eves horoszkop

2020 évi horoszkóp

Kos

A tűz ebben az esztendőben veled lesz. Főnixként éledsz újra s hagyod magad mögött az elmúlt éveket. A megújulás az élet minden területén érvényesülni fog. Anyagiakban már tavasszal, új állásajánlat miatt, javulni fognak a mutatóid. A szerencse is segíteni fog, de az kissé árnyaltabb módon. A szerelem viszont tüzes lesz, ha nem érkezett meg még eddig. Amennyiben már kapcsolatban vagy, ebben az esztendőben a család és a gyermek lesz a központi kérdés. Hívd Andynát a 0690603831-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a téged segítő erőket 2020-ban! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bika

A sors szeretni fog 2020-ban, viszont a hangulatod nagyon változó lehet. Úgy érzed majd, nincs sok energiád semmire ebben az esztendőben, viszont ha valamit mégis elkezdesz, akkor hamar erőre kapsz. Éppen ezért vágj bele a dolgok közepébe bátran! „Evés közben jön meg az étvágy” - tartja a mondás. Anyagiakban közepes éved lesz, de inkább jó, mintsem rossz. Szerelemben viszont vigyázz, mert könnyen kísértésbe eshetsz! Egy régi szerelem bizony újra aktív lehet. Meglévő kapcsolat esetén okozhat ez számodra némi gondot. Hívd Lilit a 0690603831-es számon (485Ft/perc), tudd meg, jelenlegi párod hű-e hozzád a jósnő szerint!  

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Ikrek

Egy új év, egy évtizedet indító év! Neked nagy a tét, mert nem hibázhatsz most, hiszen eldől az, milyen minőségben éled meg az elkövetkező tíz évet. Éberség és kitartás, mindkettő eredményt hozhat pénzügyekben 2020-ban. Most akár a gazdagság alapjait is megteremheted! Leginkább az ősz és a tavasz lesznek sorsformáló hatással rád. Szerelemben ne légy most bizonytalan. Párod mellett tarts ki a nyári hónapok nehézségei alatt. Amennyiben még nincs párkapcsolatod, könnyen lehet, hogy még a tél végén rád talál a szerelem. Hívd Happyt a 0690603831-es számon (485Ft/perc), tudd meg, honnan ismered fel az igazit, a cigánykártya jóslat szerint! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Rák

Végre egy igen jó év vár rád! Ragadj meg minden lehetőséget, mert a siker most kódolva lesz számodra. Ami most elkezdődik, az nem csak ebben az esztendőben kíséri majd sorsod. Figyelj a szerencsére is, mert ebben az esztendőben a legszerencsésebbek között is lehetsz. Szerelemben végre teljesülnek vágyaid. Párod és közted komoly változások állnak be. Megszűnik a távolság és elkezdődik az akadálymentes, mély kapcsolat. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (485Ft/perc), tudd meg, miben lehetsz leginkább szerencsés a horoszkóp szerint! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Oroszlán

A teljesség nem csak a pénzből áll. Idén több időd jut majd családodra, így ezt használd ki! Pénzügyeid viszonylag jól alakulnak, de nem ez lesz a legjobb éved. Nyáron érdemes tartalékokat felhalmoznod, mert az őszi időszak végén több váratlan kiadásod is lehet. Szerelemben ne tégy felelőtlen ígéreteket! Gondolj arra, hogy több családtagod is igényt tart rád, szerelmeden kívül. Amennyiben nincs még kapcsolatod, a nyár első hónapja meghozhatja az igazi szerelmet! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogy van-e rajtad rontás a legjobb szakember szerint! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Szűz

A sors kegyes lesz hozzád ebben az évben. Már az év első hónapjaiban látod, hogy munkában rendkívül sikeres leszel, ami pénzben is jót jelent majd. Valahogy képes leszel mindent úgy megragadni, hogy az működjön és nyereséges is legyen. A pénz rád talál majd mindenhol ebben az évben. A szerencse is veled lesz, de inkább siker az, amit te szeretsz. Szerelemben boldog és kiegyensúlyozott leszel. Légy kicsit óvatos, mert valamilyen oknál fogva az ellenkező nem rajong érted. Sok kísértés vár rád, de te venni fogod az akadályokat. Amennyiben nincs meglévő kapcsolatod, több lehetőséged is lesz arra, hogy megállapodj. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a személyes horoszkópod!  

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Mérleg

A 2020-as esztendő nem egy szokványos év lesz számodra. Több fronton is várható váltás. Könnyen lehet, hogy tavasszal lesz egy munkahelyváltásod, ami miatt kicsit felfordul az életed. Ne ijedj meg a kihívásoktól, képes vagy új dolgokat gyorsan megtanulni! A váltás pénzügyi erősödést eredményezhet, ami számodra nagyon fontos. Szerelemben sokszor kerülhet sor közted és partnered között civakodásra. Viharos lesz a nyár, de az ősz már hordoz magában némi idillt. Mindennek ellenére egy jó év ez a gyermekvállalásra is. Amennyiben nincs párkapcsolatod, az ősz hozhat számodra nagy szerelmet. Hívd Xalent a 0690603831-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogy szerelemben miért csak ősszel lesz változás! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Skorpió

Jobban kell összpontosítanod a környezetedre. Nem mindenki lesz veled őszinte. A horoszkóp sorai szerint viharos esztendőre számíthatsz. Próbálj kevésbé szókimondó lenni, mert az igazság sokaknak fáj. Munkában is lehetnek gondjaid, de anyagiakban egész jó évre számíthatsz. Szerelemben sok bizonytalanságot okozhat partnered családja. Nem mindig vagy képes kezelni anyósod vagy apósod viselkedését. Sokszor gondolsz arra, hogy jobb lenne egyedül. Érdemes partnereddel megbeszélni a gondjaid. Amennyiben nincs párkapcsolatod, már a tavasz első hetei meghozhatják számodra a szerelmet! Hívd Boszi Katát a 0690603831-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e rajtad rontás vagy átok! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Nyilas

A 2020-as esztendőben érdemes a tanulásra is összpontosítanod a munka mellett. Nem csak egy éved sorsa dőlhet most el! Ideje felvállalnod a benned megbúvó ambíciókat. A pénz nem csak munkával folyhat be, az idén a szerencse többször is pártfogásba vehet. Szerelemben az év első felében megismerhetsz valakit. Nagyon gyorsan haladnak majd a dolgok, szinte te magad sem fogod elhinni, ami magánéletedben történhet! Meglévő kapcsolat esetén ne titkolózz párod előtt, most komoly válságot okozhatsz azzal, ha nem vagy őszinte. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod mennyire őszinte veled a jóslat szerint! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Bak

Szeretsz alapos és átgondolt lenni. Most viszont sokszor akar majd a sors gyors döntésekre kényszeríteni. A kapkodást kerüld el, mert mindent maximálisan el akarsz végezni. A siker titka számodra továbbra is a kitartó munka és az alaposság. Pénzügyekben sem eshetsz ki a megszokott ütemből. A váratlan kéréseket fontold meg többször is! Kölcsön adnod ebben az esztendőben nem biztos, hogy érdemes. Szerelemben légy kitartó, mert bizony az igazit megismerheted ebben az évben. Meglévő kapcsolatodban zavartalan év várható. Hívd Violát a 0690603831-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mi vár rád a jövőben!  

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Vízöntő

A 2020-as esztendőben pénzügyeid leginkább tavasszal alakulnak jól. Az év további részét inkább a visszafogottság jellemezheti majd. Leginkább akkor lehetnek anyagi gondjaid, ha vállalkozásból élsz. Munkában viszonylag sikeres évre számíthatsz. A szerencse 2020-ban az év utolsó felében lehet majd legjobban segítségedre. Sok bizonytalanság születhet meg párkapcsolatodban. Jobb, ha minél előbb megbeszélitek a gondokat. Az év első hónapjaiban érdemes átértékelnetek mindent. Amennyiben nincs kapcsolatod, ismerkedésre a legkedvezőbb hónap a május lesz. Hívd Megmondót a 0690603831-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mikor ér a legnagyobb szerencse! 

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!

Halak

Az év első három hónapját érdemes kihasználnod, mert az szerencsésebb lesz, mint a többi. Ilyenkor pénzügyeidre is jótékonyan hathatsz, különösen, ha az üzleti életben tevékenykedsz. Munkában inkább a pozíciód stabilizálhatod, aminek szintén meg van a maga előnye. A szerencse kismértékben lehet veled, bár ezt érdemes majd felerősítened, mert most a szerencseszámaid akár pénzt is hozhatnak! Szeremben ne légy mindig szókimondó, légy egy kicsit titokzatos. Különösen, ha még nem vagy párkapcsolatban. Meglévő kapcsolatodban zavar jelei mutatkozhatnak majd a nyár derekán. Hívd Edit Jósnőt a 0690603831-es számon (485Ft/perc), kérj ráhatást a szerencsére 2020. legjobb szerencsemágiája által!  

Személyre szabott horoszkópot itt kérhetsz!
Close Menu