majd, hogy ki az, akit választanod kell magad mellé! Ha te is azon szerencsések közé tartozol, akik ilyen társra lelnek, becsüld meg nagyon, szeresd a hibáival együtt, hiszen ezt te is elvárod cserébe a másiktól.

Egészségeddel kapcsolatban csak annyit kérnek a lapok, hogy minél több egészségtelen ételt száműzz a mindennapokból, és itt a strandszezon, ússz sokat! Egészséges testben lakik az egészséges lélek, és ha törődsz magaddal, az Univerzum is ellát mindenféle jóval!

Tudni akarsz minden jó lehetőségről? Nem szeretnél elmenni egyetlen boldog történés, és a szerencséd mellett sem? Akkor kérj személyre szabott cigánykártya jóslást júliusra, nagyon sokat fog neked segíteni! Keresd fel Sárát vagy Xalent a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p)!

Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk!