You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya májusra?

Mit üzen a cigánykártya májusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a májusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Bíró

Jelentése jóslásnál: hivatalos személy, komoly döntés 

Május havában éberen figyelned kell arra, amit csinálsz. Vállalkozóként könnyen jöhetnek váratlan ellenőrzések, míg munkavállalóként főnökeid ellenőrizhetnek többször. Minden csak azon múlik, milyen minőségben vagy felkészülve az ellenőrzésekre. Anyagiakban nem lesz rossz hónapod, veszteség nem érhet, ha csak nem jellemző rád a szabálytalan közlekedés, hiszen a bíró bírságot is jelenthet. A hónapban a hétfők kimondottan szerencsések lehetnek. Érdemes követned az asztrológiai eseményeket is! Kérd a személyes horoszkópod, illetve a bőség- és sikeráldást terveid megvalósításához! Válaszd ki ITT a számodra legmegfelelőbb jóslási csomagot!

Párkapcsolatodban az utóbbi időben az elvárások uralkodnak leginkább. Ebből gyorsan ki kell lépnetek, mert így sok értelmetlen civakodás lehet köztetek. Nem szabad más családtagok elvárásaival sem foglalkoznotok. Amennyiben nagyon rossz a párkapcsolatod, könnyen születhet végleges döntés a közös jövőtökről. Ha még nem találtad meg a párod, akkor viszont ne csüggedj, hiszen májusban lehetőséged lesz az ismerkedésre. A te dolgod pusztán annyi, hogy alaposan ne csak a szívednek, hanem a szemednek és az eszednek is tudj hinni, ha szükséges. 

Nézd meg ITT, mit ígér a május havi horoszkópod, hiszen sok jó tanácsa van a csillagoknak is májusra!

Második lap: Özvegy férfi 

Jelentés jóslásnál: magány, idősebb férfi

Májusban fontos, hogy magadra koncentrálj. Hivatásodban gyakran segítesz másoknak, ezért sokan kedvelnek a munkatársaid közül, de ez most inkább hátráltatna. Nem lesz mindenkire energiád, a legfontosabb most te magad kell, hogy legyél. Anyagiakban inkább negatív hónapra számíthatsz, jobb ha felkészülsz minden eshetőségre. A szerencse viszont különleges módon lehet veled, hiszen születési számaidba van kódolva a májusi hónapban a szerencséd. Kérd a szerencseszámaid májusra, amelyet a születési adataid segítségével adhatunk meg! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

Párkapcsolatban nem sok energia lesz május folyamán, de nem is szükséges ez a boldogsághoz. Amikor csak tehetitek, pihenjetek és élvezzétek egymás, kissé fáradt társaságát. A kötelező napi feladatok is nehezebben mennek, de ez sem jelent rosszat, hiszen vannak aktívabb és kevésbé aktív időszakok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen elcsavarhatja a fejed egy idősebb személy, aki talán nem csak korban nem illik hozzád. Minden azon áll vagy bukik, mennyire visznek majd el a pillanatnyi érzelmek.

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Használd EZEKET a mantrákat, hogy levédd magad a rossz energiák ellen!

Harmadik lap: Szerencse 

Jelentés jóslásnál: jó szerencse, kedvező fordulat

Jó hír formájában is érkezhet hozzád a szerencse munkádban. Amennyiben nem szereted a változásokat, nehezen fogod fogadni, de később megbarátkozol mindennel, amit a sors felkínált számodra. Pénzügyeidben a váratlan kiadások elkerülhetnek, illetve némi plusz bevételre is esélyed van. Most kedvezhet neked a sors. A szerencse ebben a hónapban szinte minden páros napon veled lehet. 

Párkapcsolatban sok váratlan dolog bukkan fel. Lehet, erősebbek az érzelmek, mint azt eddig gondoltad? A hétköznapokat a legnehezebb elfogadni, most mégis úgy érzed majd, jutalom minden nap, amelyet pároddal töltesz. Próbálj meg a most megélt  élményekből kicsit eltenni a jövőre is, hiszen nem mindig ilyen kedvezőek a lapok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban jó esélyed van arra, hogy megismerd az igazit. Nézesd meg, nem akadályozza-e valami a szerelem, vagy éppen egy nagyobb összeg megérkezését! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!