eves horoszkop

2022 évi horoszkóp

Kos

03. 21. – 04. 19.

A horoszkóp szerint hosszú évek óta a legszerencsésebb esztendőd jön. Eljött a szüret ideje, amiért alaposan meg is dolgoztál az elmúlt időszakokban. Meglepően jól jöhet össze minden próbálkozásod a munka területén. Az új lendület ősz elején egy picit alábbhagyhat, de a tél kezdetén újabb, váratlan szerencsére számíthatsz pénzügyekben. Szeretnéd kicsit megsiettetni az anyagi bőséget? Akkor téged vár Ariel a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), hogy felírjon az újévi nagy pénzvonzásra!  

Ha párban élsz, végre sok olyan kérdésre is megnyugtató választ kapsz, ami régóta foglalkoztat. A rokoni, családi viszálykodások még közelebb hoznak titeket pároddal a nyár folyamán. Ha még nincs párod, az év közepére lesz lehetőséged esélyt adni egy régi kapcsolatodnak.

Ariel

288 kód

Bika

04. 20. – 05. 20.

2022-ben a különböző életterületek összehangolására és a stabilitásra kell törekedned. Az egyensúlyt a karrier és a magánélet között többé-kevésbé sikerülhet megteremteni nyárig. Egy régóta húzódó pénzügyi problémára, vagy jogi ügyre kerülhet pont nyár közepén, esetleg jelezhet az éves horoszkóp sikeres adás-vételt is. Hasonlóan szerencsés időszakot ígér az ősz a karriereddel kapcsolatban is. Új lehetőségek nyílnak ki előtted, de a sikerért meg kell dolgoznod. 

A párkapcsolatban élő Bikáknak pár lépést vissza kell venni az egóból, és tavaszra már újra elő lehet állni azokkal a tervekkel, amelyeket eddig kettétört az önző hozzáállás. Szingliként a tavasz lesz a te évszakod, de az igazi szikra nyáron lobban majd be. Eddig elkerült a szerelem? Tudd meg Jázmintól a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), nincs-e rajtad szerelmi kötés!

Jázmin

522 kód

Ikrek

05. 21. – 06. 21.

2022 az Ikrek számára az újdonságok kipróbálásának éve. Tavasz elején döbbensz rá, hogy a járt utat néha érdemes a járatlanért elhagyni. Pénzügyileg mindenképpen kedvező változásra számíthatsz az év második felétől. Ősszel új lendületet kapsz a pozitív anyagi fordulatok miatt, ezért több munkád lehet, de számtalan új és fontos szakmai kapcsolatra is szert tehetsz. Egy régi, peres jellegű ügy lezárására van esély az év folyamán. Bebiztosítanád mielőbb magad? Hívd Sárát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd a 2022-es sikerkódod! 

A párkapcsolatban élőknek a bevállalós hozzáállás szenvedélyes hónapokat hozhat az év közepétől. Ha egyedül vagy, külföldről érkezhet egy hír vagy jel, ami elhozhatja nyárra a vágyott párkapcsolatot az életedbe.

Sára

351 kód

Rák

06. 22. – 07. 22.

A kora tavaszi hónapoktól pozitív változással számolhatsz életed összes fontos területén. 2022 igen szerencsés év lehet a csillagjegy szülötteinek, az évek óta dédelgetett álmok idén szinte kivétel nélkül megvalósulhatnak. Nem csak pénzügyileg várható gyarapodás, de a munka területén is kedvező évre számíthatsz. Őszre beérhet az évek óta dédelgetett szakmai projekt, amelyben senki nem hitt. Hogy a szerencse tényleg ne kerülhessen ki, jobb, ha még újév előtt megnézeted, nincs-e rajtad blokk, átok vagy rontás. Hívd Gábrielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Ha párban élsz, végre ismét elérkezett a ti időtök, és idén kettőtökre is tudtok koncentrálni. A tavalyi év sok váratlan dolgot hozott, ami nem feltétlenül kedvezett a kapcsolatotoknak – idén azonban ez egészen másképp lesz. Szingliként a munkahelyeden vagy a hobbid révén találhat meg az új szerelem az év második felében.

Gábriel

323 kód

Oroszlán

07. 23. – 08. 22.

Ha Oroszlán jegyben születtél, 2022-ben minden döntésedet alaposan meg kell fontolnod. A magánéletben és a karrierben is nagy változások és nagy lehetőségek előtt állhatsz. Ha jól döntesz, a munkában egy számodra teljesen új területen ígérkezik siker, vagy az eddig hobbinak gondolt elfoglaltság hozhat meglepően komoly anyagi biztonságot. Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj éves cigánykártya jóslást a megfelelő lépések és a szerencséd érdekében!

Ha van párod, a nyári hónapokra sikerülhet túllendülni egy számodra komoly érzelmi konfliktuson. Ősztől pedig harmonikus időszakot élhettek meg, ami még jobban összekovácsol titeket. Ha szingli vagy, egy bátor döntés következtében tavasszal már lehet, hogy nem leszel egyedül.

Panni

830 kód

Szűz

08. 23. – 09. 22.

A 2022-es év nagy meglepetése lesz a Szüzek előrelépése karrierben. A tavasz a tanulásé lesz, ami szorgalmas munkával hoz eredményeket nyárra. Ősszel élményekkel teli esemény vagy utazás lehet kilátásban. Ha ügyes leszel, az ünnepeket már jelentős anyagi biztonságban töltheted. Ebben az évben igen szerencsés leszel egészségügyi téren, sokat javulhat a fizikai állapotod egy új hobbidnak köszönhetően. Ne hagyd abba, a külsődön is látszik majd a változás!

Ha kapcsolatban élsz, az újév a szenvedély éve lesz. Tavasszal lehetőség adódik előrébb lépni az otthonteremtéssel kapcsolatban. Ha egyedül vagy, nyár elejére kemény munkával éred el azt a kirobbanó formát, ami ősszel összehozhat valakivel. Régóta várod már az igazit? Keresd fel Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), ő már sokakat hozzásegített egy igazán boldog kapcsolathoz!

Xalen

453 kód

Mérleg

09. 23. – 10. 22.

A 2022-es évben nagyon elfoglaltak és igen sikeresek lesznek a Mérlegek az éves horoszkóp szerint. Nemcsak a régi projektek fejeződnek be számodra, de tavasszal lesz erőd újakba is belevágni. A tavalyról húzódó kritikus munkahelyi probléma az év elején megoldódhat. Nyáron egy apró egészségügyi probléma nagyon megijeszthet, viszont gyorsan rendeződnek a dolgok, nem lesz mitől tartanod. Szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni az évből? Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), az éves kártyajóslás minden jó lehetőségedet megmutatja!

Szerelmi életed teljesen új dimenziókat nyit március környékén, te magad is meglepődsz majd a pozitív változáson. Nyár közepén teljes testi és lelki összehangolódás várható. Szingli Mérlegként a tavasz lesz a te évszakod, egy barátságból szerelem lehet, amit télen akár összeköltözés is koronázhat.

Marcus

993 kód

Skorpió

10. 23. – 11. 21.

Az év a Skorpiók számára dinamikusan indul, az év első hónapjában rengeteg lehetőség találhat majd meg. Vállalkozni, új munkát keresni azonban csak tavasz közepétől érdemes, addig az előkészületeken legyen a hangsúly. Kisebb egészségügyi probléma léphet fel ősszel, de az odafigyeléssel és egészségesebb életmóddal tél elejére már nyoma sem marad.

Párkapcsolatban végre vége van a szavak és ígérgetések időszakának. A kedvesed belátja, hogy a jövő nagy terveivel kapcsolatban a te utad a járható. Ősszel váratlan szerencsés fordulat tesz titeket még boldogabbá. Ha még egyedül vagy, az év elején rögtön betoppanhat valaki az életedbe, ha nyitott vagy a közeledésére. Próbálj meg ebben az évben nagyobb bizalommal lenni mások iránt. Ha kérdésed lenne magánéleteddel kapcsolatban, Eugénia várja a hívásod a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kiváló látó és kártyajós!

Eugénia

486 kód

Nyilas

11. 22. – 12. 21.

Vegyes események nyithatják az évet, de a küzdelmes időszak után kora őszre megérkezhet a várva várt harmónia és biztonság. Tavasszal esélyed lesz egy teljes fizikai és lelki regenerálódásra, és erre szükséged is lesz, mert ha elég kitartó leszel, az év közepétől belevághatsz a régóta dédelgetett nagy tervedbe. Szeretnéd, ha 2022-ben végre nem lenne előtted semmilyen akadály? Akkor kérd az éves sikermágiát Lunczer Judittól a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Ha párkapcsolatban élsz, az év elején a párod végre ismét rád koncentrál, és azon ügyködik majd, hogy minél inkább elnyerje a szerelmedet és a bizalmadat. Szingliként tavasszal bemutathatnak neked valakit, akivel a közös hangot egyből megtalálod. Azért vigyázz, ne legyél meggondolatlanul szókimondó, mert megbánthatod vele új párodat!

Judit

935 kód

Bak

12. 22. – 01. 19.

2022-es éves horoszkóp a Bakoknak komoly karriersikereket ígér, ami lehet előléptetés, új munkahely, vagy egy régóta tervezett vállalkozás elindítása. A karrierrel kapcsolatos döntések jó irányba visznek, azonban fontos, hogy semmiképp se legyél elbizakodott, mert a sikerek csak akkor lehetnek hosszú távúak, ha képes leszel csapatjátékosként játszani. Pénzügyekben is igen jelentős fellendülés előtt állhatsz, ami érezhető minőségi változást hoz el az évben. Ha viszont egy ideje nem jók a pénzügyek, érdemes megnézetned, mi gátolja a pénz áramlását nálad, hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Az évben úgy tűnik, egy újabb taggal bővül a család, akit imádni fogsz, de nem biztos, hogy feltétlenül saját gyermekre kell gondolni. Egyedülállóként az év második felére újra összemelegedhetsz egy régi ismerősöddel, vagy régi barátoddal, akivel már komolyabb tervekben gondolkodhattok.

Viola

619 kód

Vízöntő

01. 20. – 02. 18.

A Vízöntőknek a 2022-es év alapvetően békésnek és nyugodtnak ígérkezik. Munkatársaidnak és a főnökeidnek is bizonyítanod kell a rátermettségedet az év első hónapjaiban, de ennek meglehet majd a gyümölcse nyárra. Ha szabályozod a kiadásaidat, anyagi felemelkedés vár rád ősz tájékán. Kérj éves kártyavetést Aurethieltől a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogyan lehetsz valóban nagyon sikeres munkában és pénzben az év folyamán!

Ha kapcsolatban élsz, lehet, hogy pár nehéz döntést kell meghoznod, mert nem lehet mindig a saját érdekeket mások mögé sorolni. A párod értékelni fogja az évek során tanúsított önzetlenségedet. Szingliként ősszel már kopogtathat az ajtón egy reményteli új kapcsolat, de jelez a horoszkóp új lakóhelyet vagy egy régóta várt elköteleződést is.

Aurethiel

530 kód

Halak

02. 19. – 03. 20.

A 2022-es év esélyt ad a Halaknak arra, hogy a régóta függőben lévő befejezetlen ügyeire pontot tegyen. Ügyelned kell az egészségedre, mert az év közepén stresszes időszak ígérkezik, és azt megérzi a fizikumod. Anyagi téren igen erős év várhat rád, a komolyabb beruházásokra az év második fele a legalkalmasabb. Nem csak pénzügyi gyarapodást ígér az éves horoszkóp, de úgy tűnik, ez lesz a karrier éve is. Várhatóan már kora tavasztól jelentős változásokban lehet részed.

Ha egyedülálló vagy, ez az év inkább a szenvedélyes, rövidebb-hosszabb ideig tartó kapcsolatoknak kedvez. Ha párkapcsolatban élsz, a tavasz komoly döntések elé állíthat, a pároddal valószínűleg magasabb szintre emelitek a közös életeteket. Mindig jól jön, ha a megfelelő döntéseket tudod meghozni magánéletedben. Kérj egy éves szerelmi jóslást, hívd Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Gabi

985 kód

Close Menu
×
×

Cart