You are currently viewing A Skorpió szuperhold figyelmeztet – minden csillagjegynek

A Skorpió szuperhold figyelmeztet – minden csillagjegynek

Április 24-én egy különleges és erőteljes Skorpió Telihold tetőzik, mely nem csupán egy átlagos holdfázis, hanem egy szuperhold is, amelynek hatása mélyreható és jelentős lehet az életedre.

A Skorpió Telihold mindig is az intenzitás és a transzformáció jegyében hat, felkavarva az érzelmeket és lehetőséget adva a belső átalakulásra.

Ebben a cikkben felfedjük, hogy milyen üzenetet hoz számodra ez a különleges holdfázis, és hogyan befolyásolhatja a párkapcsolatodat, pénzügyeidet és általában az életedet. Minden csillagjegy számára személyre szabott üzeneteket találsz!

Kos (március 21 – április 19)

szerelmi horoszkóp

A Skorpió telihold alatt figyelj oda az érzelmeidre és azokra, akik fontosak számodra. Talán ideje felülvizsgálnod a kapcsolataidat és megtisztítanod az energiákat! Van olyan dolog a közvetlen környezetedben, ami már nem szolgál téged. Pénzügyeidben is légy óvatos, és ne hagyd, hogy az érzelmi döntések befolyásoljanak!

Bika (április 20 – május 20)

szerelmi horoszkóp

A Skorpió telihold üzenete számodra, ne hagyd, hogy a félelem vagy a bizonytalanság elhomályosítsa a céljaidat! Most itt az idő a változásra és a megújulásra. Legyen szó párkapcsolatról vagy pénzügyekről, merj kilépni a komfortzónádból!

Ikrek (május 21 – június 20)

szerelmi horoszkóp

A Skorpió telihold inspiráló üzenete arra ösztönöz, hogy bátran kommunikálj és oszd meg az érzéseidet. Ne rejtsd el magadban azokat a dolgokat, amelyek fontosak számodra! Pénzügyi területen légy óvatos, és ne hagyj figyelmen kívül semmilyen jelzést vagy intuíciót!

Rák (június 21 – július 22)

szerelmi horoszkóp

A Skorpió telihold arra kér, hogy fordíts figyelmet a belső világodra és az érzéseidre. Ez az időszak ideális arra, hogy megvizsgáld, mi szolgál téged a legjobban, párkapcsolatodban és a pénzügyeidben. Engedd el azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged!

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

szerelmi horoszkóp

A Skorpió telihold arra ösztönöz, hogy merj kockáztatni és hinni saját képességeidben. Ne félj kiállni az igazadért, legyen szó párkapcsolatról vagy pénzügyekről. Most itt az idő, hogy a belső erőd és szenvedély vezessen!

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

szerelmi horoszkóp

A Skorpió telihold arra kér, hagyj időt arra, hogy megvizsgáld a kapcsolataidat és a pénzügyeidet. Légy tudatos azzal kapcsolatban, hogy milyen energiákat hozol be az életedbe, és hagyd el azokat, amelyek már nem szolgálnak téged. Bízz az intuíciódban!

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A Skorpió telihold üzenete arra ösztönöz, hogy egyensúlyt teremts az életedben és a kapcsolataidban. Légy nyitott a változásra és a mélyebb megértésre! Pénzügyi területen légy óvatos, és ne hagyj figyelmen kívül semmilyen jelet vagy jóslatot!

Skorpió (október 23 – november 21)

szerelmi horoszkóp

A Skorpió telihold szuperholdja mély belső átalakulást hozhat számodra. Figyelj oda az intuícióidra, és merj őszinte lenni magaddal és másokkal! Ez az idő arra szolgál, hogy újra kapcsolatba lépj a belső erőddel és megtaláld az egyensúlyt az életedben.

Nyilas (november 22 – december 21)

A Skorpió telihold arra ösztönöz, hogy merj szabadon kifejezni önmagadat és vállald az érzéseidet! Ne félj megnyitni a szívedet mások előtt, és hagyd, hogy az igazság és az őszinteség vezessen a célig. Pénzügyeidben légy tisztában a határaiddal és ne hagyd, hogy mások kihasználjanak!

Bak (december 22 – január 19)

szerelmi horoszkóp

A Skorpió telihold üzenete arra ösztönöz, szánj időt arra, hogy megvizsgáld a céljaidat és az értékeidet. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy elnyomjanak téged! Ez az idő arra szolgál, hogy megtaláld az egyensúlyt a munka és a magánélet között, valamint az anyagi stabilitásodat.

Vízöntő (január 20 – február 18)

A Skorpió telihold arra kér, hogy hagyd el a múltbeli sérelmeket és fájdalmakat, és engedd be a gyógyulást az életedbe. Merj nyitott lenni a szeretetre és az új lehetőségekre, legyen szó párkapcsolatról vagy családi kapcsolatokról. Legyél bátor és légy hű önmagadhoz!

Halak (február 19 – március 20)

A Skorpió telihold üzenete arra ösztönöz, hogy hallgass a belső hangodra és az intuícióidra. Figyelj oda az álmaidra és a vágyaidra, és légy nyitott azokra az üzenetekre, amelyeket az univerzum küld feléd. Ez az idő arra szolgál, hogy megerősítsd a kapcsolatot önmagaddal és másokkal.

Ha további részletekre vagy jóslásra lenne szükséged az üzenetekkel kapcsolatban, hívj minket bizalommal! Jósainkat a következő számokon éred el:

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23.
Emelt díjas vonalunk: 0690603831 (508Ft/perc)
Szlovákia: 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
Ausztria +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)
Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)
NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod: www.asztroklub.hu/webaruhaz
*a webshopban azonnal megrendelheted a perceket.
Amennyiben nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, akkor rendelj az ügyfélszolgálaton!
Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!