You are currently viewing Mit üzen a tarot Májusra?

Mit üzen a tarot Májusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a  májusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás

Első lap: Remete 

Éld meg a legerősebb tavaszi hónapot a maga valójában! A Remete lapja és a tavasz kéz a kézben járnak. Légy önmagad sikerének kovácsa a munkádban, s ha úgy érzed, találd meg a természetben a szerencsét hozó négylevelű lóherét. Pénzügyeidben jobb, ha senkivel sem kezdtek közös projektbe. Inkább maradj mindenben a magad ura, amiben csak lehet. Szerencsében viszont érdemes azokat a számokat követned, amelyek eddig is közel álltak hozzád. Kérj személyes szerencse-elemzést, hiszen több út is elvezethet májusban a nagy szerencséhez! Most nagyon olcsón hívhatsz minket, olvasd el a részleteket ITT!

Párkapcsolatodban sok akadály tárul fel előttetek. Nagyon fontos, hogy mielőtt partnereddel a megoldásról beszélnétek, előbb magadban kell mindent helyre tenned. Gondold át, mi is az, amit igazán szeretnél, mert könnyen lehet, hogy mindaz, amire neked szükséged lenne a kapcsolatban, nem érvényesül majd. Amennyiben nincs párkapcsolatod, a május nem a te hónapod. Ennek ellenére ne csüggedj, mert a lap arra utal, hogy kitűnő formába lendülhetsz júniusra!

Olvasd el ITT, mi mindent fed még fel életutadról az asztrológia tudománya!

Második lap: Akasztott ember 

Időnként az visz sikerre, ha a dolgok fordítottját látod. Igaz, ennek a sikernek ára van, hiszen sok kellemetlenségre számíthatsz munkádban. Jobb, ha kerülöd munkatársaidat és kicsit megtanulsz a saját fejed után menni. Amennyiben jól veszed az akadályokat, a siker könyvelve van. Anyagi helyzetedben sajnos váratlan kiadásokra, veszteségekre számíthatsz. Mindennek ellenére a szerencse melléd szegődhet. Legszerencsésebb a hónap utolsó hetén lehetsz. Tudd meg, van-e rajtad valamilyen ártó erő, ami akadályozna május folyamán! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket a legkedvezőbb percdíjjal!

jóslás

Szerelemben kicsit nem árt egyedül lenned. Az utóbbi időben túl sokat támaszkodtál partnered társaságára. Jobb a távolságtartás, az egyedüllét, s utána a szenvedélyes együttlét, mint az unott civakodás. Meg kell értened, hogy nem kell mindig pároddal lenned, még ha belül ezt is érzed helyesnek. Amennyiben nincs párkapcsolatod, lehet, nem ez a te hónapod. Inkább az önmegvalósítással foglalkozz, a lelki és testi egészségeddel, sporttal és kikapcsolódással!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Május havi szerelmi horoszkópod elárul még néhány titkot ITT!

Harmadik lap: Mágus 

Nem szabad lemondanod májusban azokról a dolgokról, amelyeket szeretsz és fontosnak tartasz! Munkád sokszor túl sokat követel, amiből nincs igazán hasznod. Jobb, ha kicsit visszaveszel és más dolgokra is elkezdesz koncentrálni. Terveidet gondold át, mert lehet, hogy rossz helyen és rossz időben vagy. Pénzügyeidben rendkívüli kiadásra nem számíthatsz a lap szerint. Mindennek ellenére túl tudsz költekezni. Legszerencsésebb telihold idején lehetsz, vagyis ebben a hónapban egyben a tízmilliószoros napon.

Szerelemben képes vagy partneredet újra elvarázsolni s úgy tekint rád, ahogy akkor nézett rád, amikor megismert. Ne élj vissza a helyzettel és gondold át, hogy mi is az, amiben neked is változnod kell! A jövő pozitív dolgokat tartogat számotokra, de az akaratotok szabad, így a rossz lépéseket nem lehetséges előre megjósolni. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban könnyen ismerkedhetsz, vonzerőd és kisugárzásod nagyon erős lesz. Használd ki a tízmilliószoros nap erejét, akár magánéleteddel, akár a pénzügyeiddel kapcsolatban! Kerülj fel a legerősebb teremtő rituálékra! Elérsz minket normál díjas vonalon is. Nézd meg ITT, melyik számot kell hívnod!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!